Şimdi Ara

Ati Radeon HD 6750 Ekran Kartı Kext'i

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar PC me Mac OSX 10.9 Mavericks kurdum herşey çok güzel çalışıyor ethernet sorunumu dahi çözdüm uzun uğraşlar sonucu ama ekran kartı sorunumu bir türlü çözemiyorum yardım edermisiniz bana 1024x768 çözünürlükte çalışıyor suan mac ama 1920x1080 60hz normalde monitörümün çözünürlüğü ancak mac te sadece 1024x768 çözünürlük var listede başka birşey yok ayrıca mac hakkında bilgi al dediğimde ``Grafikler Unknown 3 MB`` bu şekilde tanımamış olarak görünüyor ve ekranlar sekmesinde de ;

spdisplays_display
    1024 x 768
    Unknown 3 MB grafik kartı

böyle görünüyor tam ekran birşey açtığımda ekran donuk donuk işliyor lütfen yardımcı olun bana buraya kadar gelmişken vaz geçemem vaz geçmekte istemiyorum.

Ekran kartı özelliklerim : Ati Radeon HD 6750 intel cougar point H61 intel sandy bridge
    olarak görünüyor windowsta.

• Desteklemediği yazıyor ama hd 5770'in efi rom ile çalışabileceği belirtilmiş
  • efi rom u tam anlayamadım açıklarmısınız
  • gizemmmm G kullanıcısına yanıt
    efi rom apple'ın kullandığı ekran kartı biosu. Bazı ekran kartlarını mac pro'da kullnamak için (apple'nin üretmediği) apple'ın efi yazılımı atılır ve çalışması sağlanır ayni şey hackintosh içinde geçerli. Ama teknik bilgin yoksa denemeni tafsiye etmem bilen birine yaptırabilrisin iyi araştır. Gördüğüm kadarıyla hd 5770 biosu ile çalıştırılmş hd6750
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD HD Radeon 7670M Driver sorunu.
    12 yıl önce açıldı
    Ati Radeon Hd 3850 Hakkında
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.