Şimdi Ara

Ati Radeon X2300 Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kusura bakmayın sorumu yazacak uygun bir yer bulamadığım için yeni bir konu açtım.
    Cahilliğimi mazur görmenizi isteyerek bir sou sormak istiyorum.samsung r 60+ serisi bir laptopum var ve konu baslıgında yazdıgımekran kartına sahip.128 mb dahili 1407 mb a kadar paylasımlı bir kart.
    Bellek miktarını nasıl maksimum düzeye ayarlayabilirim veya otomatik olan birşey midir bu?
    2.si bir laptop için yeterli bir ekran kartı mı sizce?

• laptop için yeterli mi sorusuna cevap vermek için ne için kullandıgını söylemen lazım
    o kartla oyun oynanmaz yanı laptopta oyun oynamak zaten pek mumkun degıl bellek mıktarı ne olursa olsun fazla onemlı degıl isterse 10000mb olsun değişen bişey olmaz onun bellek mıktarını sorun etme
  • walla makinayı oyun için almadım ama oyunsuz da olmuyo.pro street yukledım.640x480 60 hz de detayları ii sekilde oynuyorum,800x600 de takılmalar oluyor ama tereddut ettigim sey su ki acaba 128 mb dahili bellek ile beraber ne kadar ramdan yiyor.bunu nasıl arttırabılırım.
  • iyi günler arkadşlar...bende ati x2300 var..laptopda asus f3jr..arkadsmda da aynı laptop tan var...everest ultimate progrmnı kurdk ikimzde bnm ekran kartımı 256 mb onunkinin 128 mb yazıo..yalnz benimknde yonga türü x1450 olarak gözüküo..ayrıca bi oyun sitesi var orda istedğin oyunu seçiyosun bilgisayarının kaldırıp kaldırmadgı gosterio..orda da 256 mb gozukuo benimki ..bunun nedeni ne olabilr??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.