Şimdi Ara

Ati RadeonHD 4850 sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • önceki ekran kartım yandığı icin yeni bir ekran kartı aldım ati radeon hd 4850 her oyunda ve sürekli olmasada (dota 2 elderscroll skyrim suanda aklıma gelenler) oyunda siyah çizgiler yanıp söme seklinde cıkıyor.konu hakkında cok bi fikrim yok ama googledan baktıgım kadarıyla sorun artifacts olarak geciyomus ancak çözüm hakkında herhangi bir şey bulamadım.Sorunun neden kaynaklandığı ve çözümün neler olabileceği konusunda yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.Not:konuyu yanlıs yere açtıysam kusura bakmayın.
    Oyun açıkkenki pc değerleri belki voltaj yada ısı kaynaklı bi problem olabilir diye düşündüğümden bu resmi koydum
     Ati RadeonHD 4850 sorunu

• ati nin sitesinde güncelleme yap, sorun çözülmezse anakart güncellemesi yap
  • cataliyst in 12.3 versiyonuna bir dön bakalım. driverfusionla tüm driverları kaldır sonra yeniden başlatıp dediğim versiyona bi dön o şekilde bir dene. olmazsa kart iade.
  • Ben de hd-4850 kullanıyorum bir ara o dediğin çizgiler arada bir çıkıp sonra kayboluyordu.Hiç bir şey yapmadım ama kendiliğinden
    kayboldu.
  • Tesekkür ederim simdi driver fusionla sildim driver easy ile geri yüklüyorum umarım ekran kartında bi problem yoktur zaten 150 tl diye aldım sırf simdide kendimi kötü hissettim kazık yemiş gibi :P bu arada driver fusion la sadece amd bulabildim digerleri boş gözüküyodu zaten ben kurmadım ama windows 8 kurmustur diye tahmin ediyodum herhangi bi problemde olmayınca üstüne düşmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heratica -- 12 Mart 2013; 14:44:52 >
  • eski driverları bi dene bakalım

eski ekran kartının driver sorunu cok oluyor ne yazıkki :(

ama aldığın kart iyi bir kart.
  • ekran kartının driver oalrak eski sürümünü mü indirmem lazım ? hocam birde zahmet olmazsa link atarmısın surdan sunu indir tarzı driver için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heratica -- 12 Mart 2013; 15:20:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD HD Radeon 7670M Driver sorunu.
    12 yıl önce açıldı
    Ati Radeon 9600 pro driver sorunu
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu arada atinin kendi sitesinden indirdim driverı kurdum kurma işlemi bittiğinde bazı uyarılar alındı dedi günlügü görüntüle dedim tablo bu sorun bundan mı kaynaklanıyor aceba diye düşündüm
     Ati RadeonHD 4850 sorunu
  • eski versiyon yükleyin dedim ya 12,3 versiyonunu yükleyin ama önce tüm driverları kaldırdığınızdan emin olun yeniden başlatın sonra dediğim driverı yükleyin yine düzelmezse aldığınız yer ile görüşün.
  • ben windows 8 kullanıyorum 12.3 windows 7 icin gene kurmayı deniycem simdi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.