Şimdi Ara

ati sapphire hd 5670 takılma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Sistemimi Size Kısaca Özetliyecegim:

İşlemci: amd fx 4100 x4
    Ram:gskill 4x4:8 gb
    Ekran Kartı:Ati sapphire hd 5670
    Harddisk: wd 1.5 tb
    Anakart:msı 760gm-p21

Crysis 2 de ekranda dalgalanma benzeri birşey oluyor bu bir kaç oyundada oluyor lag yapar gibi olmuyor bana çok saçma geliyor sistemim gayet iyi bence evet ekran kartın cokta süper bir ekran kartı değildiyen arkadaslar olacak çokta kötü bir kart değil yorumlara dayanarak aldım kasmadan oynıyanlar sizce neden böyle arkadaslar sogutma sisteminde hiç bir sorun yok win 7 ramlere 7.7 işlemciye 7.2 ekran kartına 6.8 harddiske 5.9 veriyor kötü olan bir sistemde bu değerler alınmaz :S bir türlü çözemedim.

sistemin üstten görünüşü:

win7 değerleri:

işlemci değerleri:

• aynı ekran kartından bendede var ama o sorunlarla karşılaşmadım oyunların genelini 1280x1024 çözünürlükte high-ultrada oynuyorum(monitörüm maks. bu çözünürlüğü destekliyor),crysis2 de ayarlanmıyor sanırım ama diğer dalgalanma yapan oyunlarda vsync açmayı denedinmi? yada gta IV-mw3-bf3 gibi oyunlarda aynı sorun oluyormu?Bu arada sanırım kartın sapphire markalı, oc yapmayı denedinmi? denediysen maks. hangi frekanslara çıktın?
  • aylarları düşür

ekran kartın giriş seviyesi türünde o ekran kartı ile crysis 2 orta ayarlarda rahatça oynanır high'da kasma başlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ommemo

aynı ekran kartından bendede var ama o sorunlarla karşılaşmadım oyunların genelini 1280x1024 çözünürlükte high-ultrada oynuyorum(monitörüm maks. bu çözünürlüğü destekliyor),crysis2 de ayarlanmıyor sanırım ama diğer dalgalanma yapan oyunlarda vsync açmayı denedinmi? yada gta IV-mw3-bf3 gibi oyunlarda aynı sorun oluyormu?Bu arada sanırım kartın sapphire markalı, oc yapmayı denedinmi? denediysen maks. hangi frekanslara çıktın?

şöyle söyliyeyim oc yaptım programından hatta performansa aldım zorlanmasın die gta 4 te cok sıkıntı cekiyordum zamanında yeniden deneyemedim 4 gb ram ve e5700 işlemci vardı o zmanlar şimdi sistemi geliştirdim gta4 deniyecegim ama birşey değişecegini düşünmüyorum lag yapar gibi olması beni sıkıyor ekran kartını inceledim bir sorun görünmüyor çözemedim ve benim çözünürlük 1600x900

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hknmrt1907 -- 24 Ağustos 2012; 23:39:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Aerosol 34

aylarları düşür

ekran kartın giriş seviyesi türünde o ekran kartı ile crysis 2 orta ayarlarda rahatça oynanır high'da kasma başlar

ayar olayı yok ya oyunda çözemedim :S ekran kartında sıkıntı yoktur değilmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: hknmrt1907

quote:

aylarları düşür

crysis 2'de nasıl grafik ayarı yok sana önerim 1.9 güncellemesini kur sonra oyun çözünürlüğüne ve ayarları bir kademe düşür sonuçları gör eğer sorun devam ediyorsa bu metodla devam et en düşükte bile sorun devam ediyorsa c-rack'ten olabilir, ben hd 4670 ile crysis 2'yi rahat orta high ayarda 1440 900 çözünürlükte 25-35 fps arası oynamıştım

• quote:

quote:

aynı ekran kartından bendede var ama o sorunlarla karşılaşmadım oyunların genelini 1280x1024 çözünürlükte high-ultrada oynuyorum(monitörüm maks. bu çözünürlüğü destekliyor),crysis2 de ayarlanmıyor sanırım ama diğer dalgalanma yapan oyunlarda vsync açmayı denedinmi? yada gta IV-mw3-bf3 gibi oyunlarda aynı sorun oluyormu?Bu arada sanırım kartın sapphire markalı, oc yapmayı denedinmi? denediysen maks. hangi frekanslara çıktın?

şöyle söyliyeyim oc yaptım programından hatta performansa aldım zorlanmasın die gta 4 te cok sıkıntı cekiyordum zamanında yeniden deneyemedim 4 gb ram ve e5700 işlemci vardı o zmanlar şimdi sistemi geliştirdim gta4 deniyecegim ama birşey değişecegini düşünmüyorum lag yapar gibi olması beni sıkıyor ekran kartını inceledim bir sorun görünmüyor çözemedim ve benim çözünürlük 1600x900

çözünürlüğü yada detayları düşürüp denedinmi? senin monitörde maks. çözünürlükte diğer detaylarıda yükseltirsen kart çok zorlanır...Ben crysis 2 1024x768 çözünürlük diğer tüm ayarlar ultra'da 35-60 fps arası oynuyorum...Ayrıca oc'da var kartta, 843-965 değerlerine çıkarıyorum, fanda %100'de 53C yi geçmiyor...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD HD Radeon 7670M Driver sorunu.
    12 yıl önce açıldı
    Radeon HD3850 Sorunu!
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

çözünürlüğü yada detayları düşürüp denedinmi? senin monitörde maks. çözünürlükte diğer detaylarıda yükseltirsen kart çok zorlanır...Ben crysis 2 1024x768 çözünürlük diğer tüm ayarlar ultra'da 35-60 fps arası oynuyorum...Ayrıca oc'da var kartta, 843-965 değerlerine çıkarıyorum, fanda %100'de 53C yi geçmiyor...

aslında daha küçük bir monitör alacaktım ama kalitesiçok hoşuma gitti led olunca aldım ekran kartını zorliyacagı sonradan aklıma geldi kasada ödedikten sonra :) dediklerinizi denicem

• quote:

quote:

quote:

aylarları düşür

crysis 2'de nasıl grafik ayarı yok sana önerim 1.9 güncellemesini kur sonra oyun çözünürlüğüne ve ayarları bir kademe düşür sonuçları gör eğer sorun devam ediyorsa bu metodla devam et en düşükte bile sorun devam ediyorsa c-rack'ten olabilir, ben hd 4670 ile crysis 2'yi rahat orta high ayarda 1440 900 çözünürlükte 25-35 fps arası oynamıştım

Bir deneyeyim teşekkürler burdan bildiririm :) sonucu

• çözünürlügü düşürünce olmuyor fakat bu seferde görüntü ekrana göre küçük kalıyor :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.