Şimdi Ara

ATİK ELEKTRONİK ' E TEŞEKKÜRLER. (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
0
Favori
9.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: fuducuk

Atik Elektroniğin sahibi Atila Bey ile anlaşarak web sitelerini yapmaya karar verdik ve site tamamlandı. Kendisine nezaketi, iyi niyeti, yaklaşımı ve aklıma gelmeyen diğer şeyler için teşekkür ediyorum...

http://www.atikelektronik.com

sitenin tamamlanmış hali bu mu :)
    hiçbir üründe fiyatta yok.. site bu haliyle sadece sitemiz vardan öteye geçememiş..
    http://www.irmaktoysland.com/ bu tip bir çalışma yapsanız daha faydalı olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jAccuse -- 26 Mayıs 2009; 8:53:08 >

• quote:

Orjinalden alıntı: decxal

quote:

Atik Elektroniğin sahibi Atila Bey ile anlaşarak web sitelerini yapmaya karar verdik ve site tamamlandı. Kendisine nezaketi, iyi niyeti, yaklaşımı ve aklıma gelmeyen diğer şeyler için teşekkür ediyorum...

hiçbir üründe fiyatta yok.. site bu haliyle sadece sitemiz vardan öteye geçememiş..

Fiyat bilgisi koymayı unutmuş değiliz. Site müşterinin istediği doğrultuda hazırlanır. Fiyat bilgisini yayınlamamayı tercih ettiler. Zaten Atik Elektroniğin İnternet sayfası açmasındaki maksat İnternet üzerinden satış yapmak değil, ürünleri tanıtmak. Ürünler çok şükür zaten peynir ekmek gibi satılıyor. Bugün dünya üzerinde birçok büyük firma ürününü internette yayınlarken sadece ürününü tanıtıyor, fiyat bilgisi vermiyor. Şu an kullandığınız monitörün bile sitesine girdiğinizde fiyat bilgisi yok. Demekki bazı şeyleri aşan firmalar internet sitelerini "sadece sitemiz var" mantığı ile açmıyorlar.

Saygılar...

• quote:

quote:

quote:

Fiyat bilgisi koymayı unutmuş değiliz. Site müşterinin istediği doğrultuda hazırlanır. Fiyat bilgisini yayınlamamayı tercih ettiler. Zaten Atik Elektroniğin İnternet sayfası açmasındaki maksat İnternet üzerinden satış yapmak değil, ürünleri tanıtmak. Ürünler çok şükür zaten peynir ekmek gibi satılıyor. Bugün dünya üzerinde birçok büyük firma ürününü internette yayınlarken sadece ürününü tanıtıyor, fiyat bilgisi vermiyor. Şu an kullandığınız monitörün bile sitesine girdiğinizde fiyat bilgisi yok. Demekki bazı şeyleri aşan firmalar internet sitelerini "sadece sitemiz var" mantığı ile açmıyorlar.

Saygılar...

site tasarım olarak çok güsel olmuş ellerinize sağlık yanlız benim için atik elektroniği herkesin bilmesini sağlayan verdiği teknik destektir fakat teknik destek bölümü şuan için boş herhalde daha hazırlamadınız??

• quote:

Orjinalden alıntı: chetaci
    site tasarım olarak çok güsel olmuş ellerinize sağlık yanlız benim için atik elektroniği herkesin bilmesini sağlayan verdiği teknik destektir fakat teknik destek bölümü şuan için boş herhalde daha hazırlamadınız??

Beğendiğiniz içni teşekkür ederim. Site dinamik bir site, yani yönetim paneli mevcut. Siteye tüm ürün girişleri, kullanıcı yönetimi ve dokuman ekleme gibi işlemler Atik Elektronik tarafından yapılmaktadır. Site yayına yeni girdi, yönetim paneli aracılığı ile Atik Elektronikten bir arkadaş ürünleri girmeye başladı. Sanırım onlar bittikten sonra Teknik Destek kısmına da veri girişleri yapacaklardır.

Saygılar...
  • quote:

quote:

quote:

Saygılar...

Site güzel olmuş da monitör sitesinde fiyat yazmamasının bu konuyla ne alakası var? Monitörün sitesi, üretici firmanın sitesidir. Atik, sattığı ürünleri kendi üretmiyor ki, dışarıdan getiriyor. Bu tür bir kıyaslama yanlış oldu bence.

• Sİte iyi olmuş genelde insanlar atiğin telefonunu bulmak için pm atıyorlar sağa sola
  • Sonunda site açılmış , iyi oldu gerçekten
  • @ZeuS
    konu uzamasın diye verilen örneğe yanıt yazmamıştım.. dediğine katılıyorum..
  • Subhanallah.
  • Site açılmış; ama içerik ekleyip açsalar daha iyi olurmuş.
  • Konsol satmayı bırakmadılar di mi ? Ben alacağım da
  • quote:

Subhanallah.

yaptığınız bu tarz sitelerde hangi hazır tabanı kullanıyorsunuz ? anladığım kadarıyla yaptığınız şey türkçeleştirip , tasarımı değiştirmek
  • quote:

Orjinalden alıntı: the c0smic

quote:

Subhanallah.

yaptığınız bu tarz sitelerde hangi hazır tabanı kullanıyorsunuz ? anladığım kadarıyla yaptığınız şey türkçeleştirip , tasarımı değiştirmek

Siteleri sıfırdan tasarlıyorum. Önce PS, sonra HTML ve sonra da programlanıyor. Flash animasyonlar hazırlıyorum vs. Türkçeleştirildiği ve tasarımın değiştirildiği nereden çıktı?

• www.atikelektronik.com 'da ki Hakkımızdaki sayfası editlenmemeiş daha , tüm hazır scriptlerde olduğu gibi kalmış o açıdan merak ettim
  • quote:

Orjinalden alıntı: .DragonFly.

Konsol satmayı bırakmadılar di mi ? Ben alacağım da

?
  • quote:

www.atikelektronik.com 'da ki Hakkımızdaki sayfası editlenmemeiş daha , tüm hazır scriptlerde olduğu gibi kalmış o açıdan merak ettim

Bir tasarımın HTML oluşturulurken programcıya tasarımcı yönergeler vermek zorudnadır. $buraya başlık gelcek, burada 192x100 resim olacak, burada hakkımızda yazısı olacak gibi. Ben de o tür yazı yerlerinde aynı yazılar tekrarlanmasın diye Lorem Lipsum yazıları kullanıyorum. Panelli siteler teslim edildikten sonra tüm veri girişleri müşteriye aittir.

• quote:

quote:

Konsol satmayı bırakmadılar di mi ? Ben alacağım da

?

bırakmadılar, satıyorlar.
  • quote:

quote:

www.atikelektronik.com 'da ki Hakkımızdaki sayfası editlenmemeiş daha , tüm hazır scriptlerde olduğu gibi kalmış o açıdan merak ettim

Bir tasarımın HTML oluşturulurken programcıya tasarımcı yönergeler vermek zorudnadır. $buraya başlık gelcek, burada 192x100 resim olacak, burada hakkımızda yazısı olacak gibi. Ben de o tür yazı yerlerinde aynı yazılar tekrarlanmasın diye Lorem Lipsum yazıları kullanıyorum. Panelli siteler teslim edildikten sonra tüm veri girişleri müşteriye aittir.

amatör olarak web tasarım ile uğraşıyorum sitedeki tüm fonksiyonları anladım , sadece hazır metin kullanıyormuşsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Monkey D Luffy -- 26 Mayıs 2009; 23:47:01 >

• quote:

quote:

quote:

amatör olarak web tasarım ile uğraşıyorum sitedeki tüm fonksiyonları anladım , sadece hazır metin kullanıyormuşsunuz

Evet. Bu arada sen tasarım dalında mı yoksa programlama dalında mı kendini geliştirmek istiyorsun?

• açıkçası özel olarak bu alana hiç yoğunlaşamadım , internetten edindiğim dersler görsel anlatımlar vs . görsel anlamda geliştirmeyi daha çok istiyorum çünkü görselim berbat ... nasip kısmet meselesi artık zaman ve nakit bulupta bir kursa gidersem bi kademe daha atlamış olurum
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.