Şimdi Ara

ATİK ELEKTRONİK ' E TEŞEKKÜRLER. (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
0
Favori
9.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: lord831

quote:

Orjinalden alıntı: itachi84

quote:

Orjinalden alıntı: lord831

arkadaşlar şimdi makina 3 k gördü yaptırdık misal tekrar gördü tekrar 3 k tamiri hep böylemi devam ediyor yoksa bir keremi 3 k tamiri oluyor

birde bütün modellerde hd çıkışı varmı

3k gördü konsolun gittin yaptırdın sana 3 ay garanti veriyorlar. 3 ay içinde yine bozulursa bedava yapıyorlar ama 3k yı sürekli tekrar hale getirirse para iadesi yapılıyor.
    hd çıkış dediğin sanırım hdmi çıkışı. her modelde bulunmaz.

1 3k verdimi sonra toparlanamıyor dimi sonra çöpmü oluyor herhalde

valla orası şans işi. şöyle anlatıyım microsoft denilen firma çalışmış çabalamış öyle dandik bir alet çıkarmış ki(performans olarak değil sağlamlık olarak) sıfırına güven olmuyor ki tamir görmüşüne güven olsun sıfır alırsın 1 ayda gider tamir ettrirsin 1 yıl gider. yani konsol tamirden döndükten sonra çöp olma ihtimali yok sıfırı çöp zaten.

not:bunları 3k görmüş ve her xbox360 3k yı tadacaktır psikolojisine girmiş bir kişinin mantığıyla yazmıyorum kendi konsolum tıkır tıkır çalışıyor(insan bir tahtaya vur ifadesi koyar).

• quote:

Orjinalden alıntı: itachi84
    insan bir tahtaya vur ifadesi koyar).

Gerçekten, Xbox bölümü için olmazsa olmaz. Yönetimden istemek şart.
  • Bende birkaç hafta önce Atik Elektronik ve Mete bey ile iş yapma fırsatı buldum, çok ilgili, güleryüzlü ve güvenilir esnaflar. Çok memnun kaldım ve Xbox 360 konusunda herkese artık onları tavsiye ediyorum.
  • maşallah Atik Elektronik değil Aktör elektronik diyeceğim nerdeyse Polatlar Van Damme lar

şaka bi yana XBox ım için tüm malzemeleri burdan aldım sorunsuz ve dürüst insanlar, makine bozuldu kargo ile yolladım sorunu giderip kısa sürede teslim ettiler, çok iyiler süperşer mükemmeller demek istemiyorum, sadece esnaflığı beceriyorlar, e bu devirdede bunu becerebilen çok olmadığı içinde göze batıyorlar

umarım bu çizgilerini hiçbir zaman bozmayıp biz konsolculara yardımcı olmaya devam ederler

• quote:

Orjinalden alıntı: Eto Demerzel

maşallah Atik Elektronik değil Aktör elektronik diyeceğim nerdeyse Polatlar Van Damme lar

Yunus kardeşimiz, Altın Portakal tanıtımında, televizyon ekranlarında izlediğiniz damlarda balon takip eden arkadaştır, birçok arkadaşımız izlemiştir ama dikkatinden hiçbir şey kaçmayan forum katılımcılarının fark ettiğini gelen telefonlardan biliyorum. Ayrıca bir çok televizyon dizisinde dublör olarak görev alıyor ama dublörleri fark etmek işin gereği çok zor... Görüntülerden bazılarını Teammax adıyla aratın, Van Damme' da kimmiş dersiniz. Ekibimizde renkli kişilikler olması hayata bakışımızla ilgili; Aktif, yaratıcı, sorgulayan insanlar ile çalışmaktan zevk alıyoruz ve hemen kaynaşıyoruz.

• ya bu tükanın internet adresi yokmu ?
    istanbulda oturmuyoruz sonuçta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi revix -- 18 Mart 2009; 0:47:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: revix

ya bu tükanın internet adresi yokmu ?
    istanbulda oturmuyoruz sonuçta

Yok, adresleri bilgileri üst konuda mevcut zaten sitede arama yaparsan çıkacaktır karşına
  • 5 dk.lık firmware işlemine 50 YTL alıyorlar (Üstelik DH forumlarından geldiğimizi söylediğimiz halde indirim talebini duymazdan geliyorlar) sonra da bedava dvd rom vermişler; vay vay vay....
  • Atikten çok alışveriş yaptım. Arnkadaşlarımıda genelde oraya yönlendiririm. Kadıköydekine hiç gitmedim genelde Tahtakaledekine Yunus Emre Kardeşimizin yanına gidiyorum. Gidince zaten en az 1-2 saat oyun sohbeti. Çok hoş sohbet insan. Birde en son gittiğimde İlhan arkadaşımız vardı oda sohbeti çok hoş olan bir arkadaş. Esnaflıklarındada son derece iyiler. Zaten kaybeden firmalarda dürüst olmadıklarından kaybediyorlar. Kazıkladığın adamı bir kere kazıklarsın (istisnalar kaideyi bozmaz) Atik'e ticaret hayatlarında başarılar dilerim...
  • quote:

5 dk.lık firmware işlemine 50 YTL alıyorlar (Üstelik DH forumlarından geldiğimizi söylediğimiz halde indirim talebini duymazdan geliyorlar) sonra da bedava dvd rom vermişler; vay vay vay....

elin yatkınsa 5-10 dk sadece xbox ı açması sürüyor...
  • Arkadaşlar bu adamlar babamın olu değil ama bu iş ticaret... Adam günde kaç makinaya firmware atıyorduki. O kadar kira ödeniyor, o kadar maaş ödeniyor diğer giderler... Adamlar devlet destekli vakıf olsa tamamda :P Tabi bu yazılanları çizelenleri görüp fiyatta arttırmasınlar :P
  • atik iyidir hep derim...(nazıımım)
    bu piyasada bir numara oldu....
    batanlarda kötülenenlerde hep neden müşteri kaybettiler biliniyor..
    atik bunlardan iyi ders çıkarmış..
    umarım zamanla bozulmaz .....heleki xbox360 ve microsoft türkiye resmi olarak gelirse..
    atikin iş yetiştirmek için emintaşı tamamen kiralaması bi o okadarda adam alması gerekecek
    başarılar iyi çalışmalar dilegi ile...
  • Bakın size bir hikaye anlatayım. (Atik elektronik ile alakam yoktur.)

Birgün bir adamın televizyonu bozulmuş. Bunu tamirciye götürmüş. Tamirci, bir vidayı değiştirdikten sonra televizyon çalışmaya başlamış. Televizyon sahibi fiyatı sorunca tamirci, "100 dolar" demiş. Tv sahibi bozulmuş, "Bir vida değişmek bu kadar tutar mı? Kazıklamaya mı çalışıyorsun beni?" demiş. Tamirci ise şunu söylemiş: "Vidanın maliyeti 1 dolar, ama benim bu vidanın değişmesi gerektiğini bilmem için verdiğim emekler 99 dolar."

Yani durum bundan ibaret. Fw atmak bilen için zor bir işlem değil, ama herkes yatkın değil bu işlere, sonuçta ekonominin temel kuralı işliyor ve talep ile arz ölçüsünde bu işin de fiyatı belirlenmiş durumda. Pahalı buluyorsanız internette tutoriallar, nasıl yapılacağını anlatan videolar mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Obsidian -- 18 Mart 2009; 21:20:11 >
  • Kadıkoy atik 4. kata taşındı.İş değişikliği mi yapıyolar anlamadım.artık makine satışı yapmayacaklarmış sadece teknik destek
  • Bu Atik elektronik kadıköy şubesi pazar günleri açık oluyor mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ErrayN

Bu Atik elektronik kadıköy şubesi pazar günleri açık oluyor mu?

cuma günü fw attırcaktım açık değildi.

ayrıca ben xbox360 alırken hiç ilgilenmediler.ben bi bakkala girince bile daha çok ilgileniyor adam
  • quote:

Kadıkoy atik 4. kata taşındı.İş değişikliği mi yapıyolar anlamadım.artık makine satışı yapmayacaklarmış sadece teknik destek

neden acaba?gayet iyiydi 1. katta
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lèon

quote:

Orjinalden alıntı: ErrayN

Bu Atik elektronik kadıköy şubesi pazar günleri açık oluyor mu?

cuma günü fw attırcaktım açık değildi.

haydaaa. ulan şimdide para bulduk yaptırmaya yer bulamıyoz
  • firma cok iyi guvenilir ve ilgili bir firma istanbulda sanırım en ilgili ve bilgi konsol satan yer atik diyebiliriz. bende kendilerine teşekkur ediyorum
  • Atik Elektroniğin sahibi Atila Bey ile anlaşarak web sitelerini yapmaya karar verdik ve site tamamlandı. Kendisine nezaketi, iyi niyeti, yaklaşımı ve aklıma gelmeyen diğer şeyler için teşekkür ediyorum...

http://www.atikelektronik.com

ATİK ELEKTRONİK ' E TEŞEKKÜRLER.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuducuk -- 27 Mayıs 2009; 10:45:10 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.