Şimdi Ara

ATİK ELEKTRONİK ' E TEŞEKKÜRLER. (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
0
Favori
9.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 yıl gitsin ben 250 vereyim.1 sene var mı garantisi ?
  • Özkan Elektronik Tek Geçerim Heleki Fatih Abi'yi
    Çok Dürüst ve Çok İyi Biri Kesinlikle Güvenilir...
  • aman aman çok sevilir zaten adam bırak iş yapmayı telefonları bile telefonları çaldıgında açmıyor zaten bide köyden inme konuşuyor 1 arza çıksa bişeyden 1000 dereden su getiriyor işi uzun yatması lazım
    bide fiyat çekiyor sanki piyasa elinde bizde muhtacız sanki
  • ÖZKAN ELEKTRONİK çok iyi ben de tavsiye ederim, harbiden çok iyi niyetli birisi
  • ÖZKAN ELEKTRONİK
  • quote:

Orjinalden alıntı: atinckoc

quote:

Orjinalden alıntı: wNchstR

Bende Atik Elektronikten memnun kaldım,tek sıkıntı kadıköy şubelerinde çalışan Polat Alemdar özentisi olan arkadaşKonsepte biraz daha uygun bir arkadaş karşılasa bizi daha iyi olur aslında..

Çok güzel bir tespit Ama iyi biridir özünde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miex -- 4 Ocak 2009; 12:18:44 >

• Biraz yavaş çalışıyorlar. (5 gündür cihazın 3K tamiri için bekliyor, hala önümüzdeki hafta içersinde diyorlar...) Yine de dürüstlüklerine inanıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lord of the Shadows

Biraz yavaş çalışıyorlar. (5 gündür cihazın 3K tamiri için bekliyor, hala önümüzdeki hafta içersinde diyorlar...) Yine de dürüstlüklerine inanıyorum.

İnan böylesi daha iyi tamirden sonra test e tutmaları faln bunlar hep bir daha bozulmasın diye....yoksa 3 gün içinde yapıp geri gönderebilirler ama işte o zamn en fazla 2-3 ay gider aynı hatayı yine en kısa sürede alırsın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blackkk

quote:

arkadaşlar elimde ki ps3 ümü sıfır xbox 360 arcade pack ile değişmiştim dvd rom lite on du şansıma liteonlar kırılınca soluğu atik elektronikte aldım ama manzara korkunçtu ankarada bi firma isim vermiyecem (ama elimde resimleri var dvd romun ve içine kendi reklamınıda koymuşlar.)dvd roma firmware atayım diye dvd romu yakmıştı resimler var elimde düşmanının makinesi olsa böyle yapılmaz.olmuyo diye de kapatmışlar.herneyse atik bunu bana söyledi şok olmuştum çünkü cihazı sıfır diye almıştım hemen aldığım arkadaşı aradım kendisi çok dürüst bir insan onun da haberi yoktu . hemen konuyla ilgilendi atik olayı çözmeye çalıştı içine sıfır dvd taktı ama meret key i vermiyordu.yapılacak bişey kalmadı ben ps3 ümü geri aldım arkadaşımda hiç günahı yokken bozuk xboxuyla kaldı makine sadece orjinalleri okuyo.

sonuçta atik elektronik kadıköy şubesi sıfır dvd rom takmasına rağmen benden hiçbir ücret almadı
    benim hayatımda gördüğüm en düzgün esnaflar.

bu konuyuda sadece atik elektroniğe teşekkür etmek için açtım.artık ps3 ümü satıp direk kendilerinden sıfır xbox 360 alacağım.

TEŞEKKÜRLER ATİK ELEKTRONİK.

Vay atıç abi hayırlı uğurlu olsun xbox ın valla çok sevindim almana iyi günlerde kullanırsın inşallah.(Ben melikşah playstationtürk ten)

sağol melikşah kardeşim yerimizi yurdumuzu biliyosun beklerim bi çay içmeye.

• quote:

Orjinalden alıntı: KAKÁ

1 yıl gitsin ben 250 vereyim.1 sene var mı garantisi ?

Yeni konsol alırsan 80 lira karşılığında tüm hatalara karşı varmış.
  • reklamları izlediniz
    işin şakası bir yana gerçekten dürüst ve ilgili insanlar. benim makina 3k verdiğinde oraya yaptırmıştım 2 ay sonra düzelemez hale geldi konsol ve para iadesi yaptılar. yalnız fw ve 3k tamirinde alınan para bana görede çok fazla.gerçi geçen hafta gelen kombi tamircilerinin kıytırık ptc lere 40 lira yazdığını düşündüğümde atiğe verdiğim 120 lira hiç koymaz bana
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Blackkk

quote:

arkadaşlar elimde ki ps3 ümü sıfır xbox 360 arcade pack ile değişmiştim dvd rom lite on du şansıma liteonlar kırılınca soluğu atik elektronikte aldım ama manzara korkunçtu ankarada bi firma isim vermiyecem (ama elimde resimleri var dvd romun ve içine kendi reklamınıda koymuşlar.)dvd roma firmware atayım diye dvd romu yakmıştı resimler var elimde düşmanının makinesi olsa böyle yapılmaz.olmuyo diye de kapatmışlar.herneyse atik bunu bana söyledi şok olmuştum çünkü cihazı sıfır diye almıştım hemen aldığım arkadaşı aradım kendisi çok dürüst bir insan onun da haberi yoktu . hemen konuyla ilgilendi atik olayı çözmeye çalıştı içine sıfır dvd taktı ama meret key i vermiyordu.yapılacak bişey kalmadı ben ps3 ümü geri aldım arkadaşımda hiç günahı yokken bozuk xboxuyla kaldı makine sadece orjinalleri okuyo.

sonuçta atik elektronik kadıköy şubesi sıfır dvd rom takmasına rağmen benden hiçbir ücret almadı
    benim hayatımda gördüğüm en düzgün esnaflar.

bu konuyuda sadece atik elektroniğe teşekkür etmek için açtım.artık ps3 ümü satıp direk kendilerinden sıfır xbox 360 alacağım.

TEŞEKKÜRLER ATİK ELEKTRONİK.

Vay atıç abi hayırlı uğurlu olsun xbox ın valla çok sevindim almana iyi günlerde kullanırsın inşallah.(Ben melikşah playstationtürk ten)

sağol melikşah kardeşim yerimizi yurdumuzu biliyosun beklerim bi çay içmeye.

Abi eyvallah ilk fırsatta gelicem inşallah saolasın..

• Allah için iyi firmadır ATİK. Ben şahsen genel olarak Spot piyasanın özellikle konsolların tedarik sıkıntısı olmadığı dönemlerde fahiş fiyatlar çekmelerine çok kızıyorum, onun haricinde garantili konsol satan yerlere karşı %100 tercihimdir.. Gerçi o dönemde bile ATİK fiyatları yine diğerlerine göre cazipti..

Bugün konsol alacak olsam heleki X360 ise TC sınırları içinde açık ve net konuşuyorum ATIK den başka bi yerden almam buda bi gerçektir.. Zaman, zaman tartıştığımız oluyor forumda ama kalite insanlar, kalite firmadır ATİK, METE abi olsun ATILLA bey olsun süper insanlar müşterisine nasıl yaklaşacağını çok iyi bilen güler yüzlü dürüst insanlardır..
  • arkadaşlar şimdi makina 3 k gördü yaptırdık misal tekrar gördü tekrar 3 k tamiri hep böylemi devam ediyor yoksa bir keremi 3 k tamiri oluyor

birde bütün modellerde hd çıkışı varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lord831 -- 5 Ocak 2009; 18:10:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: lord831

arkadaşlar şimdi makina 3 k gördü yaptırdık misal tekrar gördü tekrar 3 k tamiri hep böylemi devam ediyor yoksa bir keremi 3 k tamiri oluyor

3k gördü konsolun gittin yaptırdın sana 3 ay garanti veriyorlar. 3 ay içinde yine bozulursa bedava yapıyorlar ama 3k yı sürekli tekrar hale getirirse para iadesi yapılıyor.
    hd çıkış dediğin sanırım hdmi çıkışı. her modelde bulunmaz.
  • Garanti işi de kötü.Kargo parası ver Allah ver.

Ben de bu hafta yollayacağım atiğe konsolu.

Yine bozulursa parçalarını satar daha sonra bir arcade alırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: itachi84

quote:

arkadaşlar şimdi makina 3 k gördü yaptırdık misal tekrar gördü tekrar 3 k tamiri hep böylemi devam ediyor yoksa bir keremi 3 k tamiri oluyor

3k gördü konsolun gittin yaptırdın sana 3 ay garanti veriyorlar. 3 ay içinde yine bozulursa bedava yapıyorlar ama 3k yı sürekli tekrar hale getirirse para iadesi yapılıyor.

1 3k verdimi sonra toparlanamıyor dimi sonra çöpmü oluyor herhalde
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: itachi84

quote:

1 3k verdimi sonra toparlanamıyor dimi sonra çöpmü oluyor herhalde

İlk 3K sonrası tamirde çok uzun dayandığı da oluyor. Ama sonra bozuldukça tamir ettiriyorsunuz ve bozulmadan kullanılma süreleri periyodik olarak azalıyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: wNchstR

Bende Atik Elektronikten memnun kaldım,tek sıkıntı kadıköy şubelerinde çalışan Polat Alemdar özentisi olan arkadaşKonsepte biraz daha uygun bir arkadaş karşılasa bizi daha iyi olur aslında..

Şikayetinizi arkadaşa ilettik, cevabı ; Ya benim ne suçum var Polat Alemdar bana benziyorsa oldu.

Şaka bir yana, Yakup arkadaşımız başlangıçta biraz soğuktur ama iki kelimenin belini kırınca siz ona oda size ısınır. En önemli özelliği , müşteriden daha acımasız bir şekilde teknik servisi zorlar ki bir müşteri temsilcisinden beklediğimiz tam olarak bu.

Bu arada teknik servisimizin xbox360 bölümünde Mete beyin yaşadığı ve devam eden ciddi sağlık sorunları nedeniyle aksaklıklar yaşıyoruz. Yapılan bir operasyon sonrasında şubat ayında yeni bir operasyon ihtimali doğdu ve bu nedenle şubat ayında xbox360 arızalarını 3 hafta kadar kabul etmeme gibi bir zorunlulukla karşı karşıya kalacağız.

Bunun dışında iyi dileklerini dile getiren tüm arkadaşlarımızdan duygularımızın karşılıklı olduğunu bilmelerini ister ve istemeden de olsa kırmış olabileceğimiz arkadaşlarımızdan da bizleri affetmelerini dileriz.

Sevgilerimizle

Atik Elektronik Ekibi

• Atilla Bey, Mete Bey in rahatsızlığından haberim yoktu doğrusu, acil cifalar dileğimi iletirseniz çok makbule geçer doğrusu ( avukat derseniz anlar beni )
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.