Şimdi Ara

ATİK ELEKTRONİK ' E TEŞEKKÜRLER.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
0
Favori
9.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar elimde ki ps3 ümü sıfır xbox 360 arcade pack ile değişmiştim dvd rom lite on du şansıma liteonlar kırılınca soluğu atik elektronikte aldım ama manzara korkunçtu ankarada bi firma isim vermiyecem (ama elimde resimleri var dvd romun ve içine kendi reklamınıda koymuşlar.)dvd roma firmware atayım diye dvd romu yakmıştı resimler var elimde düşmanının makinesi olsa böyle yapılmaz.olmuyo diye de kapatmışlar.herneyse atik bunu bana söyledi şok olmuştum çünkü cihazı sıfır diye almıştım hemen aldığım arkadaşı aradım kendisi çok dürüst bir insan onun da haberi yoktu . hemen konuyla ilgilendi atik olayı çözmeye çalıştı içine sıfır dvd taktı ama meret key i vermiyordu.yapılacak bişey kalmadı ben ps3 ümü geri aldım arkadaşımda hiç günahı yokken bozuk xboxuyla kaldı makine sadece orjinalleri okuyo.

sonuçta atik elektronik kadıköy şubesi sıfır dvd rom takmasına rağmen benden hiçbir ücret almadı
    benim hayatımda gördüğüm en düzgün esnaflar.

bu konuyuda sadece atik elektroniğe teşekkür etmek için açtım.artık ps3 ümü satıp direk kendilerinden sıfır xbox 360 alacağım.

TEŞEKKÜRLER ATİK ELEKTRONİK.

• Hadi yine şanslısın. Atik Elektronik iyi esnaftır birkaç defa alışverişim oldu onlardan. 2.el Wii'de biraz şansızlık yaşadım ama olsun o kadarıda... :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Queen Hentai

Hadi yine şanslısın. Atik Elektronik iyi esnaftır birkaç defa alışverişim oldu onlardan. 2.el Wii'de biraz şansızlık yaşadım ama olsun o kadarıda... :)
    evet bende o sırada atik teydim .. oyun alıyordum ..
    sanırım makinayı baban getirmişti orada fotoğrafını çekmişlerdi..
    dvd nin yanmış olduğunu bende gördüm .. geşen hafta cumartesiydi yanılmıyorsam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrttgl

Alıntıları Göster
    evet arkadaşım eşim ve babam getirmişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrttgl

Alıntıları Göster
    alışverişte güvenilir insanlar, bir sorun yaşamadım yaşayacağımıda sanmıyorum

not: mrttgl imzan süper
  • quote:

Orijinalden alıntı: WoW STORMRAGE

alışverişte güvenilir insanlar, bir sorun yaşamadım yaşayacağımıda sanmıyorum

not: mrttgl imzan süper

Alıntıları Göster
    İyi hoş da 3k tamirine 120 ytl istiyorlar çok değil mi ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

İyi hoş da 3k tamirine 120 ytl istiyorlar çok değil mi ya

Alıntıları Göster
    sonuçta konsolu çöpe atmaktan iyidir 120 ytl vermek bide ortalama konsol arıza fiyatları öyle mesela ps3 ün lensini değiştirmek bile 100 ytl her yerde 120 verirsin ama kafan rahat eder çünkü hakikaten mükemmel esnaflar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atinckoc

sonuçta konsolu çöpe atmaktan iyidir 120 ytl vermek bide ortalama konsol arıza fiyatları öyle mesela ps3 ün lensini değiştirmek bile 100 ytl her yerde 120 verirsin ama kafan rahat eder çünkü hakikaten mükemmel esnaflar.

Alıntıları Göster
    bu atik nerde arkadaslar
  • quote:

Orijinalden alıntı: atinckoc

Alıntıları Göster
    120 bence de çok para
  • quote:

Orijinalden alıntı: burock34

bu atik nerde arkadaslar

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: burock34

bu atik nerde arkadaslar

Rıhtım Cad. Başçavuş Sk. Emintaş İşhanı No :210
    Kadıköy İstanbul Tlf: 0216 4187455

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FiréLord -- 3 Ocak 2009; 16:34:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

120 bence de çok para

Alıntıları Göster
    az önce geldim atikten dvd romumu lite on ile değiştiler ve whisper fan aldım onlardan taktılar gerçekten çok iyi satıcılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atatürk_1881

az önce geldim atikten dvd romumu lite on ile değiştiler ve whisper fan aldım onlardan taktılar gerçekten çok iyi satıcılar

Alıntıları Göster
    görkem hayırlı olsun kardeşim.
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: fbgrkm

Bu fanlar daha sessiz ve daha iyi soğutuyormuş ses nasıl bir değişme varmı .

12 v ve 5v ayarlanıyormuş her halde .

• quote:

Orijinalden alıntı: ridvan1903

quote:

Orjinalden alıntı: fbgrkm

Bu fanlar daha sessiz ve daha iyi soğutuyormuş ses nasıl bir değişme varmı .

12 v ve 5v ayarlanıyormuş her halde .

Alıntıları Göster
    5 v ayarladı atik sordum 12v olurmu diye dedilerki uçak gibi çalışır.5v ayarladılar ama önceden demişlerdi evde takamassın yani alırsanız bile atike vs götürün çünkü uçlarımı ne değişik hdmi modellerde.Ayrıca çok daha sessiz ben sessiz olduğu için aldım soğutma performansı hakkında bişey diyemiycem ama çok sessiz

• quote:

5 v ayarladı atik sordum 12v olurmu diye dedilerki uçak gibi çalışır.5v ayarladılar ama önceden demişlerdi evde takamassın yani alırsanız bile atike vs götürün çünkü uçlarımı ne değişik hdmi modellerde.Ayrıca çok daha sessiz ben sessiz olduğu için aldım soğutma performansı hakkında bişey diyemiycem ama çok sessiz

Alıntıları Göster
    Bende Atik Elektronikten memnun kaldım,tek sıkıntı kadıköy şubelerinde çalışan Polat Alemdar özentisi olan arkadaşKonsepte biraz daha uygun bir arkadaş karşılasa bizi daha iyi olur aslında..

• quote:

Orijinalden alıntı: wNchstR

Bende Atik Elektronikten memnun kaldım,tek sıkıntı kadıköy şubelerinde çalışan Polat Alemdar özentisi olan arkadaşKonsepte biraz daha uygun bir arkadaş karşılasa bizi daha iyi olur aslında..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: wNchstR

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Evet o arkadaş bir acayipmiş.Yanlış anlaşılmasın birinden duyduğumu söylüyorum.

Dostum PS3'ü ne kadara satıcaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkka -- 3 Ocak 2009; 17:33:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Erkka

quote:

Evet o arkadaş bir acayipmiş.Yanlış anlaşılmasın birinden duyduğumu söylüyorum.

Dostum PS3'ü ne kadara satıcaksın

Alıntıları Göster
    atik elektronikten benimde bir kez alışverişim oldu. adamlar dürüst insanlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-EE6EF2C69

atik elektronikten benimde bir kez alışverişim oldu. adamlar dürüst insanlar.

Alıntıları Göster
    QuAnTuM-C pm attım fiyatı
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

haha bunu cidden söyleyen pek çok kişi war yau :D

ben de mete beyle tanıştım konuyu bilen insanlarla konuşmak anlaşmak cidden ayrı bir zewk...

120 YTL cidden fazla bir para ama direkt olarak değişim olduğunu warsayarsak az da olsa para normal gibi gelebilio o zaman insana ama yine de cidden fazla...

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.