Şimdi Ara

ATİK ELEKTRONİK ' E TEŞEKKÜRLER. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
0
Favori
9.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hakkaten istanbul'da atik gibi esnaf bulmak zor.3-5 lira daha fazla kazancaz diye adama yamuk yapmıyolar.
  • Atik elektronik

sınırsız oyun keyfi grafik koması için gerekli olan xbox 360 ı en uygun şekilde sağlayan yer
  • quote:

Orjinalden alıntı: wNchstR

Bende Atik Elektronikten memnun kaldım,tek sıkıntı kadıköy şubelerinde çalışan Polat Alemdar özentisi olan arkadaşKonsepte biraz daha uygun bir arkadaş karşılasa bizi daha iyi olur aslında..

Ahuehuahua çok güzel bir mesaj olmuş polat alemdar gibi fln:))))))
    Kadıköy bayisindeki polat alemdar arkadaşı pek farketmedim ama tahtakaledeki jean clode wan damme gibi olan arkadaş gerçekten çok efendi düzgün bi arkadaş :)

ayrıca
    Forever Atik Elektronik ( Konsolium )

• Atik elektronik cok durust guvenilir ve kalite bir yer...Mete Bey cok ilgili birisi....cok yardımcı oluyorlar...wNchstR arkadasımızın dediği gibi polat alemdar özentisi arkadasta aslında cok iyi birisi..dirhemle laf cıkıyor agzından ama ben onu konusturmasınıda bilirim...

kısacası kadıkoy subesinde xbox 360 uzerine hem bilgililer hemde teknik servis bakımından oldukca guvenilir bir firma...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dante

Atik elektronik

sınırsız oyun keyfi grafik koması için gerekli olan xbox 360 ı en uygun şekilde sağlayan yer

• Yeni üye olan insanlar Atik Elektroniği övecek bir konu açmış izlenimi yarattı bende bu konu.
  • selam

benim 2k lı xbox um 10 gündür orada ve hala bekliyorum sanırım tamiratları yapan arkadaş ameliyat olmuş beklemdeyim hala

geçmiş olsun
  • atik elektronik çok güvenilir ve işinin pihri(ehli) bi yerdir... mete bey çok düzgün bir esnaf , işini tam anlamıyla mükemmel yapıyor..
    ama okadar çok xbox tamir ediyoki bigün kafayı yiyebilir
    istanbuldaki tamir yükünü neredeyse tek başına kaldırıyo , helal olsun vallaha diğer illerden de kargo yardımı ile yine konsol tamiri desteği sağlıyor...
    yeni yerleri daha iyi bence gittim gördüm ... her arkadaşıma söylüyorum atiğe (konsoliuma) gidin diye...
    bi arkadaşım geçen o ara sokaklarda başka bi dükkana(ismi kalbimde saklı) gidicem dedi psp fw attırıcaktı.. tokatladım direct dedim olm kendine gel nabıyosun bak böle böle birileri var atik diye git dedim en kısa yoldan içinde cebinde rahat etsin.. işini halletmiş hem mete beye hemde bana teşekkür etti...

@atinckoc ;
    hocam senin olay çok süper olmuş ... müşterinin derdinden anlayan tek firmadır kendileri... işini hallettiğin için sevindim.
    kardeş kardeşe yardım etmezsen bu devirde bu şekil bir jestin çok anlamlı olduğunu söyleyebilirim

xbox tamiri(gpu değişimi) 120 ytl bencede pahalı... ama termal macun , ısı tabancası veya kelepçe yöntemine hiç içim ısınmadı.. araştırdım ama eski stil bir tamir yöntemi konsollarda farklılık göstermesi ve dayanıklılık süreside belli değil..
    temiz bir yöntemle gpu değişimi daha mantıklı geliyor bana bordu kurcalatmamak adına... çünkü alet %80-85 sıfırlanıyor .. yeniden arıza verme sebebi sıfır alınan bir konsol ile eşdeğer deniliyor.. bence bu konuda fiyatına değil işlevselliğine bakın derim...
    bende verdim 120 ytl yi benimde içime koydu 1,5 senedir kullanıyodum xbox geçen bayram pörtlemişti.. yaptırdım şimdi taş gibi maşşalah 1 sene daha gitsin yeter bana zaten , benim için hedeflenen süreyi başarıyla atlattım gerisi konsolun keyfine kalmış

bu arada polat alemdar değişik bi insan ama kötü niyetli değil konsolumu alırken oyun istedim verdi su istedim onuda verdi daha ne olsun ...
    bigün dükkana kenardan sıvışıp tezgah altından sürünüp birden '' - aaaaaaahuuuuuuuuuaaaaaaavvısss!!! '' diye bağırıp aklını alıcam onun

Dip Not : evet mete bey ameliyet oldu galiba... geçmiş olsun diyor acil şifalar diliyorum en kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallah...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hell line -- 3 Ocak 2009; 20:07:43 >

• polat kılıklı arkadaş özünde çok iyi çocuktur... aynı zamanda akrabalar,
    Mete kardeşe Allah şifa versin .. 120 TL bence aslında uygun .. TV nizin trafosu yansa bir köşesine 100 TL sıkışıyor ..
    x360 ta tamir ettikleri GPU .. ellerindeki makinayla gpu yu anakarta yerleştirmeye çalışıyorlar .. incelik isteyen ufak hata kabul etmeyen bir iş .. Tv trafosu ile karşılaştırdığınızda daha net fikir edinmiş olursunuz ..
    birgün x360 resmi olarak gelirse , Atik yetkili servis olacaktır .. kolay gele ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: KAKÁ

İyi hoş da 3k tamirine 120 ytl istiyorlar çok değil mi ya

Benden FW atmak için 70 ytl aldılar, eh 3k içinde bu mantıkla normal sayılır...
  • evet bende kendilerinden xbox360 için joistik ve 120 gb hdd almıştım, birde geçen hafta 3k gören xbox'ımı tamir ettirdim, çok güvenilir ve dürüst kişiler burdan kendilerine teşekkür ediyorum...
  • benim de 3k elite'i yapmışlardı. ucuz sayılmaz ama güvenilirler..
  • Valla kendilerini çok taktir ediyorum ço kdüzgün çalışıyorlar
  • Xbox 360 ımı ordan aldım çok memnunum.Çok güvenilir insanlar.Bu arada Kadıköydeki Atik elektroniğin adı neden Konsolium?
  • quote:

Orjinalden alıntı: skynex

quote:

Orjinalden alıntı: wNchstR

Bende Atik Elektronikten memnun kaldım,tek sıkıntı kadıköy şubelerinde çalışan Polat Alemdar özentisi olan arkadaşKonsepte biraz daha uygun bir arkadaş karşılasa bizi daha iyi olur aslında..

Ahuehuahua çok güzel bir mesaj olmuş polat alemdar gibi fln:))))))
    Kadıköy bayisindeki polat alemdar arkadaşı pek farketmedim ama tahtakaledeki jean clode wan damme gibi olan arkadaş gerçekten çok efendi düzgün bi arkadaş :)

ayrıca
    Forever Atik Elektronik ( Konsolium )

Beyler bahsettiğiniz arkadaş yakup galiba eğer oysa çok iyi insandır valla ben çok severim her gittiğimidede en az yarım saat muhabbet ederiz dışarıdan biraz soğuk görünür ama çok iyi insandır ayrıca oranın sahiplerinden müslüm ün de kardeşidir ikiside on numara insanlar ben çok severim esnaflığınıda insanlığınıda..

• quote:

Orjinalden alıntı: atinckoc

arkadaşlar elimde ki ps3 ümü sıfır xbox 360 arcade pack ile değişmiştim dvd rom lite on du şansıma liteonlar kırılınca soluğu atik elektronikte aldım ama manzara korkunçtu ankarada bi firma isim vermiyecem (ama elimde resimleri var dvd romun ve içine kendi reklamınıda koymuşlar.)dvd roma firmware atayım diye dvd romu yakmıştı resimler var elimde düşmanının makinesi olsa böyle yapılmaz.olmuyo diye de kapatmışlar.herneyse atik bunu bana söyledi şok olmuştum çünkü cihazı sıfır diye almıştım hemen aldığım arkadaşı aradım kendisi çok dürüst bir insan onun da haberi yoktu . hemen konuyla ilgilendi atik olayı çözmeye çalıştı içine sıfır dvd taktı ama meret key i vermiyordu.yapılacak bişey kalmadı ben ps3 ümü geri aldım arkadaşımda hiç günahı yokken bozuk xboxuyla kaldı makine sadece orjinalleri okuyo.

sonuçta atik elektronik kadıköy şubesi sıfır dvd rom takmasına rağmen benden hiçbir ücret almadı
    benim hayatımda gördüğüm en düzgün esnaflar.

bu konuyuda sadece atik elektroniğe teşekkür etmek için açtım.artık ps3 ümü satıp direk kendilerinden sıfır xbox 360 alacağım.

TEŞEKKÜRLER ATİK ELEKTRONİK.

Vay atıç abi hayırlı uğurlu olsun xbox ın valla çok sevindim almana iyi günlerde kullanırsın inşallah.(Ben melikşah playstationtürk ten)

• quote:

Orjinalden alıntı: mrttgl

polat kılıklı arkadaş özünde çok iyi çocuktur... aynı zamanda akrabalar,
    Mete kardeşe Allah şifa versin .. 120 TL bence aslında uygun .. TV nizin trafosu yansa bir köşesine 100 TL sıkışıyor ..
    x360 ta tamir ettikleri GPU .. ellerindeki makinayla gpu yu anakarta yerleştirmeye çalışıyorlar .. incelik isteyen ufak hata kabul etmeyen bir iş .. Tv trafosu ile karşılaştırdığınızda daha net fikir edinmiş olursunuz ..
    birgün x360 resmi olarak gelirse , Atik yetkili servis olacaktır .. kolay gele ..

Evet ben de bunu yeni öğrendim kendileriyle görüşüp. 3K ve E74 tamirinde kullandıkları cihazlara ciddi bir yatırım yapmışlar. Yani boş veya baştan savma iş yapmıyorlar. İstedikleri ücreti hakediyorlar. Şu ana kadar Türkiye içindeki tüm alışverişlerimi kendilerinden yaptım. Bundan sonra da onlardan yaparım herhalde. Koskoca Türkiye'de benzer firmaların çoğalmasını umuyorum.

• şaka maka adam götürüyor bankanotları 3k dan ayda 100 konsol girse 12milyar para sadece
    3k tamirinden ...... satışları katsak aldı başını gitti yalan oldun endem yalan oldun turgay yalan oldun fatih daha nediyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grover28 -- 4 Ocak 2009; 1:37:33 >
  • Microsoft'un hatası sayesinde başkaları ekmek yiyor işte
  • bende gönderdim.tamirden sonra 1 yıl gitsin konsol 120 ye acımam.
    bu gpu degisimi her tamirde yapılıyormu?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.