Şimdi Ara

ATİK ELEKTRONİK ' E TEŞEKKÜRLER. (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
0
Favori
9.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: .DragonFly.

quote:

Konsol satmayı bırakmadılar di mi ? Ben alacağım da

?

Satmaya dewam ediyorlar

Endişen olmasın
  • Teşekkürler ben de nereden konsol alacağım diye düşünüyordum.Ayrıca Atik'in soğutma modu ile Konsolturk'ün soğutma modu aynı mı ? Konsolturk'un soğutma modunu baya bir övüyorlar da .

Akadaşlar bu önemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .DragonFly. -- 27 Mayıs 2009; 13:09:56 >
  • Evet bu konuyu bende merak ediyorum soğutma ile ilgili yapılan mod aynı mı yoksa herkes kendi stilinde mi bir mod yapıyor merak ediyorum. Bir de fiyat olarak bilgisi olan var mı?

Yeni aldığım Jasper'e henüz soğutma modu yaptırmadığımdan oynamıyorum yatıyor alet.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SorrowfulBlackGarlic

Yeni aldığım Jasper'e henüz soğutma modu yaptırmadığımdan oynamıyorum yatıyor alet.

hocam bu kadar eziyet etmeyin kendinize ya.
  • quote:

Orjinalden alıntı: decxal

Atik Elektroniğin sahibi Atila Bey ile anlaşarak web sitelerini yapmaya karar verdik ve site tamamlandı. Kendisine nezaketi, iyi niyeti, yaklaşımı ve aklıma gelmeyen diğer şeyler için teşekkür ediyorum...

http://www.atikelektronik.com

site tasarım olarak güzel olmus ama eksikleri var

- fiyatlar olmalı
    - xbox jasper modemleride yazılmalı
    - ne nekadar yapılıyor onunda yazılması lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: AL[e]N

quote:

Orjinalden alıntı: decxal

Atik Elektroniğin sahibi Atila Bey ile anlaşarak web sitelerini yapmaya karar verdik ve site tamamlandı. Kendisine nezaketi, iyi niyeti, yaklaşımı ve aklıma gelmeyen diğer şeyler için teşekkür ediyorum...

http://www.atikelektronik.com

site tasarım olarak güzel olmus ama eksikleri var

- fiyatlar olmalı
    - xbox jasper modemleride yazılmalı
    - ne nekadar yapılıyor onunda yazılması lazım

Teşekkürler. İletişim kısmından Atik Elektroniğe mesaj yollayın. Fiyat konusunda kararlarını değiştirirlerse ekleriz.

• quote:

Teşekkürler ben de nereden konsol alacağım diye düşünüyordum.Ayrıca Atik'in soğutma modu ile Konsolturk'ün soğutma modu aynı mı ? Konsolturk'un soğutma modunu baya bir övüyorlar da .

Akadaşlar bu önemli

ben de karar veremedim , bilgisi olanlar lütfen cevap yazsın..
  • quote:

Orjinalden alıntı: starks

quote:

Orjinalden alıntı: SorrowfulBlackGarlic

hocam bu kadar eziyet etmeyin kendinize ya.

Bence de çok saçma bu yaptığınız...Açtığınız anda patlıcak hali yok abartmayın bu kadar korkak olmayın...
  • Şimdi kimse atik ve konsolturk soğutmayı karşılarması zor ama şöyle de bir şey war.Atik belli bir yeri olan 10 yıldan fazla bu işin içinde olan biri
    Konsolturk ise yeni bir girişim.Yeri yok.Sonuçta ewde bu işi yapıyor bi ara telefonunu cewap vermedi kimse ulaşamadı

Yani sonuçta atikğin verdiği garanti çok daha gerçekçi olduğıu açık
  • Bende Atik elektroniğe teşekkür ediyorum. 1 telefonla Xbox 360 Pro konsol + Xbox 360 racing wheel aldım. Süper hizmet.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rapture

Xbox 360 ımı ordan aldım çok memnunum.Çok güvenilir insanlar.Bu arada Kadıköydeki Atik elektroniğin adı neden Konsolium?

Bende ilk gittiğimde ''ATİK ELEKTRONİK'' diye bir tabelalı dükkan arıyodum.Hatta konsolium un katına çıktım burası diildir diye alt kata indim dolaştım en sonunda karar verdim girdim içeriye atik elektronik çıktı.
  • Neyse buraya konuyu açan arkadaşın ve benim artı bir arkadaşın(toplam 3 kişi bir makina yüzünden mağdur olduk) Ankara'dan hangi firma tarafından mağdur edildiğimizi uzun uzun yazdım ;
    ama Atikten mete bey'i kıramadığım için mesajı sildim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RED LORD CHE -- 15 Temmuz 2009; 13:34:47 >
  • Atik süperdir ya.

Benim de xbox'ın kasası kırıktı, ücretsiz olarak değiştirdiler.

Bir tane daha dükkan var, Atik'in yakınlarında, o zamanlar Atik'i bilmiyordum, Xbox'ımı oradan almıştım 10 tl mi ne eksik çıktı 50 saat yalvarttılar beni. O kadar yolu gelmişim oraya.
    Adını bile hatırlamıyorum ya neyse.
  • quote:

Orjinalden alıntı: RED LORD CHE

Neyse buraya konuyu açan arkadaşın ve benim artı bir arkadaşın(toplam 3 kişi bir makina yüzünden mağdur olduk) Ankara'dan hangi firma tarafından mağdur edildiğimizi uzun uzun yazdım ;
    ama Atikten mete bey'i kıramadığım için mesajı sildim....

Dostum boş ver sen yazmasan da artık insanlar yavaş yavaş nerelersen alışveriş yapacağını anladı Küçük hesap yapan firmaların kaderi çöplüktür.Seni mağdur edenlerin yeri de orası

Sonuçta her işi ustasından alacaksın yaptıracaksın.Şahsım adına gerekirse atikten daha pahalıya alırım ama bir sıkıntı yaşadığımda en iyi servisi de orada alırım

• atikçiler
  • quote:

Orjinalden alıntı: windsurf

Atik süperdir ya.

Benim de xbox'ın kasası kırıktı, ücretsiz olarak değiştirdiler.

Bir tane daha dükkan var, Atik'in yakınlarında, o zamanlar Atik'i bilmiyordum, Xbox'ımı oradan almıştım 10 tl mi ne eksik çıktı 50 saat yalvarttılar beni. O kadar yolu gelmişim oraya.
    Adını bile hatırlamıyorum ya neyse.

Öylelerine çok sinir oluyorum ya. Esnafın birinden 100 tl ye PS3 oyunu alıcam sıfır. 95 TL getirmişim yanımda. 30 dk yol geldim ben. 30 dk geri dön sonra tekrar gel sonra tekrar geri dön olur mu ? adama dedim hafta içinde uğrayınca bırakırım. Olmazda olmaz dedi. Dedim lanet olsun attım oyunu standa çıktım gittim.

• keşke bende xbox'umu ordan alsaydım tamir işlemleri çok daha kaliteli, öyleki en kalite tamir eden yer diyebilirim okuduklarıma göre
    sayelerinde artık 3-1 k dan kokrum yok çünki öle bi durum olduğu anda direk orya postalarım die düşünüyorum sıfır gibi yapıloarmış xbox'u
    siteniz için de hayırlı olsun
  • Arkadaşlar eski makinemi(e74 hatalı) ve paket içeriğini(elite pack) verip üstüne para ekleyerek jasper boardlu pro veya arcade pack almak istiyorum atikten acaba mümkün mü? pm attım ama daha cevap gelmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the breaking_point -- 24 Temmuz 2009; 19:29:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: the breaking_point

Arkadaşlar eski makinemi(e74 hatalı) ve paket içeriğini(elite pack) verip üstüne para ekleyerek jasper boardlu pro veya arcade pack almak istiyorum atikten acaba mümkün mü? pm attım ama daha cevap gelmedi.

Atiğin takas yapacağını zannetmiorm

Senin yapman gereken gg da konsolu satmak.Piyasası çok iyi
  • arkadaşlar madem bu kadar övülmüş bende çalışanların açtığı forum adresini vereyim site üzerinden yardım da sağlıyolar

http://www.teknik.gen.tr

Bu arada 2 gün önce gittim bende kadıköydeki şubelerine Uğur abim saolsun çok iyi karşıladı beni fiyat ve 1-2 şey sormak için gitmiştim ama o kadar hoş sohbet biriki 40-45 dakika sohbet ettik 2 dakikada bir telefon çalıyodu hiç usanmadan her türlü sorumu cevapladı gerçekten 10 numaralar işlerinde çünkü tamir yaparken izleme fırsatı buldum o kadar titiz ve işin üstünde o kadar ciddilerki hayret ettim bu zamanda halen böyle firmalar varmı diye. Hatta çıkarken bile bizzat uğurladı yani başından savma falan yok müşteri olarak giriyosun kanka olarak çıkıyosun dükkandan resmen

Uğur hocam okuyosan burayı biraz yoğunum ama boş vermedim ilgilenicem :)

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.