Şimdi Ara

atıker enjektör sesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
9.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar admire 1.3 aracima 2 gün evvel atiker taktirdim suan icin memnunum ama enjektor sesi sankibiraz fazla geldi araç rölantide çalışırken ses içerden aynen duyuluyor kaloriferi veya radyoyu açınca yada sürüş esnasında ses gelmiyor usta sesin normal olduğunu söyledi daha önce zavoli kitli megane bir aracım vardı onda enjektör sesi çok azdi bu ses atikerde normalmidir

• merhaba;
    Ses Çıkarması normal Fakat içerden duyulacak kadar olmaması gerekir bu durumda servisinize bir daha uğrayıp enjektörü serbest bıraktırın yada lastik takoz koydurunki aşırı ses yapmasın.
  • cevap için teşekkür ederim hafta içinde servise gidip göstereyim çok sesde dinlemem ama bu kadari çok rahatsız edici
  • atiker hala kırmızı enjektörlerımı takıyor yoksa gri brc enjektörlerine benzeyen bi tipte enjektörmü kullanıyor
  • benim aracima takılan kırmıZı enjektör bunların 2 tip enjektoru var sanırım montajı yapan yer ıstanbul avrupa yakasında oldukça tanınan bir yer bu ses normal dedi ama bir hatadan suphelenmeye başladım aracın içine aldığı ses öyle böyle değil traktör sanki
  • brc enjektörune benzeyen enjektörlerı cıkmıstı sessız falan dıyorlardı
  • Merhaba arkadaşlar

Atiker sıralı sistemiz hayırlı olsun, kazasız belasız iyi günlerde kullanın. Kullanmış olduğunuz enjektörler rail enjektörse ses gelir. Valtek enjektör kullanırsanız kesinlikle ses gelmez servisinize baş vurmanızı tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Subap sesi
    11 yıl önce açıldı
    lpg vuruntu yaparmı?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • teşekkür ederim. bugün servise uğradım usta dışarıdan bakınca bu ses normal dedi arabaya bindik ustada sesin çok fazla olduğunu teyid etti içeride. enjektörler motor üzerinde duruyordu bize motora teması yokmus gibi gelmiştı ama ses oradanmis enjektorleri motor arkasında bulunan yere bagladi etrafinada izalasyon malzemesiyle sardi ses yarı yarıya azaldı iceriden ancak dikkatimi verirsem duyabiliyorum o kadarda onemli değil zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: abanikler otogaz

Merhaba arkadaşlar

Atiker sıralı sistemiz hayırlı olsun, kazasız belasız iyi günlerde kullanın. Kullanmış olduğunuz enjektörler rail enjektörse ses gelir. Valtek enjektör kullanırsanız kesinlikle ses gelmez servisinize baş vurmanızı tavsiye ederim.

sn;abanıkler oto gaz
    Yazmış oldugunuz olay kesınlıkle yanlış olup gecerlılıgı yoktur lutfen kullanıcıları yanıltmayın .
  • 3 yıl kadar önce arkadaşımın 2004 VW Passat aracına BRC sıralı sistem lpg kiti taktırmak üzere OSTİM sanayiinde bir yere bırakmıştık. Aracı sabah bıraktık, ertesi gün geldiğimizde öyle bir ses geliyordu ki "Acaba bizim düşük kilometreli benzinli motoru alıp yerine eski bir dizel motor mu taktılar?" diye şüphe etmiştik.

Kaputu açtırıp motoru gördüğümüzde rahatladık fakat BRC'nin o iğrenç enjektör sesleri rölantide bile fazla çıkıyordu. Araç karşıdan gelirken dizel araç gibi algılanıyor, içeriye çok fazla ses vermiyordu. Yüksek devirde ise o ses coşuyor tabi.

+ Yeni BRC'lerde eskisi kadar enjektör sesi gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇakırEfe -- 3 Mart 2011; 15:57:05 >

• Zaman geçtikce sistemler yenileniyor ve ihtiyaçlara cevap verebilecek en iyi konumlara getirilmeye çalışılıyor.Daha ileride neler göreceğiz kimbilir?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.