Bildirim
atiker sıralı sistem
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Lepro LED el feneri LE2050 ultra parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye, 2'li paket : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B0932X7YH6?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
dün paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İlk defa duyuyorum.
Bilinen markaları tercih etmeni tavsiye ederim.
Fiyat ne kadar verdiler. ? -
sistemin fiyatı 1100 ytl, fiyatı uygun gozukuyo fakat kullanıpta sorun cıkarcaksa hiç gerek yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi existenz -- 21 Kasım 2006; 0:18:40 > -
lovato yada brc -
Gaz işi şakaya gelmez, çoğu markadan ucuz hatta bazı markalardan 500-600 ytl daha ucuz ama yinede ben şansımı denemek istemezdim.
Aracını uzun yıllar kullanacaksan kaliteli bir şey taktır, zaten arkadaş en iyi markalardan ikisini yazmış.
Selamlar. -
vazgectim yarın lovato taktırcam şimşek otogazda ankarada, konustum 1300 fiyat verdiler
yardım için teşekkurler -
Doğru tercih.
Şimdiden hayırlı olsun. -
atiker sıralı sistem ben urfada sordum 900 ytl yaparız dediler kulanan çok sorundan bahsetmediler. ben kafama girdi parça problemi yok -
bugun gittim şimsek otogaza orda lovatodanda vazgeçtim brc nin fast modelini taktırdım 1500 ytlye inşallah sorunsuz binerim
teşekkurler -
valla benim arabada 3yıldır atiker lpg takılı 1kere arıza yaptı oda montajdan sonra ayarın iyi yapılmadığı için onun dışında çok memnunum diğer markalara göre tasarrufu çok iyi.... -
atiker kullananlardan pek arıza duymadık ama sıralı sistem taktıran bildiğim kişiler yok onlardan dinlemek lazım -
ATİKER VEYA BRC YAZILIMLARI AYNI BENCE SORUNSUZ TARTARİNİYİ BİR DEĞERLENDİR DERİM REFERANS VE AYRINTILI BİLGİ İÇİN:antalyaokcan@hotmail.com
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X