Şimdi Ara

Atikmpag.sys mavi ekran hatası yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1 aydır bu sorunla karşılaşıyorum ne yaptıysam çözemedim sorunun ekran kartı sürücüsünden kaynaklandığını biliyorum yardım ederseniz sevinirim.
    denediğim bir çözüm yolu şu;
    -C:\Windows\System32\Drivers klasorune girin ve atikmpag.sys nin adını atikmpag.sys.old yapin.
    - ati klasorune girin (genellikle C:\ATI) ve atikmpag.sy_ dosyasini bulun.
    - Dosyayi masaustune kopyalayin.
    - Baslat > Calistir > cmd yazin ve enter a basin.
    - chdir Desktop komutu ile masaustunu secin.
    - EXPAND.EXE atikmpag.sy_ atikmpag.sys veya expand -r atikmpag.sy_ atikmpag.sys komutunu girin.
    - Dosya acma islemi bitince yeni atikmpag.sys dosyasini C:\Windows\System32\Drivers icine kopyalayin.
    - Bilgisayari yeniden baslatın ve sorun duzelecektir.
    Bunun dışında farklı bir yol varsa yazarmısınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsynbrgz -- 13 Kasım 2014; 10:57:49 >

• kardeşim sorunu çözdün mü bilmiyorum eğer çözmediysen soyleyeyim sana. Ben de 2 aydır aynı dertten muzdariptim denediğin yöntemi denedim, cleanerlarla temizledim driverleri tekrar tekrar kurdum hatta işletim sistemimi değiştirdim ama sorun çok daha farklıymış. Bu denediğimiz çözümler yazılımsal sorun oldugunda işe yarar ama sorun donanımsal ise yani ekran kartı fanından kaynaklı ise pcyi açıp sorunu ordan bulmak lazım. pc nin garantisi bittiği için kendim açtım baktım ki fanın oldugu bölümde bir yaylı vida varmış ve oraya baskı yapıyormuş onu aldım fanı da temizledim sorun düzeldi
  • Anakart DDR2 ydi yeni DDR3 anakart aldım sorun çözüldü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    silindi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.