Şimdi Ara

ATL'yim Mezuna Kalmayı Düşünüyorum Kararsızım Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ATL Elektrik-Elektronikte okuyorum bu sene dershaneye falan gitmedim ygsyede öylesine girdim diyebilirim çünkü sene başında 2 yıllık yatay geçiş yapmayı düşünüyordum sene içinde sadece fem ilk adım matı çözdüm birde sınavdan önce palmenin denemelerinden almıştım onunda hepsini bitirmedim sınavda türkçe 22d 11y (bu kadar yanlış beklemiyordum son 4-5 soruda işaretleme hatası yaptım sanırım) mat 8d 4y (2 yanlışım en basit sorulardandı dikkatsizlikten gitti) sosyalde 20d 3y (sadece tarihi düzgün yaptım coğrafya ve felsefede sıfır olduğum için iki dersten toplam 5-6 soru işaretlemişimdir) fen 2d 1y bu arada eşit ağırlıktan bir bölüme gitmeye düşünüyodum fakat bu puanla bir yere yerleşebileceğimi sanmıyorum 2 yıllık gidebileceğim bölümleride kime sorsam zaman kaybı olduğunu söylüyor bu yüzden bu seçenektende soğdum ygs açıklandığı günden beri bir türlü karar veremedim mezuna kalma konusunda bu arada mat2 de 0 ım diyebilirim çünkü lise hayatım bomboş geçti sadece edebiyat çalışıyorum sizce seneye kalsam mat2 0 dan halledilirmi ? mezuna kalsam dershaneye gitmelimiyim yoksa internetten video izleyerek halledilirmi?

Not:Matematik çalışmaya başladığımda sıfırdım basit bir denklemi , rasyonel işlemi yapamayacak kadar sıfırdım

• Halledilir hocam halledilir kimse anasının karnında ogrenmiyor herkes en başta bi yerde 0 dan başladı değil mi hem önünde 1 sene var 1 senede rahat yapılır iyi calisirsan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dersane bi amac kazandiriyo insana eger sen kendinde o gazi goruyosan gitme dersaneye bende atl idim iki sene once mezun oldum

• dershanenin tek faydası çözemediğin soruları çözdürebilirsin, dershane ortamında denemeye girersin o kadar. her ne kadar dershanede dersi dinlesende matda gene youtube a girip youtube dan izleyeceksin konuyu iyice pekiştirmek için.
  • dershane zaman kaybı basit kitaplardan al başla yavaş yavaş gelişeceksin şu zamana kadar ne yaptığının ne olduğunun ne okuduğunun önemi yok inanırsan yaparsın biraz klişe oldu ama cidden çalışan isteği her şeyi yapabilir
  • Sağolun hocam yorumlariniz için

• Bende atl mezunuyum her türlü yardımcı olurum pm atabilirsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. mezuna öneriler
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.