Şimdi Ara

Atlama ipi tavsiye...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar atlama ipi konusunda bir türlü istediğim ürünü bulamadım. İnternet üzerinden alabileceğim güzel ve ipi ağır olan bir atlama ipi tavsiye eder misiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: OKTAW

Arkadaşlar atlama ipi konusunda bir türlü istediğim ürünü bulamadım. İnternet üzerinden alabileceğim güzel ve ipi ağır olan bir atlama ipi tavsiye eder misiniz ?

sayaçlı ip alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: general_skyx

quote:

Arkadaşlar atlama ipi konusunda bir türlü istediğim ürünü bulamadım. İnternet üzerinden alabileceğim güzel ve ipi ağır olan bir atlama ipi tavsiye eder misiniz ?

sayaçlı ip alabilirsin.

Kardeşim sayaçlı olması o kadar mühim değil benim için. İpin ağır olmasını istiyorum, daha yeni voit atlama ipi aldım fakat ipi çok ince ve hafif, o yüzden ipi ağır ve kalın olan bildiğiniz markada ip varsa daha çok yardımcı olmuş olursunuz. Hatta link atarsanız çok daha makbule geçer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: general_skyx

quote:

sayaçlı ip alabilirsin.

Kardeşim sayaçlı olması o kadar mühim değil benim için. İpin ağır olmasını istiyorum, daha yeni voit atlama ipi aldım fakat ipi çok ince ve hafif, o yüzden ipi ağır ve kalın olan bildiğiniz markada ip varsa daha çok yardımcı olmuş olursunuz. Hatta link atarsanız çok daha makbule geçer.

onu bilemiyorum. benim ip ince ve hafif.

• quote:

ağırlıklı ipler var ben sportive de görmüştüm çevrende varsa bakmanı tavsiye ederim
  • Tahta uclu derı ıplıler var ama onlarda hafıf sen profesyonel bırsey ıstıyorsun galıba adıdasın gormustum agırlıklı degısebılen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.