|
Bildirim
Arkadaşım haberi sonuna kadar oku lütfen, orada kart sahibinden başkası çekemeyecek demiyor, yüzü kapatılmış insanlar çekemeyecek diyor, yani bir sorun olduğunda paranın kimin tarafından çekildiğini tespit edebilmek için yapılıyor, gayet de iyi bir uygulama.
|
Devlet önce operatör şirketlerinde dönen dolandırıcılığı önlesin adamlar sahte kimlikle veya bayideki tanıdık vasıtasıyla bankaya kayıtlı numaranı sim kartı yenileyerek alıyor sonra da hesaplarını boşaltıyor.
|
Guvenlik onlemlerinin arttirilmasi guzel bir gelisme , ama cok daha fazlasi yapilmali ve bu tur onlemler oncelik olmali.
|
yavaş yavaş çin sistemine geçiyoruz :) komplo bunlaaar (!) |
Atm ışıklarını kısmaktan karekodda bile sıkıntı yaşıyoruz, yüz tanımayı düşünemiyorum bile.
|
Atmlere mikrofon koysunlar “vallahi bu benim kartım” diye yemin edelim. Etmeyen para çekemesin.
|
kaş yapayım derken göz çıkarıyorlar milletin haberi yok... yahu bizim köyde ptt çalışanları bazı emeklilerin aylıklarını getiriyor maaşını çekemeyecek durumda insanlar da var ne yapsınlar şehirde duranlar? zaten emekli aylığına emekli maaşı demeye bin şahit lazım... bu mu reform? milletin vekili değil milletin efendisi gibi davranıyorlar ama iş onlara dayandımı hemencik işler değişiyor... bu düzen nasıl bir düzen?
|
Kişisel hatlarım: Kendim, annem, babam, oğlum, oğlum, kızım, etti 6
Ne yapalım 9-12-15 yaşındaki çocuklara ve 80 yaş üzeri anne babalara uğraşıp ayrı ayrı hat mı çıkaralım şimdi? Böyle saçmalık ancak... Yazmak bile zul geldi. |
3 hat sınırını getirenlerin bu milleti zerre tanımıyordur. Yazık. Şunun konuşulması bile zaman kaybı.
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
bundan sonra parayı senin çektiğin belgelenmiş olur. şikayet olursa hesap sahibine sorulur. hesap sahibi şikayetçi değilse bir sorun olmadan çekmeye devam edebilirsiniz. şikayet ederse sizin çektiğiniz bilinir, inkar edemezsiniz. o kadar. |
|
yavaş yavaş çin sistemine geçiyoruz :) komplo bunlaaar (!) |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Çok güzel uygulama. |
|
"Big brother is watching you." Halâ mavi/turuncu nüfus cüzdanı taşıyanlar yandı desenize. Nüfus kayıtlarında biyometrik fotoğrafın yok diye para çekemiyorsun. Üstüne üstlük GSM hattın sırf çipli kimlikle NFC doğrulaması yapamadın diye belli bir süreden sonra kullanıma kapatılıyor. Yeni güvenlik önlemleri ne zaman yürürlüğe girecekmiş? Bari onu da bir duyursalardı keşke. |
|