Şimdi Ara

Atm parayı yuttu , para içeride kaldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba bugün bir fabrika önünde ki atm'ye para yatırmak için geldim kartımı taktım ve parayı verdim, paralar tanımlanırken atm bozuldu resetlendi kartı geri verdi sonra atm kendine geldi, ama ne para geri geldi ne de hesaba geçti :)

İş bankasını aradım kayıt oluşturdular sayım'da hesabınıza yansıyacaktır dendi.

İş bankası şubesine 3-4km uzaklıkta olan bir atm .

Şimdi ilk kez başıma geldiği için soruyorum acaba ne zaman sayım yapılır ve hesabıma yansır , teşekkürler

• Bağımsız bir ATM ise 1 hafta sürecektir. Bankaya bağlı ATM ise 1 2 günde hallederler.

Üniversite zamanı harç paramı yatırırken başıma gelmişti böyle bir şey. 1 hafta sonra hesabıma yatmıştı para.
  • birkaç güne sayım yapılır sonra hesabına geri geçer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vikernes

Bağımsız bir ATM ise 1 hafta sürecektir. Bankaya bağlı ATM ise 1 2 günde hallederler.

Üniversite zamanı harç paramı yatırırken başıma gelmişti böyle bir şey. 1 hafta sonra hesabıma yatmıştı para.
    bağımsız ATM de 1 hafta mı ? ula ziraat kartı ile vakıfbank atm sinde yüklü miktarda parama el koydular 1 ayı geçti daha gelmedi para
  • En para 3 günde geri yatırdı ama bankaya bağlı bankamatik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xentios -- 3 Şubat 2020; 20:3:44 >
  • Yorumlar için teşekkürler , mecburen bekleyeceğiz :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.