Şimdi Ara

Atmosferik Motor Arabalarda Vites Değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.6 motor 2004 focus Atmosferik aracım var. Günde 64 km yol yapıyorum.(Üniversiteye gidiş 32 geliş 32) , arabayı hızlandırma ya da hızdan düşürmede ki vites kurallarından bahsedebilir misiniz ? Bu konuda atmosferik kullanan abilerimden destek bekliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Lpg tak boşver bu işleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ussuz kullanıcısına yanıt
    Bilgi vermenizi istemiştim

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1. Viteste 3000 devir

2. Vitestede 3000 devir

3. Viteste 2800-2750 devir

4. Viteste 2550-2600 civarı atın

Ve 5. Viteste zaten 2100 civarı devir bandına düşecektir. O devirde seyredin en ekonomik yakıtı yakmış olun

• MeGaDave06 kullanıcısına yanıt
    Benim amacımızdır ekonomik olmasından ziyade performanslı kullanım hocam. O yüzden açtım konuyu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Matematik

Benim amacımızdır ekonomik olmasından ziyade performanslı kullanım hocam. O yüzden açtım konuyu.

Tam okumadım hocam kusura bakmayın. O konuda bilemiycem. Sorduğunuz soruda biraz saçma gibi yani bi araba nasıl performanslı kullanılır vitesleri teker teker küçültür gazı köklersin 6500 devirde vites atarsın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Benzinli Motor İdeal Devir
    3 yıl önce açıldı
    HONDA CİVİC MOTOR YAĞI
    4 yıl önce açıldı
    GOLF 5 şanzuman vuruntusu?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeGaDave06

quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Matematik

Tam okumadım hocam kusura bakmayın. O konuda bilemiycem. Sorduğunuz soruda biraz saçma gibi yani bi araba nasıl performanslı kullanılır vitesleri teker teker küçültür gazı köklersin 6500 devirde vites atarsın

Madem performans beklentisi var, o zaman olabildiğince yüksek devir çevirmeli... (100 bg /6000 dev/dak) ilk anda bende ekonomik sürüş için devirler ne olmalı diye anlamıştım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Sizdeki aracı epey kullandım, vites yolları çok uzundur, bu sebeple düşük deviri sevmez, yüksek performans için 6500-7000 civarı gitmeniz lazım. Yani vereceği en yüksek gücü bu devirlerde verir. Tabi sürekli yüksek devir iyi değildir. Sizdeki araç

1. Vites 70

2. Vites 110

3. Vites 160

4. Vites 205 km civarı yapan bir araçtır. 5. Vitesle gitmez 5 ekonomi içindir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozbayram -- 9 Nisan 2017; 22:16:48 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.