Dayım bu sabah Amerika'ya gitti. Haliyla SGS2 daha çıkmadığı için Atrix sipariş ettim. Ama kafamda bir kaç soru var.
1) Atrix 4G'de iPhone'de olduğu gibi burdaki sim kartlarda çalışmaz sorunu yok değil mi? 2) Dayım 1 hafta kalacağı için SGS2 o sırada çıkar mı diye düşünüyorum. Eğer çıkarsa onu mu almalıyım? Bilen biri bana neden Atrix ya da neden SGS2 almalıyım anlatabilir mi? 3) Kullanan varsa bana Motorola'nın arayüzü, Wi-Fi kalitesi ve sanal klavyesi hakkında bilgi verebilir mi? Ayrıca karşılaştıkları sorunlar neler onları da merak ediyorum.
Yardım eden herkese teşekkür ederim...
android telefonlarda ara yüz hemen hemen genelde aynıdır modla değiştirilebilir motorola sağlamlık olarak bakarsak daha sağlam bir telefon galaksy2 nasıl tam bilmiyorum
sgs2 bilmiyorum ama atrix kullanıcsıyım çok zevkle ve begenerek kullandım . daha önceden tüm üst sınıf model cihazları kullandım ve biliyorum suanda kadar kullandıgım en iyi cihazlar arasında yer alır ve suanda kullanılacak en iyi cihazdır bence. uzun bekleme süreli batarya benim için en önemli neden ;)
Sgs II daha iyi
quote:
Orijinalden alıntı: yunuss.10
Sgs II daha iyi
önyargılısın bence çıkmayan cihazın nesi daha iyi ? deneyimlerin nedir ?
quote:
Orijinalden alıntı: perfect0061
sgs2 bilmiyorum ama atrix kullanıcsıyım çok zevkle ve begenerek kullandım . daha önceden tüm üst sınıf model cihazları kullandım ve biliyorum suanda kadar kullandıgım en iyi cihazlar arasında yer alır ve suanda kullanılacak en iyi cihazdır bence. uzun bekleme süreli batarya benim için en önemli neden ;)
Peki karşılaştığın sorunlar ve zorluklar nelerdi? Şu anda başka bir telefon mu kullanıyorsun?
yunuss.10 SGS2'nin daha iyiden kastın amoled ekranı ve 200 mhzlik işlemci farkı mı? Yoksa başka bildiğin ayırımları var mı?
hala atrix kullanıyorum tek eksi yanı ingilizce olması baska bi zorlukla karsılasmadım . bi eksi yanıda türkiyede olmamsı suan kullanılan romu çok hızlı değil ve eksikleri var ona ragmen piyasadaki en hızlı cihaz ki ilerde güncellemerle cihaz ucacagına inanıyorum . bataryası yogun kullanmama ragmen ort 2 gun kullanıyorum ( 1 saat hd video kayıt bataryadan %10 ,20 arası azaltıyor :) ) boyutları cok ideal atrixi alırken 2 cihaz dah inceledim lg optimus ve sonyerc arc rakiplerini en yakısıklısı arc ama oda performans olarak kotu kalıyor optımustan cok daha yakısıklı ... anlatacak cok sey var aklına takılanı sor yanıtlarız ;)
Böyle yazılımı kırmak gibi bir durum gerekmiyor değil mi?
Atrix 4G bence gayet güzel telefon
custom rom falan varda hiç denemedim orjinal rom ile kullanıyorum suanda cihaz daha yeni ve türkiyede cok az kullanıcısı var ilerleyen zamanlarda cıkar diye düşünüyorum
Android 2.3 ve 1080p video çekme güncelleştirmeleri ne durumda peki? Bir bilgin var mı?
2.3 ile birlikte 1080p kayıt yapacak bildiğim kadarı ile . o zman cihaz kendine gelecek diye düşünüyorum
quote:
custom rom falan varda hiç denemedim orjinal rom ile kullanıyorum suanda cihaz daha yeni ve türkiyede cok az kullanıcısı var ilerleyen zamanlarda cıkar diye düşünüyorum
Cihaz kullanıcısın az olmasının nedenlerınden birisi resmi satışa sunulmaması ? Gelirmi acaba diyede merak edenlerdenim Bende çok ciddi şekilde Atrix'i takip edenlerdenim umarım enkısa zamanda gelir.Cihaz hakkında bilgilendirmeleriniz içinde teşekkürler sizin gibi bende bu cihazi bataryasından dolayı tercih edeceğim gibi geliyor bana.
quote:
quote:
Sgs II daha iyi
quote:
yunuss.10 SGS2'nin daha iyiden kastın amoled ekranı ve 200 mhzlik işlemci farkı mı? Yoksa başka bildiğin ayırımları var mı?
Peki marketten indirilen en iyi browserla internette gezinti sorunsuz mu? Bir de wi-fi kalitesi hakkında bir iki şey söyleyebilir misin?
quote:
quote:
Sgs II daha iyi
Atrix çok iyi telefon ama SAR değeri ciddi sorun.
Bu bilgi kulaktan dolma mı? Yoksa bu konuda gercekten bilimsel bir şey okudun mu? Çünkü bu sekilde bir sürü bilgi kirliliği oluyor özellikle böyle konularda.
Son olarak biraz alakasız olacak ama acaba iPhone 4 mü alsam diye bir düşünce sardı beni. Biri beni bu düşünceden caydirabilir mi? : D
quote:
Orijinalden alıntı: digitex5
Bu bilgi kulaktan dolma mı? Yoksa bu konuda gercekten bilimsel bir şey okudun mu? Çünkü bu sekilde bir sürü bilgi kirliliği oluyor özellikle böyle konularda.
atrixin sar değeri 1.47 olup iphone4 yada n97mini den yüksek sar değeri.İphone4 0.67 olması lazım sar değerinin.Ancak apple kendi sitesinde sar siniri 2 olarak belirlenmiş üstü tehlikeli deniyor.Konuyla ilgili bilgisi olanlar eminim daha aydınlatıcı yorumlar yapacaktır ancak yine atrix konusunda bir arkadaşımız yazmıştı;cihazı 300 TL den verseler herkes kanser olmayı göze alırdı diye Günümüzde her 2 kişiden 1'inde iphone var.Ben sırf buyüzden uzun zamandır iphone almadım ki atrix gelirse onu alıcam İphone kullanan arkadaşlarda yanlış anlamasınlar kişisel tercih ancak her iphone kullanın ortak yorumu ''bundan sonra başka cihaz almam '' demeleri.İphone4 kullanan ve atrix kullanan yada inceleyen birileri bu konuyu yorumlarsa emınım daha aydınlatıcı olur.Yada bu soruyu iphone bölümünde sorun :)