Şimdi Ara

Atrix Donma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    yaklaşık 1 yıldır atrix kullanıyorum. Stock rom,cm7 ve cm10 kullandım.Şuan telefonumda CM10 yüklü.
    Ama her üç romdada kullanmaya başladıktan 2-3 hafta sonra , yani fabrika ayarlarına döndükten 2-3 hafta sonra donmalar ve ciddi sayılacak hatta telefondan nefret ettirecek donmalar yaşadım. ekran donup kalıyor ve güç düğmesi ile kapatıp açmadan çözülmüyor.Ayrıca dikey modda klavye kullanırken sürekli q harfi kendiliğnden basıyor.
    Donanımsalmı yazılımsalmı birtürlü anlayamıyorum. çünkü telefon fabrika ayarlarına döndükten sonra yada yeni rom kurunca 3 hafta kadar sorunsuz çalışıyor. ama sonra mutlaka sorunlar başlıyor. gereksiz uygulama kullanmıyorum. sadece 6 uygulama yüklü şuan. onlarda zarar vermeyecek uygulamalar.
    bu işin çözümünü bilen varsa ve bana yardımcı olursa çok sevinirim.
    şimdiden teşekkürler

• atrix i alalı 1,5 ay oldu 7-8 tane rom denedim. bir kere bu kısa tecrübem ışığında söyleyeyim eğer stabil bir kullanım istiyorsanız bir iki bilmediğiniz ayar yaptıktan sonra geri dönememekten şikayetçiyseniz stock rom kullanmaktan başka çareniz yok. eğer performans, ekstra özellikler, ince ayarlar, sınırsız hakimiyet istiyorsanız da custom rom lardan başka çareniz yok. öncelikle seçiminizi yapmalısınız...

cm 7.2.0 stabil sürüm kullanıyorum şu anda, o kadar çok ayar var ki; mükemmel ve tüm isteklerine cevap verecek ayarları yapmak gerçekten çok zor. iki ayar birbiriyle çakışınca (örneğin; ekran kilidi kaydırma seçenekleri) eski haline döndürene kadar akla karayı seçiyorum. titanium backup ile ayar ve programları yedeklenebiliyormuş, hiç denemedim...anlatmak istediğim şey custom rom larda ne yaptığını gerçekten çok iyi bilmen ve oldukça tecrübeli olman gerekiyor. ancak bundan sonra cihazı sorunsuz kullanabilirsin. eğer daha önce tecrüben yoksa illa ki kullanıcam diyorsan sabır çok önemli...sen de yeni almışsın diyebilirsiniz ama benim daha önce 3 yıllık nokia 5800 tecrübem de var. hiçbir custom rom orjinal rom u kadar sorunsuz olamıyor. maalesef ki atrix in kendi rom unda dahi buglar var. bence forumları iyice araştırıp güncelliğine ekstra özelliğine falan bakmadan en sorunsuz en stabil çalışan rom u bulup yükleyin derim. cm 7.2.0 da benim şu an sorunum yok...

• hocam aynı kaderi paylaşıyoruz.

Telefondan çok memnunum.Fakat arama ekranında özellikle ara ara dokunmatik donuyor.Wifi ev içinde çekmiyor ve fotograf cekimi 2 mp telefondan bile düşük seviyede.
  • benimki ara arayı geçti artık. sürekli dpnuyor nerdeyse. sadece 10 uygulama yüklü şuan. hiç biri crackli değil. yinede donuyor. garantiye tamire vericem. gerçi adamlar fabrika ayarına döndürüp geri vericekler. ilk bi kaç gün donmadığı içinde yaptık sanacaklar. ama başka çarem yok. şu an stock roma nasıl dönebilirim ve unroot edebilirim onu araştırıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop donma kitlenme sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.