Şimdi Ara

Atrix Ekran Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fotoğraf çekerken arkadaşımın darbesiyle elimden kaydı, düşmesin diye ikimiz de ayağımızı uzattık telefon dizimizin arasında kaldı. O arada sanırım fazla baskının etkisiyle böyle bir hal aldı. Benim merak ettiğim; illa ekran değiştirmek gerekir mi? Ortalama ne kadar tutar. Ayrıca ilk başta noktadan biraz daha büyükçeydi şu anda almış başını gitmiş bir halde.

Atrix Ekran Sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TJMO* -- 28 Aralık 2013; 21:41:03 >

• bizim bi arkadaşta daha oldu seninki gibi aba kendi kendine oldu.Düşme falan yoktu yani.seninkinden baya fazlaydı.Ama bi zaman sonra hepsi kayboldu eski haline geri geldi.Nasıl oldu bende anlamadım:).Belki seninkide düzelir bi zaman sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: shareware_cun

bizim bi arkadaşta daha oldu seninki gibi aba kendi kendine oldu.Düşme falan yoktu yani.seninkinden baya fazlaydı.Ama bi zaman sonra hepsi kayboldu eski haline geri geldi.Nasıl oldu bende anlamadım:).Belki seninkide düzelir bi zaman sonra

Benimki de kendi kendine oldu sayılır aslında, şu anda ekranı enlemesine olarak kaplamış durumda çizgi halinde. İnşallah geçer.
  • inşallah kardeş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xiaomi ekran sorunu
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.