Şimdi Ara

Atrixx

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Motorola Atrix alıcaktım fiyatıda 624 ama. Kunlanılmış falan diyorlar Refurbished müş falan içime kurt düştü doğrumu bunlar yada kaldımı artık Refurbished atrix ona göre alıcam

• taksitle o fiyat 660-70 lere çıkıyor yanılmıyorsam.ben aldım memnunum ben gold dan aldım refurbished cıkmadı yani en azından benim gözlemim o yönde ürün sıfır gibi umarım sorun yaşamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: _whitehead_

taksitle o fiyat 660-70 lere çıkıyor yanılmıyorsam.ben aldım memnunum ben gold dan aldım refurbished cıkmadı yani en azından benim gözlemim o yönde ürün sıfır gibi umarım sorun yaşamazsın

mrb dostum ne zaman aldın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: can1933

quote:

taksitle o fiyat 660-70 lere çıkıyor yanılmıyorsam.ben aldım memnunum ben gold dan aldım refurbished cıkmadı yani en azından benim gözlemim o yönde ürün sıfır gibi umarım sorun yaşamazsın

ben 2 gün önce aldım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: can1933

quote:

ben 2 gün önce aldım

Nasıl yani ?
  • Up
  • hb den üç tane aldım ikisinde wifi sorunu çıktı iade ettim biri sağlam dedim 2 hafta sonra şebekesi gitmeye başladı telefonu kapatıp açıncaya kadar da gelmiyor şebekesi onu da servise gönderiyorum bu gun. Arkada vidalarını kontrol ettim dış kapak vidaları beyaz metal renkte içteki vidalar siyah yenilenmiş ürün sanki... Yenilenmiş olsa bile sorunsuz ise fiyatına göre çok iyi bir ürün keşke sorun çıkarmasaydı diyorum...
    Alan pişman almayan pişman durumdayım valla :)))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lenovo a830- Şebeke sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Mac A117 / SATILMIŞTIR...
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.