Şimdi Ara

atroks hala çöp mü_

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Atroks ne yeni hero mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yemin ediyorum bitmiş lol.
    Sezon 4 den beri oynuyorum. En keyif aldığım zaman eski mapteki zamanlarımdı.
    Lakin lolün en şaha kalktığı dönem sezon 5'dir. Rekabetin hoş olduğu bi sezondu.
    Şu an ise anlam veremiyorum. Olmuyor abi. Eskiyi bilen bilir eskisi gibi değil lol
  • Çöp değil kore yüksek eloda alınıp oynanıyor gayet güzel. Win rate'de idare eder.

Oyuna gelirsek aktif kullanıcı sayısı 20 milyon olmuş. Eskiden yanlış hatırlamıyorsam 60-70 milyon kullanıcı vardı? Oyunu oynayan kitle aşırı azalmış bu bilgiler doğruysa.

Tadı kalmadı diyince forumda riotçu fan tayfası saldırıya geçiyor ama olay şu ki gelen yenilikler insanı oyunda tutmayı başaramamış. Sürekli kostüme ağırlık veren o zavallı kapitalist beyinli bir şirket olursalar kaderleri de bellidir yani

• AD Kasınca tek Tank kasınca 2 yiyor.
  • şu skill setine sahip hero neden çöp olsun qNq , seviye başına aldıklarıda o kadar çöp deil

Pasif bedava guardian angel + deliriyo işte Xd
    Q mobilite + lanede safe pick
    W sustain or dmg
    E poke + slow
    R melee range + ufakdan aoe dmg
  • sezon 3 ten 5 e kadar oynadım sonra bırakmıstım simdi gene basladım zaman gecmesi icin.

Oyun cok gelismis ve güzellesmis ama cidden sezon 3 teki zevkin yarısını almıyorum.Belki sebebi o zamanki arkadas tayfamdır veya yeni yeni ögrenmemin verdigi zevktir ama su an oyun icinde bir bıkkınlık var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1v1de pasif stacklemek zor. çöp çar.
  • çıktığı andan itibaren tanırım kendisini hep çöptü xd
  • Dün akşam soloya seçtim. Durumu nasıl diye. Pasifi falan iyice değişik ve kullanışssız olduğu için split push tarzı oynamak daha mantıklı geldi buildi de ona göre yaptım.

Oyun ortasında takım 12 lvlken ben 16 lvldim. Biraz takımınız akıllıysa sürekli tf aramıyorlarsa gerçekten çok çok iyi split pushluyor. Denemenizi öneririm.

atroks hala çöp mü_

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.