Şimdi Ara

ATV motoruma elektrik gelmiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar konuyu dogru yere mi actik bilmiyorum yeniyim. bende atv aeon cobra modeli 110 cc gucunde bir motorum var. 2.5 sene conta degistirmek disinda bi sikinitisini gormedim ancak motoruma bilmedigim bir neden yuzunden elektrik gelmiyor. Aku yu yeni degistirdim ondan sorun oldugunu sanmiyorum. Motorumu vurdurma yontemi ile yaktigimda her yerine elektrik gidiyor ancak motoru kapattigim halde anahtari cevirdikten sonra hicbiryerde elektrik yok. Sizce sorun nerede? Yardimci olacaginiz icin tesekkur ederim.

• guncel... Cevap yok mu. Acil yardiminiz lazim :(
  • guncel... Cevap yokmu
  • Akü dolmuyor olabilir.
  • Biyturs_OnSr kullanıcısına yanıt
    Aku yu alali yarim yil falan oluyor sanirim eskisi dolmuyor du.
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmankifaret

Bence sorun aküde değil dediğiniz gibi, konjektörde vs. olabilir problem. Elektrik çok alengirli bir mesele. Deneyip deneyip bakılır ancak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biyturs_OnSr

quote:

Bence sorun aküde değil dediğiniz gibi, konjektörde vs. olabilir problem. Elektrik çok alengirli bir mesele. Deneyip deneyip bakılır ancak.

Su anahtari soktugumuz yerin kablolari biraz alta uzaniyor. Arada elektrik gitmedigi surede o kablolari biraz oynattimmi elektrik geri geliyordu ki simdi hic bir degisme yok. Kablolarin kopuk oldugunu nasil anlayabilirim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bahsettiğiniz sorunu geçen hafta yaşadım ve konjektör arızası çıktı. Büyük ihtimal sizinde konjektör arızalıdır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamilee

Bahsettiğiniz sorunu geçen hafta yaşadım ve konjektör arızası çıktı. Büyük ihtimal sizinde konjektör arızalıdır.

Yarin motorun dis parcalarini sokup kablolarin oldugu kismini resim cekip aticam. Konjektor lafini da ilk burada duydum onu da bulabilirsem cekip aticam resmi. Nerden anlayabilirim konjektor un bozuldugunu?
  • quote:

quote:

Bahsettiğiniz sorunu geçen hafta yaşadım ve konjektör arızası çıktı. Büyük ihtimal sizinde konjektör arızalıdır.

Yarin motorun dis parcalarini sokup kablolarin oldugu kismini resim cekip aticam. Konjektor lafini da ilk burada duydum onu da bulabilirsem cekip aticam resmi. Nerden anlayabilirim konjektor un bozuldugunu?

Bozuksa aküyü şarj etmez. Akü dolu olmayıncada motor çalışmadan ışıklar yanmaz.

Aküyü çıkarıp başka bir yerde şarj edin. Quad'a geri takın. Kontak açıldığında ışıklar yanarsa konjektör arızalıdır, yanmazsa kablolarda sorun vardır, benim fikrim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Biyturs_OnSr

quote:

quote:

Bozuksa aküyü şarj etmez. Akü dolu olmayıncada motor çalışmadan ışıklar yanmaz.

Aküyü çıkarıp başka bir yerde şarj edin. Quad'a geri takın. Kontak açıldığında ışıklar yanarsa konjektör arızalıdır, yanmazsa kablolarda sorun vardır, benim fikrim.

Motorda ariza olunca yanan isik lar yok malesef.

• akü ölü olabilir......Yarim yillik akü olmasi hicbirsey deyistirmiyor. 4 hafta calisdirma , akü bosaliyor.2 ay calisdirma akü ölüyor.....
    Bende Kawasaki KFX 700 Quad var....aynisi bendede var.7 aylik aküm bitik , calisdirmadim hic diye.Bugünlerde yeni alcam.
  • osmankifaret kullanıcısına yanıt

Kral o bendede oldu tamirciye götürüp yaptıracan yani bende tam bilmiyorum ama konjektör arızalı olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.