Şimdi Ara

AUDI A2 aliminyum şasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MRB....bu araba hakkında bilgi sahibi olan ya da gören varsa burayaa bi zahmet yazsınn..........kendimeeee küçük segmentden bir araba alcam

2005 model mercedes a150 1500 motor benzin, fiyat 29 000 ytl

2004 model audi a2 1400 motor benzin 24 000 ytl

ikisininde donanımları denk diyebilirim.A150 daha geniş duruyor A2 den.A2 aliminyum şasi ve 250 kg daha hafif A150 den.mercedes A150 daha salam bi duruşu var A2 den.Aslında ikisininde görünüşü güzel duruyor.Bişey daha A2 2008 de yeni kasa ile piyasada olacakmış doğru mudur ?

benim için sağlamlık güven konfor ve emniyet bunlar önemli

bu ikisi arasındaki benim bilmediğim farklar var.

mercedes a150 alırsam diğer mercedesler gibi ekstradan masraflı olurmu? kısa ama geniş ve yuksek konumlu arabalardan hoşlanıyorummm.bana tavsiyede bulunurmusunuz bu iki araba içinnn...

teşekkur ederim.

• almanyada heryerde A2 gördüm ama daha türkiyede görmüş değilim,A2 sınıfının en pahalı ve en kaliteli aracıdır bunu iyi biliyorum.türkiyede A2ye binersen emin ol ayrıcalığın olur,A150 heryerde var

A2 yenilenecek ama türkiyeye verilecekmi buda muamma,ben olsam A2yi tercih ederdim.
  • acaibbb bi şekilde kararsızz kaldımmm

bilmeyenler için resim ekliicemmm
  • çok güzel bir araç bence
    quote:

Orjinalden alıntı: MESSERSCHMITT

http://www.autogaleria.pl/auto_test/test.php?id=43 bu a2 içinnn

• A2'yi toplamda 2 defa gördüm bu da demek oluyorki parça ve özellikle kaporta ile ilgili işlem gerektiğinde sıkıntı yaşayabilirsiniz.

A2 2008-2009 gibi yeni ibiza üzerine inşa edilecek diye haberlere denk gelmiştim ( 2008 de yeni ibiza çıkıyor a2 için ise 2008 sonu 2009 gibi deniyordu)

A150 hakkında yazılmış konuları araştırıp A serisi sahibi arkadaşlarla yazışabilirsiniz ( bir ara bende düşünüyordum yardımcı olmuşlardı)

A serisi ise önümüzdeki sene makyaj görecek, siz ikinci elden alacağınız için çok da önemli değil.

Verdiğiniz fiyat aralığında yüksek araç olarak smart düşünebilirsiniz ( 25.000 ytl'den başlayan fiyatlarla, ülkemizdeki smartların sıkıştırma oranları yüksek olduğu için 98 oktan benzin istiyor)
    Dizel smart ise en baz donanımda geliyor ( camlar bile manuel )

Aynı sınıf değiller ama yüksek ve kısa dediğiniz için yeni terios 1.3'üde önerebilirim sıfır fiyatı 33.000 ytl

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Audi A3 Akü sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evettt guzelll amaa a150 ile kıyaslayabılırmıyım bu arabayı
  • quote:

Orjinalden alıntı: serdem

A2'yi toplamda 2 defa gördüm bu da demek oluyorki parça ve özellikle kaporta ile ilgili işlem gerektiğinde sıkıntı yaşayabilirsiniz.

A2 2008-2009 gibi yeni ibiza üzerine inşa edilecek diye haberlere denk gelmiştim ( 2008 de yeni ibiza çıkıyor a2 için ise 2008 sonu 2009 gibi deniyordu)

A150 hakkında yazılmış konuları araştırıp A serisi sahibi arkadaşlarla yazışabilirsiniz ( bir ara bende düşünüyordum yardımcı olmuşlardı)

A serisi ise önümüzdeki sene makyaj görecek, siz ikinci elden alacağınız için çok da önemli değil.

Verdiğiniz fiyat aralığında yüksek araç olarak smart düşünebilirsiniz ( 25.000 ytl'den başlayan fiyatlarla, ülkemizdeki smartların sıkıştırma oranları yüksek olduğu için 98 oktan benzin istiyor)
    Dizel smart ise en baz donanımda geliyor ( camlar bile manuel )

Aynı sınıf değiller ama yüksek ve kısa dediğiniz için yeni terios 1.3'üde önerebilirim sıfır fiyatı 33.000 ytl

a2 alırsam bu sorunları yaşarmıyımm bilmiorum aslında audi vw gurubu parça sıkıntısı cekmem gibi geliordu bana ama model bu kaideyi bozarmı bunuda bilmiorum.

teriosmuuuuu amann bana japon arabası onerme

a150 2005 model 56000 kmde........ 29000 ytlye mantıklımı değermi??????????????????????? bu arada arabada harman kardon muziksistemide var gordumm adam sonradan kolumanda yaptırmışş

• bu da merco A150 NIN kaza testi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MESSERSCHMITT -- 28 Kasım 2007; 23:51:25 >
  • görünüş alarak A2 çok daha güzel sağlamlıkta mercedesten aşşağı kalır yanı yoktur herhalde ve yanlış hatırlamıyorsam a150 geyik testinden geçemeyip devrilmişti ve bu yüzden piyasaya çıkışı epey uzamıştı
    ama arkadaşın dediği gibi ankarada şimdiye kadar bir tane a2 gördüm parça problemi olabilir tavsiyem audi ve mercedes servislerine parça durumu ve fiyat sorup karar vermen
  • doğuş otomotivi aradımmm adamlar gecen ay a2 satmışlar ikinci el 2003 model dizel cokk uzuldum kaçırdım dieee...bu aradaa parça olayınıda sordumm dier audilerdeki gibi a2de de parça sorunu yaşamazsın ve bu ulkeye birileri audiyi getirdikleri surece parca sorunu yaşamazsın dediler....bilmemmmmm
  • burdaaa mercedes kullana birilerii yokmuuuu acabaaa kıme sorcammm ....mercedess denilince aklıma evladiyelik araba gibi şeyler gelioooo gercektende bolemidrii bu mercedssslerr....mercedes firması c serisine gozterdiiği emeği işçiliğii a serisine aynı şekilde uyguluyormudur acabaaa...kafamm cok karışık yeni merceds a150 serisini bazıları bazı kişiler mercedesden saymıoorrr....
  • kimseeee yokkkmuuu cevappp vereceekkk.... konuyuuuu mersocularınn olduğu bir yere nasıl taşırımm....
  • Audi A2 modelinde A8 gibi aliminyum şasi kullanıldığı için tamiratlarda bunun için özel teknikler gerekiyor ve buda bildiğim kadarıyla ülkemizde yok. Aracın şase aksamında birşey olursa tamir için almanyaya gitmeli. Kaliyte olarak çok kaliteli üretilen bir araç olmasına rağmen pahalı üretim maliyeti (aluminyum) sebebiyle fazla satışı yapılamayan ve erkenden piyasadan kalkan bir model. Audi şimdi bu serinin yeni modelleri için çalışıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mukeya

Audi A2 modelinde A8 gibi aliminyum şasi kullanıldığı için tamiratlarda bunun için özel teknikler gerekiyor ve buda bildiğim kadarıyla ülkemizde yok. Aracın şase aksamında birşey olursa tamir için almanyaya gitmeli. Kaliyte olarak çok kaliteli üretilen bir araç olmasına rağmen pahalı üretim maliyeti (aluminyum) sebebiyle fazla satışı yapılamayan ve erkenden piyasadan kalkan bir model. Audi şimdi bu serinin yeni modelleri için çalışıyor.

gelde kara kara düşünme şimdi dimi konuyu açan arkadaşım
  • a2 nin piyasası monopson piyasa...satamam diye uzulme tabi almayı başarabilirsen öncelikle

edit:degişiklik harf hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evolution100 -- 4 Aralık 2007; 23:46:21 >
  • Kadıköyde şu anda caferağa spor salonunun önünde çekili duruo A2 isteyen gidip bakabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.