Şimdi Ara

Audi A3 1.0 TFSI S-Tronic 116 hp PI (ANA KONU) (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.259
Cevap
132
Favori
855.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Daha 3-4 ay evvel bayram tatilini tika basa dolu arabalarla 1000km yolu 27 saatte giti bu toplum, sadece 5-7 milyon kişi ayni anda istanbuldan dışarı çıktı uzun yola, her durumda 1.0 motor tat vermez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kadar kasmayın . Çok hızlı gitmenize gerek yok. Hız hayatı alır. Hayalleri alır. Çok takılmayın buna. Ayrıca arac 80 yada 90 ı geçemiyor değil . Zorlanmadan yokuş larda 150 yi gören ve hala giden araç bu. Tek takıntiniz 1.0 motorun ömrü olsun derim. Sonuçta bunu kimse bilmiyor. Risk alınacaksa bu şekilde alınsın. 1.0 motora performans ve yakıt tasarrufu konusunda güvenin.

• Merhaba, geçen hafta bir yakınıma araç bakmaya gittik, sonuç olarak aracı ben de beğendim 2 tane a3 1.0 sedan için anlaştık ve araçları da 3 gün önce teslim aldık. Almayı düşünen arkadaşlar için kısaca düşüncelerimi paylaşıyorum.

Performans beklentisi olan biri değilim. Bu yüzden motordan memnun kaldım diyebilirim. Stronic D modda çok hantal kalıyo ama S modda yeterli seviyede atak(bence). Kaput açık çalıştırınca yüksek hacimli dizel motor çalışmış gibi ses geliyo cidden. Ama içerde pek bi etkisi olduğu söylenemez. Yalıtımı iyi yapılmış. Döşemeler facia değil ama imkan olsa değiştirmek isterdim(yinede comfortline golfe göre daha iyi). Torpido gözü ve dirsek dayamanın altındaki yer haricinde saklama gözü yok tavanda ve direksiyonun sol altında olsaymış iyi olurmuş(Yolcu koltuğu altında acil durum çantası var, Şöfor koltuğu altını kontrol edicem tekrar emin olamadım şimdi.). Arka koltukların boşlukları yeterli. Ortada kol dayama yok. Bizde zaten çocuk koltuğu olduğu için eksikliğini hissetmiycez. Vwlerde olan ortadaki ekranda sürüş bilgilerini veren seçenek bu araçta yok. kalan km, yapılan yol ortalama yakıt tüketimi, yakıt aldıktan sonraki yakıt tüketimi gibi bilgileri okuması çok kolay oluyodu. A3 te bu bilgilere bakabilmek için göstergelerin ortasındaki ekranda sürekli geçiş yapmak gerek. Yol tutuşuna fln çok da bakamadım ama tedirgin de etmedi açıkcası. Xenon farlarda iyi ancak viraj aydınlatması yok.

Kaskoyu faizi düşürüyo ayağına pahalı yaptılar ben biraz geç kaldığımdan bişey diyemedim ama siz mutlaka pazarlık yapın düşürsünler fiyatı. Toplam faizi 1000 tl gibi bi rakam düşürüyo kasko ve garanti uzatmayı alınca ama diğer şirketlerden de teklif almıştım 750 lira fazlaya yaptılar benimkini.

Yakıt tüketimine örnek olması açısından:
    Yolculuk süresi 45 dk, Mesafe 24 km, ortalama tüketim 7,5 litre

90 km hızla giderken de devir 2000 den biraz aşağıda oluyo sormuşlardı sanırım resmini ekliyorum.
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1292300/37486ba0-dd0e-48af-a124-149f74485ca8.JPG

• Arkadaşlar Sportback için aracını satacak arkadaşları uyarmak için diyorum, sportback neredeyse hiç bir yerde yok, yoldaki araçlar dahi satıldı, arabasız kalırsınız, demedi demeyin

• ozgurs59 O kullanıcısına yanıt
    araç size hiç bir fark yaratmayacak.
    hatta bence performans olarak 1.2 motoru arayacaksınız. deseniz ki ben daha performanslı araç isterim hemde daha az yaksın 1.6 tdi alın derim.
    golften ettiğiniz zarar ve üstüne vereceğiniz para sizden çıkacak.
    ben audi ye binmek istiyorum diyorsanız ok.

• Benım uzuldugum konu şu. Yurt dısında bızım kadar çalışan bırı maaşıyla a8 alabıyorken, biz aynı sürede çalışıp a3 1.0 alabılıyoruz. Bu nasıl bir adalet, ınsan hayattan soğuyor.
    Alacak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun. Türkiye şartları için iyi kampanya diye düşünüyorum.
  • BU MOTOR İLK ETAPTA FİYATI KONUSUNDA RABET GÖRSEDE İLERİDEKİ DURUMU NE OLUR BİLİNMEZ FORD DA 1.0 MOTORU GETİRMİŞTİ ANCAK TÜRKİYEDE ÇOK RABET GÖRMEDİ BU MOTOR 3 SİLİNDİR İLE BÜYÜK HATA OLMUŞ MOTOR DENGESİ İÇİN 1.0 4 SİLİNDİR OLMALI İDİ AUDİ EN KISA ZAMANDA 1.4 TFSI 125 BG BULUNABİLİR STOK ADETİ İLE TÜRKİYE YE GETİRİP 90 BİN CIVARİNDA SATMASI 1.0 MOTOR İSTEMEYEN MÜŞTERİLERİ BU ALTERNATİFİ SUNMASI GEREKİYOR YOKSA Bİ SÜRE SONRA PERFORMANS VE BU MOTOR HAKKINDA AKLINDA SORU İŞARETLERİ KALAN MÜŞTERİLERİ MERCEDES BMV BAŞKA MARKALARA YÖNLENDİRİR
  • Şu anda 83000 den İstanbul'da alınabilecek bayi var mı? Sıfır faiz kredi imkanı sunuyorlar mı?
  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    İnsanın zenginliği de fakirliği de kendindendir elbette ama sizin aldığınız araca ömür boyu sahip olamayacak çok insan var.

• HeavyClocker H kullanıcısına yanıt
    Bu olmadı şimdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Augsburg

1.4 tfsi fiyatlarını bilen var mı ? Bir tanıdığım a3 düşünüyordu kampanyayı söyledim ona 1.0 değil 1.4 istiyorum dedi. 1.4 sb kasa makyajlı/makyajsız farketmez renk kırmızı/beyaz/siyah 3 lüsünden birini düşünüyor. Fiyat bilgisi olan yazarsa sevinirim.

Makyajlı kasada 1.4 TFSI'lar henüz gelmemiş TR'ye. Ne zaman geleceği de belli değilmiş. Bu yüzden kampanyalı fiyatlar hakkında hiçbir bilgi yok. Yıl sonuna doğru gelebilir belki. Belki de direkt 2017'de gelir bilemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: derniere

Şu anda 83000 den İstanbul'da alınabilecek bayi var mı? Sıfır faiz kredi imkanı sunuyorlar mı?

Maalesef ikisine de hayır.
  • forever eagle kullanıcısına yanıt
    Elbetteki sadece audiye biniyorum demek için alınmaz. İki araç arasındaki artı ve eksileri yukarıdaki mesajımda da yazmıştım. Dizel olayı benim için bitmişti zaten.
    Gönül ister ki 1.4 150 hp lik ve rengini, döşemesini, multimedia sistemini , jantını vs kendimiz seçeceğimiz bir araç alalım. Ama onun da fiyatı malum seviyelere çıkıyor.
    Bakalım artık önümüzdeki bir kaç hafta içinde karar vermem gerekecek.
  • 90.000 tl para ver, 116 beygirli araca bin, üstelik benzinli. Bence hiç mantıklı değil. Dsg bombası ise cabası.
  • Cheset C kullanıcısına yanıt
    Hocam bu arabaları yurt dışında sıradan bir işçi alabılıyorken, bizde zengin olmak gerekıyor işte sorunda bu. Vergi bir yandan döviz kuru diğer yandan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

Hocam bu arabaları yurt dışında sıradan bir işçi alabılıyorken, bizde zengin olmak gerekıyor işte sorunda bu. Vergi bir yandan döviz kuru diğer yandan.

o zaman donanim haber, turkiye zenginler klubu olarak isim degistirsin
    ulkeyi bu kadar da kotulemeyin.ulke de ki ekonomik durum siz ve cevrenizden ibaret degil.
    benim sahsen cevremde ki herkes gidip bugun bu arabayi alabilecek duruma sahip.

klavye basinda oturup ulkeyi kotuleyeceginize geleceginize yon verecek hamleler yapin,calisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

quote:

ulkeyi bu kadar da kotulemeyin.ulke de ki ekonomik durum siz ve cevrenizden ibaret degil.

klavye basinda oturup ulkeyi kotuleyeceginize geleceginize yon verecek hamleler yapin,calisin.

Ülke zaten kan ağlıyor. Kriz var dolar 3.10 Yakıt 5 tl olmuş. Ötv + kdv ile 1 kendımıze 1 devlete araba alıyoruz. Bu paraya a3 alan arkadaşların yurt dısında a8 alır sorunda bu zaten. Asgari ücret 1300 tl millet açlık sınırında yasıyor. Ülke senın çevrenden ibaret degıl. Geleceğe yön verecek kişi ben değilim ülkeyi yönetenler ama onlar geriye doğru götürüyorlar. Ülkede iş yeri sanayi açmıyorlar üretim yok. Vergilerimiz saraylara suriyelilere ve yollara gidiyor.

Bu sana son mesajımdı, tartışmak istiyorsan pm den yazarsın. Konu dağılmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 24 Ekim 2016; 10:41:57 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

quote:

Ülke zaten kan ağlıyor. Kriz var dolar 3.10 Yakıt 5 tl olmuş. Ötv + kdv ile 1 kendımıze 1 devlete araba alıyoruz. Bu paraya a3 alan arkadaşların yurt dısında a8 alır sorunda bu zaten. Asgari ücret 1300 tl millet açlık sınırında yasıyor. Ülke senın çevrenden ibaret degıl. Geleceğe yön verecek kişi ben değilim ülkeyi yönetenler ama onlar geriye doğru götürüyorlar. Ülkede iş yeri sanayi açmıyorlar üretim yok. Vergilerimiz saraylara suriyelilere ve yollara gidiyor.

Bu sana son mesajımdı, tartışmak istiyorsan pm den yazarsın. Konu dağılmasın.

Şöyle birkaç mesajına baktımda tum mesajların ulke battı, hukumet gıtsın yehaa..

bu yuzden cvp yazmaya değmez tmm haklısın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• bllbcr B kullanıcısına yanıt
    Hocam değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.
    Yalnız : Comfortline Golf koltukları ile (ön iki koltuk yükseklik ayarlı ve bel destekli, ortaları alcantara vb kaplamalı, yanal destekleri fazlasıyla yeterli koltuklar)
    https://store.donanimhaber.com/99/8d/ae/998daedef4945e6ca2de040bc9d4e849.jpg

Bu donanımdaki A3'ün koltukları daha iyi derseniz o kadar yaptığınız değerlendirmeye yazık edersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightseason -- 24 Ekim 2016; 10:53:13 >
  • Koltuk skandal, koltuk içler acısı. İnsan bir pahalı olan koltuğu koyar bari. İşin kötüsü sonradan değiştirilmiyor gibi bir şey. Deri döşesen de kurtarmaz. Şekli bozuk anasını satayım
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.