Şimdi Ara

Audi A3 1.0 TFSI S-Tronic 116 hp PI (ANA KONU) (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.259
Cevap
132
Favori
855.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cllyldrm kullanıcısına yanıt
    Araç istanbul da yok hatta Türkiyede yok. St ile konuştum şu an gümrükte 11 araç varmış hepsinin sahibi var. Ben daha önce kapora vermiştim kayseri Aykana sırada bekliyoruz. Kasım ortası gibi gelecek araçlar. Bu arada şu an için gelecek araçlara dair bir zam olasılığı yok onların söylediğine göre. Kampanya kasım sonuna kadar devam eder bence. Araç kalırmı orasını bilmem. Kafamdaki araçka ilgili sorular kalkmadı kullanan yorumlarını gördükçe bende net kararımı vereceğim. 84 bin audi için küçük bizim için büyük bir adım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06Ankara06FB -- 22 Ekim 2016; 15:36:27 >
  • Doğuş oto esenyurt sedan - siyah 1 tane var 92200. HB ne zaman gelecek belli değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kemtuz

araç hakkında bilgi almak isteyen arkadaşlar için bir şeyler yazmak istedim. aslında bu konunun başından itibaren takip edilse her sey var. Ama tekrar özetlersem. otomatik vites
    xenon
    gündüz led leri
    çift bilgeli otomatik klima
    arka koltuklar içinde ufleme yeri var
    ambians iç ışıklandırma (basit bişi ama çok havalı ☺)
    jantlar basic de çok hoş bence design donanım jantlar i daha kötü (kişisel fikrim)
    inip çıkan mmi ekran
    bluetooth
    otomatik kararan dikiz aynası
    yağmur sensörü
    on arka park sensoru

ekranda görsel park desteği var mı?

• forever eagle kullanıcısına yanıt
    evet

• quote:

Orijinalden alıntı: Kemtuz

araç hakkında bilgi almak isteyen arkadaşlar için bir şeyler yazmak istedim. aslında bu konunun başından itibaren takip edilse her sey var. Ama tekrar özetlersem. otomatik vites
    xenon
    gündüz led leri
    çift bilgeli otomatik klima
    arka koltuklar içinde ufleme yeri var
    ambians iç ışıklandırma (basit bişi ama çok havalı ☺)
    jantlar basic de çok hoş bence design donanım jantlar i daha kötü (kişisel fikrim)
    inip çıkan mmi ekran
    bluetooth
    otomatik kararan dikiz aynası
    yağmur sensörü
    on arka park sensoru

aracı bende inceledim,
    donanım gayet tatminkar (katlanır ayna ve 17jant da olmalıydı)
    iç mekan kaliteli ve güzel (sadece koltuklar ve kol dayama basit kalmış)
    motoru bilemiyorum kullanmadığım için...

• quote:

Orijinalden alıntı: 06Ankara06FB

Araç istanbul da yok hatta Türkiyede yok. St ile konuştum şu an gümrükte 11 araç varmış hepsinin sahibi var. Ben daha önce kapora vermiştim kayseri Aykana sırada bekliyoruz. Kasım ortası gibi gelecek araçlar. Bu arada şu an için gelecek araçlara dair bir zam olasılığı yok onların söylediğine göre. Kampanya kasım sonuna kadar devam eder bence. Araç kalırmı orasını bilmem. Kafamdaki araçka ilgili sorular kalkmadı kullanan yorumlarını gördükçe bende net kararımı vereceğim. 84 bin audi için küçük bizim için büyük bir adım.

Hocam ben de aracimi sizinki gibi kasim ortasinda alacagim. 50 bin kredi kullanmayi dusunuyorum. Kasim ayindaki kredi kampanyasiyla ilgili bilginiz var mi acaba? 84 bin 0 faiz olsa çok iyi olur.

• Doğuş oto maslaktan fiyat aldım. 85000 dediler hatchback için.

• Bugün 1.0 tfsi sb test ettim, 7-8 km kadar. Bozuk yol, dik yokuş vs her şeyi tecrübe ettim. Araçta ailem de vardı, toplam 4 kişiydik.

Önce aracı anlatayım tekrar. 1.0 lt turbo benzinli, 116 hp, 200 Nm tork (2000-3500 devir
    arası), stronic otomatik (çift debriyajlı), 205-55-16 Bridgestone lastikler (1.6 tdi olanda GoodYear varmış), arka süspansiyon
    burulma çubuklu, keşke bağımsız olaymış (bu da 1.4 tfsi güçlü motorlarda var, ama fiyatta ona göre).

Öncelikle şunu söyleyim, aracın içinde hiç motor sesi yok sakin kullanımda. Süper sessiz. Gazı kökleyince rahatsız etmeyen, hatta hoş, boğuk, yeterince az bir motor sesi çıkıyor, gayet iyi yani.

Yokuşta çekişi gayet yeterli, daha güçlü araçlarla kıyaslarsak az hissettirebilir ama hiç rahatsız etmedi, hatta çok iyi buldum ben. Sollamalarda da hiç sorun olmaz. Frenleri çok iyi.

Motor gücüne iyi dedim ama tüketim nasıl?
    Benden önceki kullanıcıların ortalaması 8.1 lt görünüyordu, tabi herkes zorlayarak kullanıyordur malum. Sıfırladım ve kendi kullanımımı gördüm. Sakin kullanımda, dur kalkta 6.6 lt görünüyordu, gazı boş yolda ve dik yokuşta kökleyince 8.5 lt lere ulaştım. Ama hiç bir şartta 10 lt yi görmez sanırım.

Benim günlük kullanımımla 5.5 - 6.5 lt arası değişir. Bu arada araçta 4 kişi olduğunu ve klimanın da açık olduğunu belirteyim.

A3 oldukça tok, rijit ve sağlam hissettiriyor, trim sesi yok, hatta hiç ses yok (Bridgestone sesi hariç). Araç Jazz'dan daha konforlu süspansiyona sahip bu kesin, ama süper iyi diyemem, yoldaki bozukluklarda az da olsa rahatsız hissettiriyor. Keşke bağımsız olsaydı arkalar. Yalnız bunda sert Bridgestone lastiklerin payı da çok büyük, çünkü Jazz'daki yumuşak hamurlu lastiklerimden (Michelin ve şu an ki Nokian WR D4 kış lastiğim) hem daha fazla yol sesi alıyor (lastik sesi) hem de sert tepkiler veriyor. Halbuki yumuşak lastikle pamuk gibi olabilirmiş araç. Araçta hiç ses yokken lastik sesi gelmesi de baya ilginç. :)
    Bu lastik çekilmez, aracı alırsam ilk işim bunları satıp yumuşak hamurlu lastik almak olur. Tabi test aracı olduğundan kontrol etmemişlerdir belki, lastik havaları çok fazladır, bilemiyorum.

Koltuklarda bel desteği yok ama Jazz'dan daha rahat dedi bizimkiler. İçi dar değil ama arkadaki şaft tüneli ayak hacmini azaltıyor, Jazz'ın iç hacmi daha kullanışlıydı. Arka koltukların sırtlıklarındaki girinti çıkıntılar sebebiyle 3 kişi Jazz'dan daha ferah omuz mesafesine sahip. Bagaj Jazz ile aynı, 380 lt.

Sonuç olarak sakin kullanımda ekonomik sayılır ama dizeller kadar da değil. Bridgestone lastikli olanı tırt, yumuşak lastik şart.

Yeni nesil bazı araçlardaki teknolojik donanımlar bu donanımdaki ve fiyat seviyesindeki araca konulmamış. Lcd ekranlı
    göstergelerin fiyatı 15 bin tl. Doğaldır ki mantıksız oluyor.
    Ama araç genel itibariyle memnun edici, hele bu fiyatta.
    Eksik yok mu, var tabi ama fiyat unutturuyor onları. Dizel ve 1.0 benzinli arasında 15 bin tl fark olmasaydı, dizel de
    iyi bir seçim olabilirdi. Gerçi hala olabilir, onu mu seçsem acaba?

Skoda'ya da gittim, Superb test edecektim ama çok yoğun olduklarını söylediler, araç teslimatları varmış, hafta içi davet ettiler.
    Superb orta donanım Style Dsg li dizel fiyatı 115.600 tl iken 111.000 tl'ye indiler. Ama bu inanılmaz bir araç, daha aracı sürmeden bel destek ayarlı koltukların rahatlığını farkettim.
    Active baz donanımlı olanda bel destekli koltuklar yoktu ve rahat değildi.
    Test sürüşü yapsaydım eminim dibim düşerdi.

Şu an A3'e de fitim, en azında 2.el satışı daha kolay olur tahminimce. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talbotlago -- 22 Ekim 2016; 17:52:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

quote:

Orijinalden alıntı: M_K_B

Sonuc itibariyle Audi zaten bmw ve mercedesten ucuz ve alt bir segment oldugundan

dogusa laf soyleyenlerin basindayim.fakat sadece dogusa.
    olaya audi bmw ve mercedesi marka gozu ile bakarsak audi; bmw ile mercedesi ust uste koyup..satin alir..
    ayni segmentlerde tum araclarda audi ustundur.Ve hatta bir adim oteye gidiyorum golf hem bmw 1 den hemde mercedes a serisinden ustundur.passat bmw 3 tende mercedes c dende ustundur.bu boyle gider..aksini iddia eden otomobilden anlamayip,bu araclarin hicbirisne sahip olmayip cs de veya lol oynarken alt tab yapip buraya yazan kisilerdir..

olay sadece ulkemizde ki distributor sorunu bizim tartistigimiz.

Çok değişik kafalar

• Arac bu fiyata cok mantikli ama sunroof secenegi mevcut mudur? Sunroof takintim var, eger sunroof secenegi sunmuslarsa dusunulebilir.

• Arkadaslar merhaba, beni kredi konusunda aydinlatabilecek olan varmi 0.59 hangi arac 0 faiz hangi arac

• 1.4 tfsi fiyatlarını bilen var mı ? Bir tanıdığım a3 düşünüyordu kampanyayı söyledim ona 1.0 değil 1.4 istiyorum dedi. 1.4 sb kasa makyajlı/makyajsız farketmez renk kırmızı/beyaz/siyah 3 lüsünden birini düşünüyor. Fiyat bilgisi olan yazarsa sevinirim.
  • Kates kullanıcısına yanıt
    0.59 sportback, 0 faiz sedan 1.0 tfsi ve 1.6 tdi. Faizlere sevinmeyin kaskodan acayip geciriyor arkadaslar 15 yillik hasarsizligimiz var 2500 tl cikti ve 1700 kusurde garanti uzatma var. Kasko ve garanti uzatimi yapmazsan 0.69 faiz uygulaniyor. Doguş her turlu sapliyor bir sekilde.

• şeytan diyor şuan kullandığım a3 ü sat bundan bulursan al diye ama,sonra para olmadığı aklıma geliyor oturuyorum yerime
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

quote:

Orijinalden alıntı: M_K_B

Sonuc itibariyle Audi zaten bmw ve mercedesten ucuz ve alt bir segment oldugundan

dogusa laf soyleyenlerin basindayim.fakat sadece dogusa.
    olaya audi bmw ve mercedesi marka gozu ile bakarsak audi; bmw ile mercedesi ust uste koyup..satin alir..
    ayni segmentlerde tum araclarda audi ustundur.Ve hatta bir adim oteye gidiyorum golf hem bmw 1 den hemde mercedes a serisinden ustundur.passat bmw 3 tende mercedes c dende ustundur.bu boyle gider..aksini iddia eden otomobilden anlamayip,bu araclarin hicbirisne sahip olmayip cs de veya lol oynarken alt tab yapip buraya yazan kisilerdir..

olay sadece ulkemizde ki distributor sorunu bizim tartistigimiz.

Bence de Audi birincilik koltuğuna oturur ama dikkat etsin koltukta Mercedes ya da BMW varken oturmasın. Yıldızlar da kayar...

• Hyundai i20 de 1.0 3silindirli 120hp 170nm torklu motor kullanıyor manuel vitesle beraber, CARVİSER testinde motor için alt devirlerden itibaren canlı ama yokuşta en alt viteslere inmeniz gerekiyor gibi bir yorum var, a3 deki motorda aşağı yukarı güç olarak silindir sayısı olarak çok benziyor, yakıt tüketimi olarakta 9.2lt elde edilmiş istanbul trafiğinde, mutlaka üreticiler farklı ama en azından bir fikir verir diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasson -- 23 Ekim 2016; 2:07:56 >
  • Şark kurnazları durumdan istifade etmeye başlamışlar. 85 bin tl olduğunu bildiğimiz Audi 1.0 tfsi 116 bg pi araçları alıp bakın kaç tl'den satıyorlar. ( bilerek açık açık yazdım google yönlendirme yapar)

Bu da güya ev alacakmış. Arabayı daha yeni teslim aldın, onu alana kadar ev alsana. %&+^+^'%+&%&%+&

Ben uyarayım da bu kazığı yemesin millet !!!!!!

• biride 1100 km yapmış öyle satıyor. hevesini almış yani biraz...
  • Merhaba, şu an elinde araç olan bayi var mı acaba? Haberdar ederseniz çok memnun olurum.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.