Bildirim
Audi A3 1.0 TFSI S-Tronic 116 hp PI (ANA KONU) (35. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Sonunda aracı bugün teslim aldım ve kullandım. Doğuş oto kartal bugün mesaiye kaldı ve teslimatı gerçekleştirdi.
Kartal Tuzla arası gidiş 6.1 lt/100km. Dönüş 6.0 lt/100km ortalama bir E-5 trafiğinde.
Aracı inci beyazı kaplatıp, cam filmi taktırıp, koltuklarını da deri-alkantara karışık döşetmeyi planlıyorum. Bu arada mevcut döşeme bir önceki kasanın döşemesinden azcık da olsa iyi.
Aldığım fiyatlara göre toplam 2500 tl kaplama, 300 tl cam filmi. 2000 tl civarı da deri döeşeme tutacak gibi.
Geriye bir tek cruise, car play(olabilirse tabi) kalır ve 18 jant olayına girerim belki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonofagun -- 29 Ekim 2016; 18:01:30 > -
Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın...
USBden müzik calmamasindan sonra cruise control için de ekstra kol takılacak olmasını ve direksiyondan yapılamıyor olması şaşırttı beni
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam aracınız hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin. Aracı ne kadara mal ettiniz? Sedan 1.0 tfsi için ne fiyatlar veriyorlar bilginiz var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖzGüR-LüK -- 29 Ekim 2016; 20:02:31 >
-
Hocam 1.0.lar şu an standart donanimla geliyor ve kol dayama aracta var. cc konusuna gelince... Ben ilanda oyle bir sey goremedim. Hiz siniri ikazi yazmis onunla karistiriyor olabilir misiniz?
Hız sınır ışığı ikazı değilmiş gösterge ışık ayarıymış gördüğüm yer pardon hocam.
Bu arada sedan olursa kol dayanağı yok sb olursa var anladığım kadarıyla.
quote:
Orijinalden alıntı: GknKyc
Hız sınır ışığı ikazı değilmiş gösterge ışık ayarıymış gördüğüm yer pardon hocam.
Sedanlarda da kol dayama var diye biliyorum. Yanlissa kesin bilen bir arkadas duzeltsin.
quote:
Orijinalden alıntı: GknKyc
Sedanlardada kol dayama var.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaslar merhaba,
SB araci alali bugun 10 gun oldu. Araci esim kullaniyor ve 600km oldu arac. Bugun yakit ortalamasına baktim ortalaması 7.4lt gosteriyor. Istanbul ici orta halli trafikte kullaniliyor arac. Eksik veya ah şu da olsaydi dedigim pek bisey yok. Donanim olarak bana gore fazlasiyla yeterli. Kendi aracimda bi dunya donanim var ama farkettim ki hicbirisini zaten kullanmiyoruz. Bu aracta ise gereken her donanim var. Direksiyon isitma, masajli koltuk vs istiyorsak zaten a3 ile isi olmaz kimsenin. Herseyiyle yeterli ve alinasi bir arac.
A3 sb sedan baz model son fiyatlar ne duru mda
-
Alacak olanlar beklemesin, bu yeni vergilendirmeden a3 de nasibini alır diye umuyorum. Kayıp kaçak bedelini nasıl minimuma indiririz, naylon faturayı nasıl engelleriz diye düşünmek yerine arabaya ek vergi koyalım diye uğraşıyorlar. Gel şimdi saygı duy bu vergi sistemine, hükümete. -
Hocam kol dayama var da herkesin sikayetci oldugu konu kol dayamanin deri olmamasi anladigim kadariyla. Golf'te falan deri kol dayamasi mesela. Bu bakimdan kiyas yapiliyor herhalde.
Tesekkurler. Allah herkesin gonlune gore versin.
Abi o da saçma koltuklar deri değilsekol dayanağıda deri olmaz diye düşünüyorum neyse alacak olan arkadaşlara şimdiden bayırlı olsun.
Saygılar
Tesekkurler. Aracim 83.850 gibi bir fiyata maloldu. Siyah olunca seramik kaplama yaptirdim. 1000 lira da ona verdim. Sedan icin sormadim ama ilk alirken 92.000 gibi bir diyat telaffuz edilmisti.
Merhabalar, ben de eşim için araç arayışındaydım. Yıllardır VW kullanıyoruz, bu yüzden diğer markalara bakmadım bile. VW Polo 1.2 TSI DSG Allstar (65.000.-TL) için kapora vermiştim. Hemen yan showroom'da olmasına rağmen liste fiyatı 116.000.-TL olduğundan Audi'ye bakmadım bile. Daha sonra sormaktan zarar gelmez deyip telefon ile aradım ve aracın 84.000'e satıldığını ve ellerinde kalmadığını öğrenince şok oldum. Daha sonra Doğuş Showroom'a bizzat gidip satış danışmanı ile konuştum. Ellerinde araç olmadığını Kasım ayındakilerin de satıldığını ancak kota açılırsa beni arayacaklarını söylediler. Daha sonra beklediğim telefon geçtiğimiz Salı günü geldi ve Kasım 2.yada 3. hafta gelecek araçlardan birinin müsait olduğunu söylediler. Bende hiç düşünmeden Polo için bıraktığım kaporayı hemen A3'e kaydırdım.
Yaklaşık 20.000.-TL fark ile hem sınıf olarak üstte, hem de premium, hemde iyi bir donanıma sahip (xenon far, digital klima, park sensörleri, autohold vb.) bir araç sahibi olmak açıkçası cazip geldi, üstelik kullanacağım ekstra kredi de 0,59 faiz kampanyası ile avantajlı hale geldi. Kaporayı verirken aracın fiyatında ve kredi kampanyasında bir değişlik olması halinde hemen iptal edeceğimi de kendilerine açıkça söyledim.
Aracın donanımının da fiyatına çok uygun olduğunu düşünüyorum. İstanbul'da yaşadığımızdan hız sabitleyici çok kullanabildiğimiz bir donanım değil, şikayet edilen koltukları da çok rahatsız edici bulmadım açıkçası gayet rahatlardı. Malzeme kalitesi ve direksiyonun yapısı en beğendiğim yönleri oldu. Motorun performansı konusunda da şüphem yok, evin ikinci aracı olduğundan uzun yola çıkmayacak ve şehir içi trafikte son derece yeterli olacaktır.
Aracını teslim alan yada alacak arkadaşların kazasız belasız, hayırlısı ile kullanmasını dilerim. Saygılar.
-
Ne demek. inşallah gönlünüze göre olur.
quote:
Orijinalden alıntı: Beetle10
Merhabalar, ben de eşim için araç arayışındaydım. Yıllardır VW kullanıyoruz, bu yüzden diğer markalara bakmadım bile. VW Polo 1.2 TSI DSG Allstar (65.000.-TL) için kapora vermiştim. Hemen yan showroom'da olmasına rağmen liste fiyatı 116.000.-TL olduğundan Audi'ye bakmadım bile. Daha sonra sormaktan zarar gelmez deyip telefon ile aradım ve aracın 84.000'e satıldığını ve ellerinde kalmadığını öğrenince şok oldum. Daha sonra Doğuş Showroom'a bizzat gidip satış danışmanı ile konuştum. Ellerinde araç olmadığını Kasım ayındakilerin de satıldığını ancak kota açılırsa beni arayacaklarını söylediler. Daha sonra beklediğim telefon geçtiğimiz Salı günü geldi ve Kasım 2.yada 3. hafta gelecek araçlardan birinin müsait olduğunu söylediler. Bende hiç düşünmeden Polo için bıraktığım kaporayı hemen A3'e kaydırdım.
Yaklaşık 20.000.-TL fark ile hem sınıf olarak üstte, hem de premium, hemde iyi bir donanıma sahip (xenon far, digital klima, park sensörleri, autohold vb.) bir araç sahibi olmak açıkçası cazip geldi, üstelik kullanacağım ekstra kredi de 0,59 faiz kampanyası ile avantajlı hale geldi. Kaporayı verirken aracın fiyatında ve kredi kampanyasında bir değişlik olması halinde hemen iptal edeceğimi de kendilerine açıkça söyledim.
Aracın donanımının da fiyatına çok uygun olduğunu düşünüyorum. İstanbul'da yaşadığımızdan hız sabitleyici çok kullanabildiğimiz bir donanım değil, şikayet edilen koltukları da çok rahatsız edici bulmadım açıkçası gayet rahatlardı. Malzeme kalitesi ve direksiyonun yapısı en beğendiğim yönleri oldu. Motorun performansı konusunda da şüphem yok, evin ikinci aracı olduğundan uzun yola çıkmayacak ve şehir içi trafikte son derece yeterli olacaktır.
Aracını teslim alan yada alacak arkadaşların kazasız belasız, hayırlısı ile kullanmasını dilerim. Saygılar.
Hocam olur da kredi kampanyasi devam etmezse hakkinizi bana devreder misiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X