|
Audi A3 1.0 TFSI S-Tronic 116 hp PI (ANA KONU) (400. sayfa)
-
-
Bence sport yayları en az 2cm daha alçak şimdi tekrar baktım jantları takacağız sonra yaylarla komik olursa yayda bakacağım mecbur.Teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dynamic ile design ayni yaya sahip, designin goruntusune bakin (onlar 17 ve sizin yay cunku) oyle gorunur araciniz -
Sport 15mm daha alçak hocam. Dediğiniz gibi yere daha yakın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bakayım Öyleyse gerçekten çok iyi bilgi verecektir bana teşekkürler 🙏
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferhat10tr -- 5 Mayıs 2021; 22:29:32 >
Herkese selamlar,
Golf 1.2 Tsi dsg 110hp (2015-comfortline-92binkm) aracımdan
A3 1.0tfsi 116hp s-tronic 2017 design line paket 38bindeki araca geçmeyi düşünüyorum. Aradaki makas 65bintl. Sizce değer mi bu geçiş? Audi kullananlar olarak yorumlayabilir misiniz? Her ikisini de kullanan eminim ki çok kişi vardır.
Farkları ; daha genç, km düşük araç, sunroof, katlanır ayna, kararan dikiz ayna, deri koltuk(a3)...
Şimdiden teşekkürler, iyi günler :) -
Arkadaşlar selam
Aracım 2017 model 4 seneyi doldurmuş olacak. KMsi 55000de yakın zamanda 60000 bakımına götürmeyi düşünüyorum. Lastiklerin, fren balatalarının ve akünün değişimi konusunda ne düşünüyorsunuz değişim zamanı gelmiş midir sizce? Akümde sorun yok frenlerimde de sorun yok sadece lastikler biraz patinaj çekiyor hafif yokuş yukarı yollarda kalkış sırasında. İlla sorun çıkana kadar beklemeli miyim yoksa zamanı gelmiş midir değiştirmeli miyim bilemedim
Eger seciminizle oluyorsa akuyu olcturup zayiflama varsa degistirin.. Digerleri biraz daha sizin keyfinize kalmis durumlar -
www.ntv.com.trOTOFARK test sürüşü: Yeni Audi A3https://www.ntv.com.tr/otomobil/otofark-test-surusu-yeni-audi-a3,zdPcuj7atkqqDF9mygCG-Q
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
değer kardeş. ytd
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Hocam sehire gore isin ehli bir yere gidin, once seramigi kaldirsinlar (ipa vb. seyler ile veya seramik icin ozel silici bir sey varsa) sonra kil, demir tozu vb. Yuzeyi hazirlama islemlerinden sonra once 2-3 asamali pasta, en son cila veya seramik.. Yalniz cizikler derin ise pasta ise yaramaz, isin ehli bir rotus yapacak kisiye gidip rotus yaptirmak gerekir (celik cekerek rotus, sonrasinda vernik sonra zimpara)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Rotusa gidilecekse pasta-cila sonra olur
2 seneden sonra seramik mi kalır? "Seramik yaptırdım bu yüzden araca bir şey olmamalı" düşüncesi yanlış. Seramik sonrasında özel ürünlerle aracı yıkamalı, belli periyotlarda da (örneğin senede bir) bakım yaptırarak korumayı tazelemesiniz. Buna rağmen koruması zayıftır.
Öncelikle eskiden kalma uygulamalar kaputtan sökülüp atılmalı. Daha sonra en baştan uygulama yaptırmalısınız. Pasta-Cila şart görünüyor. Ve bu sefer kesinlikle ppf şeffaf koruma filmi uygulatın derim. Seramik hem bakımı zor hem de şeffaf film kadar korumalı değil gördüğünüz gibi, paraya yazık.
-
Bugün doğuş oto kartaldan 60000 bakım için 2800 civarı bir fiyat aldım 2300 bakımın kendisi 500 de bujilerin değişimi içinmiş. Üstelik zubizu bilmemne kampanyası ile söylediği fiyat bu. Çıldırmışlar. Geçen sene bu zamanlar 45000 bakımını 1600e yaptırmışım.
merhabalar, araç arayışındayım. dizel veya benzinli a3 de seçeneklerim arasında. bütçeme uygun 2017-2018 model a3ler genelde design line ve dynamic paket. paketler arasında ne gibi farklar var? elinde 2017 2018 model a3lerin teknik kataloğu olan var mı?
bir de varsa kronik ne gibi sorunları var a3ün?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uk05 -- 29 Mayıs 2021; 20:59:31 > -
Merhaba,
aracı alırken bayiden orjijinal kaucuk paspas seti aldığım için hiç kullanılmayan orijinal fabrika çıkışı velur paspas setini satmak istiyorum.
İlgilenen olursa mesaj atabilir. Konum : İstanbul
Araç: Audi a3 sportback
Hocam merhaba bu gün bende eröz izmirden arandım aynı fiyat verdiler 45 bin bakımı için.
1 Yağ değişimi yapılan yerde bakım hatırlatma uyarısını kapatabiliyorlar mı?
2 kullandığınız yağ ve filtre markasını seçme sebebiniz nedir? İnternette orijinal bakım kitleri var yağ castrol filtreler de orijinal vag grup
yardımız için teşekkür ederim
Merhabalar, A3 1.0 kalkış özellikle rampada gaza hafif jhafif yüklenirken metal sesleri geliyor hafif gaza biraz daha bastığında ses kalmıyor. Ama hafif hafif her batığında ses ben burdayım der gibi.
Bu tip bir ses ile karşılasan varmı?
-
Bende de vardı aynı durum, servise götürdüm problemin kavramada olduğunu ve değiştireceklerini söylediler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X