Şimdi Ara

Audi A3 1.0 TFSI S-Tronic 116 hp PI (ANA KONU) (401. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.259
Cevap
132
Favori
855.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 399400401402403
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar, mmi ekranı büyüten, car play vs yaptıran var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 90bin km bakımını yaptırdm, bursa doğuş otoda, 1826 tl ödedim. Farklı bir işlem yapılmadı sadece rutin periyodik bakım.

• merhabalar 300bin civarı bu seriyi düşünüyoruz 2.el. cocuklu aileyiz yani uçar kaçar olmasına gerek yok arabanın. önerir misiniz? fiyatlar cok mu ucuk?

• Schwadorf S kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Yaklaşık 1,5 yıldır kullanıyorum, bence bu fiyatlara alınacak en iyi araç diyebilirim. Fiyatlar genelde çok uçuk diyemem, 300-320 bandında çok temiz güzel araçlar bulabilirsiniz.

• metropol80 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler ben de başka markalara kaymaya başlamıştım ama 2. El de olsa Audi sonuçta diye buradan kopmak istemedik

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Schwadorf S kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Rica ederim, şimdiden hayırlı olmasını dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: mubayin_beyin

Ben taktırdım sonradan, orjinal dışı ürünleri önermem. Biraz pahalı ama aracı çok değiştiriyor. Kodunu bilmiyorum ama yaptırdığım yeri atabilirim. Sportline daha sert ve yere yakın. Yayları farklıdır diye düşünüyorum.

Alıntıları Göster

Hocam merhabalar. Sakıncası yoksa sportback araç için arka kayar ledleri nerede taktırdığınızı yazabilir misiniz? Ben de düşünüyorum veya aracı satmayı planlıyorum. Biraz sıkılmaya başladım açıkçası.

• Arkadaşlar bizim araçların ikinci el piyasası yerinde saymaya başladı. Yeni kasa araçların fiyatları sürekli artıyor. Bu nedenle suv olsun diye T-Roc almayı düşündüm, bizim araçlardan sonra kalite anlamında beklentiyi karşılamayacağını da düşünmüyor değilim.
    Ama ilginç manada bizim araçların ikinci el piyasası diğer araçlar kadar yükselmiyor.

• Merhaba arkadaşlar , ben de aranıza 2017 Dynamic Paket A3 Sedan ile katıldım.

Araca ekstra Cruise control , geri görüş kamerası ve otomatik kapanan dikiz aynası taktırmak istiyorum zaman ile.

Tavsiyeleriniz var mıdır , yetkili serviste mi yaptırmak gerekir bunları?

• aekaya kullanıcısına yanıt

hocam hayırlısı olsun. kazasız belasız. garanti devam etmiyorsa ender elektronik gibi yerlerde yaptırabilirsiniz.

• melmur M kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam , tüm bakımları Avek'de yapılmış , ben de yetkili serviste devam etmeyi düşnüyorum en azından 1-2 yıl.

İyi niyet garantisine problem yaratır mı bilemedim. DSG şanzımandan çekiniyorum her ne kadar mekanik ve elektronik olarak düzeltmiş olsalar da.

İnternetten araştırırken Vagcom'u buldum. Fiyatları daha uygun gibi. Önerir misiniz?

• aekaya kullanıcısına yanıt

kamera, aynalar, cruise sistemleri iyi niyeti bozacak durumlar değildir. vagocmu bilmiyorum ama vagteknik ve ender elektronik işin ehlidir.

• melmur M kullanıcısına yanıt

vagteknik İzmir'deymiş , benim için çok iyi oldu bu bilgi hocam. Teşekkürler bilgilendirme için.

• Selamlar. 2018 A3 lerde adaptif Cruise kontrol ve şerit takip mevcut mudur? Hangi paket altında geliyor? Bilen var mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kalybron kullanıcısına yanıt
    Öyle bir paket yok hocam, varsa anca özel üretim getirten vardır veya kendisi sonradan ekletmiştir.

• Merhaba arkadaslar , 2017 sonrasi A3 lerde apple carplay aktivasyonu ile ilgili bilgisi olan var mi?

Mevcut MMI sistemi uzerinden yazilim ile yukseltme yapilabiliyor diye gordum bir iki yerde. Yaptiran var ise bilgi vermesini rica ederim.

• Merhaba arkadaşlar 300 bin liraya kadar bir bütcem var ve ford puma 2020 sıfır düşünüyordum cam tavanlı a3 ün görüntüsü çok hoşuma gitti ve kalite olarakta pumadan kaliteli bulduğum için biraz bütce arttırıp a3 almaya karar verdim.

3 tane araç var aklımda

1.0 tfsi hepsi ve cam tavanlılar

1- 2017 87.000 km de hata boya tramer yok 275.000tl dedi muhtemelen gidince 270 e biter

2- 2019 40.000 km de hata boya tramer yok 300.000 tl den aşağı düşmüyor

3- 2019 14.000km de hata boya yok 308.000 tl diyor muhtemelen gidince 305.000 e biter

Aracı alırken tarcanlarda ekspertize sokacam onun dışında şanzımanı doğuş servisine götürüp baktıracam siz a3 kullanıcıları olarak dikkat et şu detaya bak dediğiniz şeyler neler ?

Açıkcası 270 e düşerse ilk seçeneği alayım diyorum düşmezsede gidip 3ncü seçeneği alacağım 8k farkla 26 bin km daha az yapmış araç almış oluyorum

Umarım km düşürmüş pert zart zurt bir arabaya denk gelmem 3 ilandan da şase numarası istedim attılar istediğin ekspertize sok herhangi bir olumsuzluk varsa masrafını karşılarım dediler.

İşin noter kısmında da adamla beraber ruhsatla notere gidiyoruz noterde sıra bize geldiğinde adama eft yapıyorum ve adam imzayı atıp aracı veriyor dimi ? buradada dikkat et şöyle yap dediğiniz şeyler varsa paylaşırsanız seviniirm.

Ve sizce 270k ya 0 km 2020 puma almak yerine a3 alarak daha iyi mi yapıyorum yoksa yanlış mı yapıyorsun dersiniz kiminle konuşsak 300k para veriyorsun ikinci el arabamı alınır sıfır al diyor ama c suv almaya gitsem 380 altına c suv yok 2-3 yaşında c suv baksam a3 ile aynı para zaten peugeot 2008 bile 300 ün üstüne bi puma var 270 e oda açıkcası a3 ile kalite konusunda bariz uzak gibi duruyor bilmiyorum yerden yüksek fiestaya 270 çok gibi hani en azından cam tavandır ufak 3-5 güzel özelliktir olsa bi cezbederde araba çok boş şerit takip dışında bişey yok herşeyi geçtim bir kol dayama koymamış adamlar sıfır araba alıyorum 270 bin para veriyorum bi kol dayamada olsun yav

• Sucuk_Ağacı kullanıcısına yanıt
    euro 10 tl olmuş bu devirde araç alınmaz. ytd

• RagnaroK19 kullanıcısına yanıt
    Euro’nun 6 TL’ye düşeceğini mi haber aldınız?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • RagnaroK19 kullanıcısına yanıt

Para yerinde duracağına arabada dursa daha iyi dayanıyor

Çok değil 2 sene öncenin 160-180 lik arabalarına 310 320 veriyoz şimdi.

• 
Sayfa: önceki 399400401402403
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.