Şimdi Ara

Audi A3 1.0 TFSI S-Tronic 116 hp PI (ANA KONU) (402. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.259
Cevap
132
Favori
855.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 400401402403404
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2016 A3 Sedan 1.0 Dynamic ve 2021 Skoda Kamiq 1.0 Elite sahibi olarak, Kamiq'e de bakmanı (fiyat 270 civarlarında), bakıp beğenmediysen sıfır pumayı 87K deki A3 yerine almanı öneririm. Kalite olarak puma daha altta olsa da sıfırdan sen bineceksin. 3. seçenek söz konusu ise A3 almak, bütçe elveriyorsa daha mantıklı olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slayerxp -- 25 Temmuz 2021; 18:11:56 >
  • Sucuk_Ağacı kullanıcısına yanıt
    2017 olanda full led ön ve arka far büyük ihtimal yoktur. Xenon fara göre ciddi aydınlatma farkı var ve arkadan bakıldığında halojen farlı model gerçekten eski duruyor. Ben olsam kesinlikle 2019'u tercih ederim, hem ciddi km farkı var hem de far grubu.

Puma konusuna gelince de geçen sene kardeşim için ST-Line ve tüm opsiyonları eklenmiş bir puma almayı düşünmüştük ama arabayla test sürüşü yaptığımızda ben çok beğenmedim. Arka gerçekten çok dardı, direksiyon tepkilerini beğenmedim, motoru da bence kağıt üstündeki kadar gerçekçi değildi. Benim test ettiğim araç st-line olduğundan süspansiyon sönümlemesini de pek beğenmedim, arabadaki bang and olufsen ses sistemi iyiydi fakat sesi biraz açtığımda trimlerden baya bi ses geliyordu bu da işçilikten kaynaklıdır diye düşünüyorum.

En önemlisi de Puma hakkında şikayetvar'da ciddi sayıda şikayet var, onları okumadan almayın derim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Selamlar,

Enderelektronik'te Virtual Cockpit, Navigasyon, ACC, şerit takip gibi sistemlerden yaptıran var mı aramızda?

• merhabalar,

aracımı satacak olmam nedeniyle Thule marka port bagaj, taşıyıcı ayak sistemini komple satıyorum. ilgilenenler msj atabilir.

Audi A3 1.0 TFSI S-Tronic 116 hp PI (ANA KONU)
  • Virtual cockpit için Çin menşeili hesaplarda q3 göstergesi ile uyumluluk sağlayan durumları gösterir birkaç video görmüştüm, şimdi de AliExpress’de uyumlu olduğu belirtilerek satıldığını gördüm.

https://tr.aliexpress.com/item/1005002747813399.html

https://www.youtube.com/watch?v=Nj2SExk6TPU&feature=youtu.be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kaan.actio K kullanıcısına yanıt
    aracın km olayı nasıl olacak?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • RagnaroK19 kullanıcısına yanıt

Kadran km’si düzenlenerek araç km’si ile uygun hale getiriliyor ancak mesele parçanın uyumsuz olmasına rağmen kodlanabilmesi meselesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sucuk_Ağacı

Merhaba arkadaşlar 300 bin liraya kadar bir bütcem var ve ford puma 2020 sıfır düşünüyordum cam tavanlı a3 ün görüntüsü çok hoşuma gitti ve kalite olarakta pumadan kaliteli bulduğum için biraz bütce arttırıp a3 almaya karar verdim.

3 tane araç var aklımda

1.0 tfsi hepsi ve cam tavanlılar

1- 2017 87.000 km de hata boya tramer yok 275.000tl dedi muhtemelen gidince 270 e biter

2- 2019 40.000 km de hata boya tramer yok 300.000 tl den aşağı düşmüyor

3- 2019 14.000km de hata boya yok 308.000 tl diyor muhtemelen gidince 305.000 e biter

Aracı alırken tarcanlarda ekspertize sokacam onun dışında şanzımanı doğuş servisine götürüp baktıracam siz a3 kullanıcıları olarak dikkat et şu detaya bak dediğiniz şeyler neler ?

Açıkcası 270 e düşerse ilk seçeneği alayım diyorum düşmezsede gidip 3ncü seçeneği alacağım 8k farkla 26 bin km daha az yapmış araç almış oluyorum

Umarım km düşürmüş pert zart zurt bir arabaya denk gelmem 3 ilandan da şase numarası istedim attılar istediğin ekspertize sok herhangi bir olumsuzluk varsa masrafını karşılarım dediler.

İşin noter kısmında da adamla beraber ruhsatla notere gidiyoruz noterde sıra bize geldiğinde adama eft yapıyorum ve adam imzayı atıp aracı veriyor dimi ? buradada dikkat et şöyle yap dediğiniz şeyler varsa paylaşırsanız seviniirm.

Ve sizce 270k ya 0 km 2020 puma almak yerine a3 alarak daha iyi mi yapıyorum yoksa yanlış mı yapıyorsun dersiniz kiminle konuşsak 300k para veriyorsun ikinci el arabamı alınır sıfır al diyor ama c suv almaya gitsem 380 altına c suv yok 2-3 yaşında c suv baksam a3 ile aynı para zaten peugeot 2008 bile 300 ün üstüne bi puma var 270 e oda açıkcası a3 ile kalite konusunda bariz uzak gibi duruyor bilmiyorum yerden yüksek fiestaya 270 çok gibi hani en azından cam tavandır ufak 3-5 güzel özelliktir olsa bi cezbederde araba çok boş şerit takip dışında bişey yok herşeyi geçtim bir kol dayama koymamış adamlar sıfır araba alıyorum 270 bin para veriyorum bi kol dayamada olsun yav

Merhaba hocam bende 2008 ile 18-19 a3 1.0 arasındayım. Ne yaptın aldın mı araç?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Konu durgun.

• Herkese merhaba. 2019 model aracım için 2. bakım zamanı geldi.
    Yakın zamanda doğuştan fiyat alan oldu mu?

• Merhabalar, 2017 a3 1.0 aldım geçen gün. Ekspertizdeki sürüş testi yapan eski vag servis çalışanıymış. Sürüş testinde dsgde sıkıntı yok dedi. Şuan araç gaza basınca 1000 ile 1900 devirler arasında bütün viteslerde hafif titreyerek yürüyor. 3 silindir olduğundan düşük devirde titriyor olabilir mi? Bir de autohold aracı frenle mi tutuyor yoksa şanzumana yük bindirerek mi tutuyor. Özellik çok kullanışlı ama dsgyi zorlamaya da gerek yok

• valorank kullanıcısına yanıt
    Titreme mevzusu 3 silindirden kaynaklı, autohold da fren ile tutuyor. Hold aktifken fren lambası da yanıyor zaten hocam.

• murareyn M kullanıcısına yanıt
    Yarın gidiyorum bakıma buraya yazarım tutarı hocam, benimaudim'den rezervasyon yaptırdım

• Dördüncü yıl bakımı için Doğuş Çankayadan 2100 küsür lira fiyat verildi. Aracım 36 binde. Bence tutar fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan99747 -- 1 Ekim 2021; 12:25:56 >
  • gorkemert kullanıcısına yanıt

Benim audim üzerinden rezervasyon olursa indirimli mi oluyor hocam?

• gokhan99747 kullanıcısına yanıt
    Evet hocam işçilikte %10 indirim oluyor.

Bu arada 30 bin bakım ücretini de söyleyeyim, benimaudim üzerinden rez. yaparak Doğuş Maslak'ta yaptırdım tutar 2295 tl tuttu.

Verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim. Güzel günlerde kullanmaya devam ediniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murareyn -- 2 Ekim 2021; 22:7:23 >
    Sağ olun hocam, 2019 model araç, 2019 ekimde almıştım. 3 yaş ve üzeri olunca kademeli olarak indirim başlıyor sanırım. Yani seneye indirim oranım biraz daha fazla olur diye düşünüyorum.

Aynı dönemde almışız. Bir şey daha sormak isterim. Tavanı açarken 50% den az bir oranda garip sesler gelmekte ama ne zaman ve hangi şartlarda olduğunu tespit edemedim. Ayrıca dengesiz ve çukurlu zeminlerden geçerkende istisnasız denebilir tavandan gacırtı gelmekte. Sizde durum nasıl?

Hocam tavanı en son 1 yıl önce açtım galiba o yüzden açarken nasıldı hatırlamıyorum ama diğer dediğiniz olay var bende de, o tüm araçlarda oluyor. Silikon sprey falan sıkan var da ben ona pek yanaşmıyorum. Onun yerine sunroof bakımını kendiniz yapmak istiyorsanız würth'ün beyaz gres'i var, onu kullanabilirsiniz.

Ürün bu

m.trendyol.com
    Würth 08931067 Hhs Grease Beyaz Bakım Yağlama Gres Yağı 400 ml Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
    https://m.trendyol.com/wurth/08931067-hhs-grease-beyaz-bakim-yaglama-gres-yagi-400-ml-p-64986163

Buna benzer ama farklı olan bir ürün daha var würth hhs 2000 diye, onu almayın.

• 
Sayfa: önceki 400401402403404
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.