Şimdi Ara

AUDI A3 2021 8Y (ANA KONU) (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5.249
Cevap
169
Favori
435.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tr ye gelen advanced, peremium ce comfort paket a3 lerde öndeki aracın hızıyla sabitleme özelliği var mı? Adptive cruise control oluyo sanırım bu özelliğin adı, bilgi olan var mı acaba?

• FERROKROM kullanıcısına yanıt

Advanced pakette yok, S-Line pakette mevcut...

Mümkün olduğu kadar detaylı çekmeye çalıştım. Hem kadran hem de MMI ekran için cam koruyucular. Çok hafif boşluklar kalıyor kenarlarda ama kullanım esnasında dikkat bile çekmiyor.

AUDI A3 2021 8Y (ANA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerlee1907 -- 24 Mayıs 2021; 15:43:11 >

• fenerlee1907 kullanıcısına yanıt
    Valla hocam çok iyi duruyor. Mümkünse linkini tekrar paylaşabilir misiniz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kangalf kullanıcısına yanıt

Ben istemeden de olsa hem uyarı, hem frene basma senaryolarını yaşadım :) Bir seferinde ışıklarda yaklaştığım şeride bir anda giren bir araç yüzünden pre sense devreye girdi. Araç emniyet kemerlerini sıkıp ben frene daha basamadan fren uyguladı. Diğeri de ilerde sağda duran bir araca doğru yaklaşırken oldu. Sol taraf boş olduğu için sola doğru açılıp geçecektim fakat biraz yaklaşınca ekranda pre sense uyarısı çıktı, ama fren vs uygulamadı, ben de sola doğru kayıyordum zaten.

Fakat araçta manevra freni malesef yok. Seat Leon aracımızda park ederken çok yaklaşınca bir anda fren uygulayıp duruyor, fakat A3’te otoparktaki perdeyi itecek kadar yanaştım ama park sensörü sesinin uyarısı dışında hiçbir şey olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi someemre -- 24 Mayıs 2021; 19:9:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • someemre S kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam, çok teşekkürler bilgilendirmeniz için. Ama Seat Leon'da yaşadığınız gibi herhangi bir nesneye farkında olmadan gereğinden fazla yaklaştığımızda da uygulasa çok iyi olurmuş. Mercedes a serisinde de hiç acımadan önüne ne çıkarsa uyguluyordu ve çok işe yarıyordu. Zaten isterseniz kaptabiliyordunuz ya da hassasiyetini ayarlayabiliyordunuz. Neyse artık bir dahaki serilerde tam halini görürüz inşallah :)

• alkgs A kullanıcısına yanıt

Tabi ki...

Kadran için olan şu:

https://www.amazon.com/gp/product/B08RC2KFCV

MMI için olan ise şu:

https://tr.aliexpress.com/item/1005002095327560.html

Bir de şunu aldım bakalım, gelince onun da resmini koyarım. B&O olmadan kapıdaki o kısım çok boş kalıyordu. Umarım bu güzel durur:

https://tr.aliexpress.com/item/1005002481139456.html

• someemre S kullanıcısına yanıt

Tabi ki insan hiç o durumlara düşmesin ama denemeniz açısından iyi olmuş :) Manevra frenine ise şaşırdım, en kısa sürede ben de bir deneme yapacağım.

• fenerlee1907 kullanıcısına yanıt
    Sağol hocam. TL sağolsun 3 kuruşluk şeyler deli para yapıyor :D

• quote:

Orijinalden alıntı: fenerlee1907

Mümkün olduğu kadar detaylı çekmeye çalıştım. Hem kadran hem de MMI ekran için cam koruyucular. Çok hafif boşluklar kalıyor kenarlarda ama kullanım esnasında dikkat bile çekmiyor.

Çok güzel olmuş, en kısa zamanda ben de sipariş vericem.

Bu arada arabamı dün teslim aldım, sadece yarım saat kullanabildim ama ilk izlenimlerim gayet olmulu, kapılarda eski nesile göre gerçekten de biraz kalite düşüklüğü algısı var ama yenilikçi teknolojlerini beğendim, orta konsoldaki 10 inch ekranı sevdim.

Yeni vitese alışamadım ve eskisi daha iyiydi sanki. Benim araçta 18" inch sline jantları var bu yüzden mi bilmiyorum ama belli bir hızdan sonra fazla ses alıyor gibi sanki eski nesile göre. Bir de klimada sıcaklık en son kapattığım ayarda kalmıyor her açtığımda yeniden sıcaklığı düşürmem gerekiyor, bunun bir yolu var mı bilmiyorum.

Onun dışında çok şık duruyor dışardan araç, bel ayarlı deri koltuklar güzel, direksiyon eski kasayla aynı gibi görünüyordu fotolarda ama aynı değil biraz daha ince ve kıvrımları farklı ben sevdim, direksiyonun hissiyatını da sevdim.

Kullandıkça kendimce gördüğüm artılarını, eksilerini paylaşmaya çalışacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FERROKROM -- 28 Mayıs 2021; 15:10:46 >

Merhaba. Öncelikle hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanın aracınızı. Ben de alalı bir ay oldu. Motorun sessizliği ve süspansiyonların yumuşaklığı hoşuma gidiyor. Bir tek lastik yuvarlanma sesi fazla alıyor. Sanırım çamurluk içi yalıtım pek iyi değil. Düzgün asfaltta rahatsız edici düzeyde değil. Tekrar hayırlı olsun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aknasmub kullanıcısına yanıt
    Camurluk ici ile alakasi yok hocam ben yaotirdim atp 4 davlumbazada %10 belki fark etmistir yol sesine etkisi yok ama tas carpmalari su sesi baya kesti zemine ve bagaj havuzuna yaotiricam sanirsam orlardan aliyor ses

Hayırlı olsun hocam. Klimayla ilgili benim de benzer bir şikayetim var. Vaktim olduğunda Doğuş Çankaya’ya uğrayıp sormak istiyorum. İlk gelen araçlarda bu tarz hatalar olabiliyor, servise ilettikçe yazılım güncellemeleriyle çözüyorlar. Ben aracı ilk aldığımda MMI rastgele kilitleniyordu örneğin, her seferinde açma tuşuna 20sn basılı tutmam gerekiyordu resetlemek için :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aknasmub

Merhaba. Öncelikle hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanın aracınızı. Ben de alalı bir ay oldu. Motorun sessizliği ve süspansiyonların yumuşaklığı hoşuma gidiyor. Bir tek lastik yuvarlanma sesi fazla alıyor. Sanırım çamurluk içi yalıtım pek iyi değil. Düzgün asfaltta rahatsız edici düzeyde değil. Tekrar hayırlı olsun.

Çok sağolun, evet dediğiniz gibi yuvarlanma sesi gelen ses.

• quote:

Orijinalden alıntı: someemre

Hayırlı olsun hocam. Klimayla ilgili benim de benzer bir şikayetim var. Vaktim olduğunda Doğuş Çankaya’ya uğrayıp sormak istiyorum. İlk gelen araçlarda bu tarz hatalar olabiliyor, servise ilettikçe yazılım güncellemeleriyle çözüyorlar. Ben aracı ilk aldığımda MMI rastgele kilitleniyordu örneğin, her seferinde açma tuşuna 20sn basılı tutmam gerekiyordu resetlemek için :)

Teşekkürler hocam, aracı teslim alırken oradaki arkadaş bana yakında güncelleme gelecek, sos sorunuyla ilgili falan dedi bu gibi sorunları çözeceklerdir zamanla...

• ironwrist34 kullanıcısına yanıt
    Belki pirelli lastikler de etkilidir bu seste. Değiştirmek faydalı olabilir.

• aknasmub kullanıcısına yanıt
    Alakasi yok aracin yapisiyla alakali ps4 taktim araca ben bi ugultu kaybolmuyor

• ironwrist34 kullanıcısına yanıt

Merhaba aracınız yeni kasa mı?Ps4 den önceki lastikleriniz neydi?Ps4 lerden memnun musunuz?İleride almayı düşündüğüm lastiklerden olduğu için merak ettim.

• kutay86 kullanıcısına yanıt
    Eski aracım Michelin ps3 den continental conti sport contact 6 ya geçince çok memnun olmuştum. Michelin çabuk sertleşiyor.
    Şu an audi. A3 de pirelli cinturato p7 c2 mevcut. Patinaj durumu oluyor. Sesi de fazla. Continental almayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aknasmub -- 29 Mayıs 2021; 13:56:27 >
  • kutay86 kullanıcısına yanıt
    2 aracimdada ps4 var 2019 a3 aracim t005 den gectim ps4 yol tutus islakta ve patiye dusme konusunda cok daha iyi . T005 vibrasyon olusturuyor ps4 e gore

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.