Şimdi Ara

AUDI A3 2021 8Y (ANA KONU) (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5.298
Cevap
170
Favori
438.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim de klima son ayarda kalıyor,başa dönmüyor. SOS ile ilgili arada uyarı alıyorum. Yazılım iyileştirmesi kesinlikle gerekli.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • keyn K kullanıcısına yanıt
    AUDI A3 2021 8Y (ANA KONU)

Araç 1.5 sportback,ikinci deponun ortalaması.90 km hızı geçmediğimi belirteyim.

• popeye66 P kullanıcısına yanıt

Bende de durum benzer, nazar değmesin. MMI kitlenmesi, SOS sorunu, car play problemi, klima ayarının sıfırlanması gibi sorunların hiçbirisi bende olmadı. Bir tek direksiyon dikişi sökülmesi sorunu yaşadım. Şu an tek derdim, araba çalıştığında MMI’da gelen gizlilik mesajını komple kaldıramamak. Her seferinde tekrar kapatmak gerekiyor.

1200km civarı oldu araba ve ortalamam 6,5 litre civarı, araba 1.5 motor sportback advance.

Bir arkadaş kablosuz Android Auto sormuş. Bunu ben de çok araştırdım, telefondan gerekli ayarları da yaptım (Android 11 olması lazım en az) fakat sanırım araba desteklemiyor. Farklı bir bilgisi olan varsa ben de çok merak ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mmi kilitlenmesi yaşamadım, apple carplay ile kablosuz bağlıyorum, carplayde youtube çalıştırmanın yolu var mı bilen var mıdır? (telefona jailbreak yapmadan)

• Sanırım yeni zamlar geliyor. Aracın fiyat sayfası güncelleniyor. Aynı anda mercedes a serisinin de fiyatları revize edilmektedir diyor sayfasında.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Zam gelmiş sanırım...

• Giderek daha da hayal olmaya başladı araba almak.

Ben Mart ayında aldım Audi A3 1.5 Sportback Advance + Konfor + Premium paket. Şimdi baktım fiyat teklifinde liste fiyatı 450.000 gözükürken ven 413.000'e aldım.

Şimdi aynı arabanın liste fiyatı 475.000'e çıkmış. Ben aldığımda konfor + premium paket 30.000 civarıydı. Şimdi 40.000 olsa 515.000 eder. Hadi liste fiyatından olmasın, bu arabayı bayi 490.000'e falan verir tahminim.

Mart 413.000

Haziran 490.000

Sonumuz hayrolsun :(

• fenerlee1907 kullanıcısına yanıt
    Çok haklısınız hocam. Sonumuz hayır olsun. Nereye kadar böyle gidecek bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: kutay86

Araç 1.5 sportback,ikinci deponun ortalaması.90 km hızı geçmediğimi belirteyim.

Hocam bu deger fazla iyiymis... Guzergah nasil?.. Ben dag tepe olmayan bir yerde, sehir ici kisa mesafe, neredeyse sifir trafikte kullaniyorum hatta bazen hic dur kalk yapmadan gittigim de oluyor isyerine... Ona ragmen bu degerler hayal benim icin...

• Bu mesafenin 90 km sini uzun yolda yaptım,kalanı iş yerimden bankaya (26 km)gidip gelmemle oldu.Yavaş kullanıyorum ondan dolayı bu kadar düşük tüketim sonuçlarına ulaşabiliyorum,güzergahta yokuş olmadığı için az yakıyor.

• fenerlee1907 kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam, dahası satmak istesek bizim araçları bu fiyatlardan satamayız. Aracın değeri artıyor gibi geliyor ama kimse bu devirde bu fiyatlara araba almaz. Çok lazım olan da egea alıp geçiyor maksat işim görülsün diye(ki egea bile bir çok kişi için hayal artık).

Ekonomi biraz olsun düzlüğe çıkmadan bu fiyatlar bir anlam ifade etmeyecek isterse 1 milyon lira olsun.

• alkgs A kullanıcısına yanıt

Bence de söylediğinizde çok haklısınız. Bir noktadan sonra insanların gücü yetmeyecek ve bu fiyatlara ilana konulan arabalar da çok nadir alıcı bulabilecek. Herşeyin bir sınırı var, herkesin alım gücünün bir sınırı var ve o sınıra oldukça yakınız hatta orayı geçtik diyebilirim.

• Kaucuk paspas soranlar olmustu, bayilerde bulunabiliyor artik... Bana hediye ettikleri icin fiyat sormadim ama paspaslar sunlar;

On:

https://shops.audi.com/en_GB/web/zubehoer/p/all-weather-floor-mats-8y1061501b-041-14?category=8058:904_ASOS:Category

Arka:

https://shops.audi.com/en_GB/web/zubehoer/p/all-weather-floor-mats-8y4061511--041-14?category=8058:904_ASOS:Category

Muhtemelen 1.000 TL vardir takimi...

Fiyat konusunda da sunu soyleyeyim, bayiler renk renk arac kayniyor, liste fiyatinin asagisina da veriyorlar... Vaktim yoktu cok sormadim ama 465 gibi bir rakam soylediler 1.5 Sportback icin... Ikinci elde degeri artar diye pek dusunmeyin zira ikinci el piyasasi da kotu durumda... Satilan araclar da genelde ucuz araclar... Her ne kadar kagit ustunde aracin degeri artsa da ben elimdeki, daha 800km'de olan araci 440'a bile satabilecegimi sanmiyorum...

Bu arada arac gercekten premature dogmus ya... Cok fazla gariplik var da neyse yazmayacagim artik...

Yalniz arac her ne kadar beygir ve tork anlaminda 1.6tdi'dan daha iyi olsa da nedense tepkileri gorece zayif geldi bana... Spor modda bir sikinti yok gibi ama normalde biraz ölü...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keyn -- 2 Haziran 2021; 10:33:54 >

• Klarnetli K kullanıcısına yanıt

Merhabalar, aracınız hayırlı olsun. Ben de Mart ayında aracı ilk aldığımda böyle bir sorun varsı fakat güncellemeyle çözüldü. O güncellemenin yapılıp yapılmadığını MMI’daki “Kullanıcılar” menüsüne bakarak anlayabilirsiniz. Öyle bir menü yoksa bahsettiğim güncelleme yapılmış demektir.

• Merhaba,bugün aracımın anahtarsız giriş özelliğinin devre dışı kaldığını fark ettim,anahtarın düğmesi ile kilidi açtım.Aracı çalıştırınca yol bilgisayarında "akü zayıf" uyarısı belirdi ve birkaç fonksiyonun devre dışı bırakıldığı yazdı.Aracı çalıştırıp birkaç metre ileri geri hareket ettirip stop ettim ama yine değişen bir şey olmadı.Bu kadar kısa sürede akü bitmiş olamaz diye düşünüyorum,umarım düzelir.

• kutay86 kullanıcısına yanıt
    Çok erken akü bitmesi için. Biraz uzun yol yapsanız en azından şarj olma ihtimali olur.

• aknasmub kullanıcısına yanıt

İki haftadan beri sos uyarısı veriyor,acaba bununla ilgisi olabilir mi?

Arada bende de çıkıyor SOS uyarısı. Onunla ilgili olduğunu düşünmüyorum.

Büyük ihtimal akünüz fabrikasyon olarak hatalı gelmiş, garantiden değişeceklerdir tahminim.

• quote:

Orijinalden alıntı: alkgs

Büyük ihtimal akünüz fabrikasyon olarak hatalı gelmiş, garantiden değişeceklerdir tahminim.

Akü garantiye girer mi peki?İnşallah düzelir,servis evime 120 km uzakta,git gel bir günüm gidecek yoksa.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.