Şimdi Ara

AUDI A3 2021 8Y (ANA KONU) (265. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.335
Cevap
170
Favori
441.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 263264265266267
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Audi vosmer izmirde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _nikolaus_ _ kullanıcısına yanıt

şimdi aradım vosmeri mavi/siyah/inci. gelecek dendi 2025 model kasko ve sigorta bizden yapılırsa 2355 dendi 100 bin eksik duymussunhz sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: federik33

şimdi aradım vosmeri mavi/siyah/inci. gelecek dendi 2025 model kasko ve sigorta bizden yapılırsa 2355 dendi 100 bin eksik duymussunhz sanırım

tabiki koltuklara ve renge göre fiyat degısır dendi mınumun 2355 dip not

• federik33 F kullanıcısına yanıt

evet beyaz renk 2025 sedan

Ben sagirim ozaman :) disaridaydim ondan kötü duymusumdur hocam 2355 de iyi fiyat çünkü daha yılın başındayiz pre ve konfor pakette var degilmi

Evt onlara göre değişiklik olması normal

• Sedan s line siyah veya asgari mavi almayı dusunuyoz

Pre konfor ve black paket geldiğinde bilgilendircekler ins nasip olur

premium satışlardanda bence fiyat performans olarak gösteriyor kendini

AUDI A3 2021 8Y (ANA KONU)

Bencede öyle pre arablarda

Mercedes a serisi

BMW 2serisi vs...

Audi de A3

Diğerlerini saymiyom

Bana göre de en iyisi de A3 satışlardanda belli oluyor

Sizde 2024 advanced vardı sanırım sürüş konfor vs... Nasil

• DaggeredByRuhtan kullanıcısına yanıt

Dsg korkacak bir sey yokta mild hybrid den cekiniyorum

• DelirteJackson kullanıcısına yanıt

nasıl bir sorun oluyor acsba

bu fiyata bu araba ben memnunum

• Beetle Juice kullanıcısına yanıt
    Güzel bir değerlendirme olmuş, paylaştığınız için teşekkür ederiz. Yeni aracınız da şimdiden hayırlı olsun.

Yaklaşık 2 aydır 2021 model kullanıyorum. İkinci el olarak aldım. Almayı düşünen arkadaşlar için gözlemlediğim birkaç yorumumu paylaşayım.

+ Araç çok sportif gözüküyor ve yoldan geçerken kendine baktırıyor, havalı duruyor.
    + Bazı kişiler ekranın çok sade olmasından eleştirel yaklaşmış ancak bence tam da olması gerektiği gibi. Ben çok renkli ekranlar, farklı tasarımlar sevmiyorum, ne istersem onu veriyor.
    + Sürüş hissiyatı güzel, vites geçişleri sessiz. Sürüşü tatmin edici.
    + Yakıt tüketimi ideal. Mild hibritle alakalı bir sorun yaşamadım, güzel çalışıyor.

Gelelim olumsuz yanlarına;

- Direksiyon çok ağır geldi. Ben bu araca renault’tan geçtim, audi premium marka, çok daha kaliteli bir hissiyat beklerdim.
    - Belki çok ufak detay ancak sürücü kapısındaki cam açma kapama tuşları eski aracıma kıyasla daha iyi olabilirdi. Aynı şekilde klima tuşları da öyle.
    - İç malzeme kalitesi daha iyi olabilirdi.
    - Megane 4 aracımda araçtan uzaklaşınca anahtar cebimde ise araç kapıları kendiliğinden kilitleniyordu. Belki çok önemli değil ancak kapıları kilitlemek ile uğraşmıyordum. Bu araçta öyle bir özellik yok.

Ezcümle, bazı eksileri olsa da ben aracı beğendim. Üzerine biraz daha ekleyip cla serisi veya yeni 3 serisini alabilirdim. Ancak bu saydığım iki aracın da iç tasarımlarını beğenmedim. Mercedes’in kocaman klima çıkışları ve Bmw’nin ekran ve kadranı hoşuma gitmedi. Tasarım açısından bana göre Audi çok daha güzel.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• aslanaslan10 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler iyi dilekleriniz için, benim unuttuğum noktalara da değinmişsiniz.

• aslanaslan10 kullanıcısına yanıt
    A3 uzun yolda D segmenti konforu, şehir içinde C segmenti kıvrak, yakıt olarak B segmenti uzun yol klasmanında rakip dizel araçlarla boy ölçüşür. Evet eksikleri var ama genelinde sınıfının üzerinde çok yönlülüğü sayesinde. 8V 5 yıl kullandıktan sonra 8Y 2023 yılında 0 aldım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar değerlendirmeler için teşekkürler. Emeğinize sağlık. Bende a3 almak üzereyim. Aklıma takılan tek birşey var. S Line da, arka yaşam alanı nasıl. Uzun yolda sıkıntılı olur mu acaba. S line daki koltukların kafaliklarla bütün oluşu + antrasit tavan da bunda etken sanki. Ne diyorsunuz bu konuda. Şimdiden teşekkürler

• kasabali45 K kullanıcısına yanıt
    S line koltuklar arka yaşam alanını etkiliyor bir de spor süspansiyonlar advanced paket kadar konforlu değil sert araç sevmediğimdem advanced donanımlı tercih ettim. Görsel olarak s line konfor istiyorsan advanced.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Advance tercih ettim ben de. S Line koltuklar yaşam alanını etkiliyor, aldığım araçta S line jantlar vardı, o yüzden benim için görünüm açısından çok fark da olmadı. Eğer arka yaşam alanı sizin için önemliyse advanced daha iyi olabilir sizin için, tabi ki son karar yine sizin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar hayırlı geceler hayırlı forumlar. Aracım 2022 35 TFSI. Araç henüz 32 bin km’de ve ilk kez bugün ses sistemiyle alakalı rahatsız edici bir sorun yaşadım. Gazı bıraktığımda ve araç coasting moduna geçtiğinde müziğin sesi belirgin düzeyde azalıyor, yeniden gaza bastığımda ve içten yanmalı motor devreye girdiğinde müziğin sesi tekrar normal düzeye geliyor. Arada belirgin bir fark var ve üstelik hıza bağlı ses ayarı da kapalı. Belirtmek istediğim detay şu ki araç yaklaşık 8 gündür çalışmıyordu ve biliyorsunuz ki havalar oldukça soğuk. Bunun aküyle alakalı bir sorun olabileceğini düşünüyorum ancak sizce başka bir sorun olabilir mi? Aracın kullanım sıklığına bağlı olarak kendi kendisine düzelebilir mi ve daha önce bu tarz bir sorun yaşayan oldu mu?

• 
Sayfa: önceki 263264265266267
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.