Merhabalar, Hayırlı olsun 5 aydır ben de 2021 S line A3 kullanıyorum. Direksiyon sertliği ile ilgili ilk kullanmaya başladığımda bende çok şaşırmıştım. Ancak daha sonra sürüş modlarından comfort'u seçtiğimde ciddi yumuşama oldu. Sizin de şehir içi comfort uzun yolda auto modunda kullanmanızı öneririm. Bir de akünüz fabrikasyon ise mutlaka değiştirin, akü bitmeye yakın araçta çok saçma arızalar ortaya çıkabiliyor. |
AUDI A3 2021 8Y (ANA KONU) (267. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Hocam resetleme esnasında tam olarak nasıl bir yol izledin?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar bu hafif hibrit sisteminin coasting modu dışında araca herhangi bir etkisi var mı? Bazı kaynaklarda bu hafif hibrit bataryanın araca kalkışlarda ve düşük devirlerde ilave destek sağladığı söyleniyor bu doğru mudur?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar, bugün 2023 model için kaporamı gönderdim hayırlısıyla hafta içerisinde gidip aracı alacağım bol bol sorum olacaktır sizlere
-
şimdiden hayırlı olsun üstadım
-
Hayırlı olsun biraz kullandıktan sonra izlenimlerinizi ve yorumlarınızı da bekliyoruz :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim hocam,
Comfort modda deneyeceğim mutlaka. Akü fabrikasyon olabilir, bir baktırmam lazım. Çok sağ olun.🙏
quote:
Orijinalden alıntı: servtsayar
Arkadaşlar bu hafif hibrit sisteminin coasting modu dışında araca herhangi bir etkisi var mı? Bazı kaynaklarda bu hafif hibrit bataryanın araca kalkışlarda ve düşük devirlerde ilave destek sağladığı söyleniyor bu doğru mudur?Boost olarak destek sağlıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arkadaşlar selamlar.2016 nispeten düşük 90.000 Km 1,6 TDi 1.200.000 civarına bulunabiliyor.
Bu seride kronik bir arıza var mı?Fiyat uygun mudur?Şanzıman sıkıntı çıkarır mı?
-
İstanbul'da 15.000 bakımı için bayilerden en uygun fiyat ne aldınız? Ben 16.700 TL fiyat alabildim Daha uygunu varsa bakım zamanı geldiğinde oraya götürelim :)
-
Kontak yarım açıkken gaz pedalına sonuna kadar 30-40 sn basılı tutuyorsunuz. Kick down click sesi gelecek yani. Ayağınızı gazdan çekmeden kontağı kapatıyorsunuz. Sonra normal çalıştırıyorsunuz aracı. Youtube da videoları var.
Hangi bayiden aldın dostum? Herhangi bir indirim ile mi bu fiyata düştüler? Ben 2 bayiyi aradım 18.655 TL fiyat verdi ikisi de
-
Merhaba arkadaşlar 2024 model aracımın 1 yılı dolmak üzere ilk bakımını yaptıracağım İstanbul içi önerebileceğiniz yetkili servis var mıdır? 1 yıl dolduktan sonra max ne kadar süre içinde bakımını yaptırmalıyım? Ayrıca dikkat etmem gereken başka bir husus var mıdır? Son olarak fiyat noktasında indirim alabileceğimiz detaylar varsa bilgilendirirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingLebron23 -- 11 Şubat 2025; 11:4:30 > -
2023 modellerde dsg ve alternatör sorunu yani mild hybird sorunu yaşayan var mı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X