< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
AUDI A3 2021 8Y (ANA KONU) (264. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bende de oluyor. Bazen de vites düşürdüğünde yapıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sigsegv -- 3 Şubat 2025; 9:59:21 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
orda ki sıralamayı bende değiştiremedim üstadım.
-
Yarın ilk periyodik bakım var servise bu durumu belirteceğim ancak muhtemelen her zamanki gibi normal olduğunu söyleyecekler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DelyValdes -- 3 Şubat 2025; 19:6:3 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhabalar, 2023 modellerinde advanced ve s line araçlar arasında konfor farkı ne kadar hissedilir şekilde, ikisini de kullanıp karşılaştırabilen birisi var mı? Hafif süspansiyon sertliği ve jant farklarının olduğunu biliyorum ancak pratikte bu ne kadar hissediliyor
-
-
Arkadaşlar 2025 model için fiyat aldım advanced 2255
S line 2715 daha iyi fiyat alan varmı?
advanced donanımda neler var üstadım ?
-
Sline anlamsızca pahalı. Ama advance donanım cam tavanlıysa fiyatı gayet iyi aralıkta 2024 modelini 2200 e veriyorlardı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
merhaba mahalle arasında süspansiyon sline pakette biraz daha sert. Normal sürat ve otoban süratlerinde sline konforlu hissettiriyor.
Onları sormadım ama pre ve konfor paket var çünkü geçen. Yıl satilanlarun hepsinde vardi
sportback sanırım sedan bu fiyata vermezler birde premium artı konfor pket mi on bakmk gerek
Benim bilgidim hepsinde cam tavan standart
2025 model sedan fiyatımı bu acaba
Yazdığım fiyatlar sedan birde pre ve Konfor paket standart di 2024 de öyle biliyorum
Evet sedan
üste 2400 yaxmıs arkadas siz 2250 diyorsunuz biz aralık da 2215 2024 model sedan zor aldık 2255 sedan veriyorlarsa süper
İzmir'deki başka bı bayidenden fiyat aldım A3 sedan s line pre ve konfor paket 2750 diğer bayi 2715 fiyat verdi demekki hepsinde pre ve konfor paket var bazılarınız kesik dreksiyon fln sorcak oda var baklava dilimli koltukda var
sline fiyatı abartı zaten ben sedan 2025 model 2255 takıldım hangi bayi bende bi sorayım
2400 ne abi ben bizzat aradım A3 sedan advanced 2255 dendi pre ve konfor paket var mı bilmiyom ama standart diye biliyorum vardır haaa gelelim yoksa 50k da ona köy 2305 olsun hemde bu 2025 model
2024 degilllll
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X