Şimdi Ara

AUDI A3 2021 8Y (ANA KONU) (264. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.335
Cevap
170
Favori
441.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 262263264265266
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bir sorum olacak, araçla seyir halindeyken özellikle 20 km hızın altında start stop devreye girip motor kapandıktan sonra tekrar gaza basıp motoru çalıştırdığımızda sanki manuel arabada debriyajdan ayağı hızlı çekmişiz gibi aracımda ileri geri ciddi silkeleme oluyor bu normal bir durum mu başına gelen var mı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • DelyValdes D kullanıcısına yanıt

Bende de oluyor. Bazen de vites düşürdüğünde yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sigsegv -- 3 Şubat 2025; 9:59:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doritoch kullanıcısına yanıt

orda ki sıralamayı bende değiştiremedim üstadım.

• sigsegv S kullanıcısına yanıt
    Yarın ilk periyodik bakım var servise bu durumu belirteceğim ancak muhtemelen her zamanki gibi normal olduğunu söyleyecekler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DelyValdes -- 3 Şubat 2025; 19:6:3 >
  • Merhabalar, 2023 modellerinde advanced ve s line araçlar arasında konfor farkı ne kadar hissedilir şekilde, ikisini de kullanıp karşılaştırabilen birisi var mı? Hafif süspansiyon sertliği ve jant farklarının olduğunu biliyorum ancak pratikte bu ne kadar hissediliyor

• Selamlar tekrardan herkese,

Bilgilendirme amaçlı yazıyorum.

Dün itibari ile 2 adet 2024 çıkışlı A3 Advanced (pre+konfor) paketli araçlarımızı sattık. İlana 2.015 ten girmiştim, benim son fiyatım olan 1.950 ve 1.940'a araçlar satıldı. Hakkaniyetli fiyat bu diye düşünüyorum. 17 Ocakta ilana koyduğum araçların satılması tam 15 gün sürdü, beklediğimden hızlı gerçekleşti, muhtemelen merkezi bir konumda (Bursa) yaşamaktan kaynaklı talep bayağı fazlaydı.

Ek olarak alıcılar aracın Ocak mtvsini noter ve ekspertiz işlemlerini ödediler.

Şimdi yeni araçlarımızı bekleme sürecine girdik.

27000 Km ve 11 ay kullandığım aracın bana göre artılarını ve eksilerini sizlerle paylaşmak isterim,

Daha önce sahip olduğum araçlar ile karşılaştırarak bunları yazıyorum. (Megane 4 HB, Astra K 1.4t, BMW 1.16i, 308GT, MX5 ND 100.Yıl, Clio 4-5, C200D)

Eksiler,

- Trim sesleri. Her gün ayrı bir yerinden ses geliyordu, Bursa gibi yolları ultra bozuk bir yerde kullanmak insanı sinirlendiriyor açıkçası.

- Süspansiyonların sesli çalışması.

- Kış aylarında kasislerden geçerken arabadan gelen garç gurç sesleri, araba biraz ısındıktan sonra geçiyordu ancak bu fiyat bandındaki bir araç için komik diyebilirim.

- Şanzıman. İlk VAG grubu aracım bu oldu, sırf şanzımandan dolayı bir daha bu grup araç almayı düşünmem. Kararsız kalması, şangır şungur sesleri felaketti.

- Önden kayma. Bu araç için güzel yol tutuyor denilmesine ben anlam veremiyorum, belki de bu aracı almadan önce 1.16(F20) ve mx5 e sahip olduğum için yeterli gelmemiş olabilir diyeceğim ancak bence yol tutuşu ortalama bir araç kadar, viraj falan kasılmaz yani.

- Uzun farlar

- Araç 150 bg gibi hissettirmiyor

- Hız göstergesinde sapma. Yaklaşık 10 km fazla gösteriyor.

- Mild Hybrid sistemi, sıkışık trafikte rahatsız ediyor, şanzıman kararsızlaşıyor.

Artılar,

- Premium C sınıf hb araçlar içerisinde bence en güzel görünüşe sahip araç, bu biraz göreceli. Ancak her gittiğim yerde dikkat çekiyor, özellikle gençler bayağı ilgi gösteriyor.

- Servis. Tutumları olsun, mağdur etmemeleri olsun gayet iyiydi

- İç dizayn. Klima, ses sistemi kontrol ünitelerinin fiziksel olması.

- Ses sistemi gayet başarılıydı, ekran kalitesi gayet güzel.

- Kısa farlar.

- Uzun yol deneyimi. Uzun yolda gayet konforlu ve güvenli bir sürüş hissiyatı veriyor.

- Yakıt tüketimi. Benzinli bir araç için inanılmaz iyi değerler yakalayabiliyorsunuz, benim rekorum 1 tam depo ile 820 km yol yaptım.

- Aksesuarlar. Kül tablası, paspaslar vs. gayet kaliteliydi.

Daha önce de dediğim gibi bir daha Vag grubu araç alır mıyım, sanmıyorum. Ancak aracın artı ve eksileri benim için 50/50 dir.

Ha bu arada forumda yeni kasa A3 ün iddia edildiği gibi 2 milyona alabileceğini ve aracımı ancak 1800 (+-30) satabileceğimi söyleyen bir üye vardı, Tekstilkent avekten sıfır A3 için 2 milyon fiyat almış dediğine göre. Ben de üşenmedim bayiyi aradım. Bugün araçlar geliyormuş, fiyat sorduğumda 2.5 milyon olduğunu ancak ufak bir indirim yapabileceklerini söylediler. Resmi teklifi alınca buradan atarım. Muhtemelen bugün ya da yarın alırım diye düşünüyorum. Mesajları merak eden var ise, bir iki sayfa geride mevcuttur.

Araç sahiplerine ve aracını satmak isteyenlere diyeceğim o ki üç kuruş teklif edenlere aldanmayın, eğer paraya çok ihtiyacınız var ise gidin galeriye verin. Vatandaş galeriden fiyat alsın.

Herhangi bir sorunuz olur ise bir mesaj uzağınızdayım, daha önceden yardımcı olan arkadaşlara tekrardan teşekkür ederim. Hakkınızı helal edin.

Güncelleme,

Fiyat teklifi geldi, sedan olarak atmışlar. 2.511.456,27 Advanced donanım. En son fiyat olarak 2.4 dediler. Sportback için ise son fiyat 2.290 dediler. Forumda her yazılana inanmamak lazım, kolay gelsin.

AUDI A3 2021 8Y (ANA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beetle Juice -- 4 Şubat 2025; 14:48:14 >

• Arkadaşlar 2025 model için fiyat aldım advanced 2255

S line 2715 daha iyi fiyat alan varmı?

• _nikolaus_ _ kullanıcısına yanıt

advanced donanımda neler var üstadım ?

Sline anlamsızca pahalı. Ama advance donanım cam tavanlıysa fiyatı gayet iyi aralıkta 2024 modelini 2200 e veriyorlardı.

• stay weird kullanıcısına yanıt

merhaba mahalle arasında süspansiyon sline pakette biraz daha sert. Normal sürat ve otoban süratlerinde sline konforlu hissettiriyor.

• ka.selcuk K kullanıcısına yanıt

Onları sormadım ama pre ve konfor paket var çünkü geçen. Yıl satilanlarun hepsinde vardi

sportback sanırım sedan bu fiyata vermezler birde premium artı konfor pket mi on bakmk gerek

• Beyttatar kullanıcısına yanıt

Benim bilgidim hepsinde cam tavan standart

• Beetle Juice kullanıcısına yanıt

2025 model sedan fiyatımı bu acaba

• federik33 F kullanıcısına yanıt

Yazdığım fiyatlar sedan birde pre ve Konfor paket standart di 2024 de öyle biliyorum

Evet sedan

üste 2400 yaxmıs arkadas siz 2250 diyorsunuz biz aralık da 2215 2024 model sedan zor aldık 2255 sedan veriyorlarsa süper

İzmir'deki başka bı bayidenden fiyat aldım A3 sedan s line pre ve konfor paket 2750 diğer bayi 2715 fiyat verdi demekki hepsinde pre ve konfor paket var bazılarınız kesik dreksiyon fln sorcak oda var baklava dilimli koltukda var

sline fiyatı abartı zaten ben sedan 2025 model 2255 takıldım hangi bayi bende bi sorayım

2400 ne abi ben bizzat aradım A3 sedan advanced 2255 dendi pre ve konfor paket var mı bilmiyom ama standart diye biliyorum vardır haaa gelelim yoksa 50k da ona köy 2305 olsun hemde bu 2025 model

2024 degilllll

• 
Sayfa: önceki 262263264265266
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.