Şimdi Ara

AUDI A3 2021 8Y (ANA KONU) (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.335
Cevap
170
Favori
441.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şu myaudi uygulamasında ne gibi özellikler var acaba. İnternette bazı videolar izlediğimde dişe dokunur tek özelliğin telefondan aracı kilitlemek olduğunu gördüm. Ki über gereksiz bir özellik. Bildiğiniz başka ne gibi özellikleri var?

• Herkese merhaba,

Bugün az önce Doğuş oto Esenyurt'tan Kauçuk Paspasları aldım. Aşağıdakinin aynısı.. Ön ve Arka paspas 877 TL Bagaj Havuzu'da gelmiş fiyatı 1.200 TL dediler pahalı geldiği için almadım. Bu arada bagaj havuzu sadece üst kat için uyumlu dediler bilginize..

AUDI A3 2021 8Y (ANA KONU)
  • e-x-treme kullanıcısına yanıt

haftaya salı veya çarşamba gideceğim, gördüğüm farklılıkları yazarım tabii ki.

• fenerlee1907 kullanıcısına yanıt

haftaya salı veya çarşamba gideceğim, 2 saat sürüyormuş, yazarım gelişmeleri.

• quote:

Orijinalden alıntı: alkgs

Şu myaudi uygulamasında ne gibi özellikler var acaba. İnternette bazı videolar izlediğimde dişe dokunur tek özelliğin telefondan aracı kilitlemek olduğunu gördüm. Ki über gereksiz bir özellik. Bildiğiniz başka ne gibi özellikleri var?

MyAudi’nin haritada aracın konumunu görmek ve aracı kilitleyip kilitlemediğinizi unuttuğunuzda uygulamadan görebilmek dışında pek bir özelliği yok aslında. Asıl güzel özellik araca ekstra yazılımsal fonksiyon satın alma ama o da sadece e-tron modellerinde var, A3’e hiçbir ülkede gelmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi someemre -- 10 Haziran 2021; 16:55:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. Ben de bir süredir sportback A3 8y sahibiyim. Bir sorum var sizlere. S-Line paket ile gelen araçlarda olan marşpiyel bizim araçlara da oluyor mu? Bu bilgiyi servisten alamadım. İç dekordaki gri tonunda rengi var gördüğüm kadarıyla ve şık duruyor. İnternetten bulduğum kadarıyla parça kodu 8Y0853860. Aşağıda araç üzerinde duruşunu da görmeniz için iki link paylaşıyorum.

• Ruxano R kullanıcısına yanıt

Bilgim yok ama benim tahminim oluyordur. Araba yeni geldiği için S-Line pazarlamaları lazım bu nedenle S-Line'a özgü bir parçayla ilgili montaj bilgisi vermemişler gibi geldi bana. Gerçekten çok şık duruyor bu arada.

Ben de imkan olsa alırken gümüş renk tavan rayı ekletecektim. Arabayı daha yüksek gösteriyor, biraz da RS6 havası katıyor :) Biraz kullandıktan sonra servise ben de tavan rayını soracağım. Şundan: https://www.auto-data.net/images/f95/Audi-A3-Sportback.jpg

• fenerlee1907 kullanıcısına yanıt

Serviste şu ana kadar bu parçayı sanırım hiç takmaları gerekmemiş. Sline bir araç kaza vs gelip takınca öğreniriz dediler :) Parça satılıyor ama fiyat verdiler. Geçen paylaştığınız yabancı sitede bir başlıkta bu parçanın hafif ayrıldığı ile ilgili bir yer vardı. Orada 3 tırnak ve yapışkan ile sabitlenmiş diyordu. O 3 tırnak için yer göremedim o yüzden şüpheye düştüm. bir de parçalar pahalı baya :) 2000-3000tl arası. Kalıplanıp satılan yan sanayi versiyonu çıkar umarım yakında

• Selamlar, acaba bir önceki kasa için üretilen kauçuk paspaslar bizim araca da uyar mı bilgisi olan var mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • alkgs A kullanıcısına yanıt
    Uymuyor hocam. Ben denedim gördüm olmuyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Paspaslar eski kasayla uyumsuz, eski kasada arka tarafta da baglanti noktalari vardi, bunda oradan da calmislar;

AUDI A3 2021 8Y (ANA KONU)
  • Beyler bende 1.0tfsi sedan alarak aranıza katıldım.Aracı almak için Trabzon'a gideceğim.Antep-Trabzon yol gözümde büyüyor.

Yollar nasıldır acaba? Bilen var mı ?

• aknasmub kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam, oem olarak henüz bizim kasanın paspasları düşmedi piyasaya eski kasanınkini almaya niyetlendim ama vazgeçeyim. Servise 1000 lira da kauçuk paspas için para vermek de istemiyorum. Zaten arabayı alırken 2 tane de devlete aldık hala masrafı bitmedi.

• Merhabalar bende 25 marttan beri aracı kullanıyorum
    Bende sos sıkıntısını arada sırada yaşıyorum birde neden olduğunu anlayamadığım aracı çalıştırınca bazen klima devreye giriyor 20,5 dereceden bazen yapmıyor onu anlayamadım

YouTuber muharrem Gökçe ile benim araçla çektiğimiz youtube videosunu buraya koyuyorum

İyi seyirler
    https://www.youtube.com/watch?v=hRyphoOcQL8&feature=youtu.be

• alkgs A kullanıcısına yanıt
    Ben hediye alabildim. Yoksa paspasa da 1000 tl verilmez. Oem çıkar yakında.

• VicariouS kullanıcısına yanıt
    Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız kullanın aracınızı.

• aknasmub kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim, cümlemize hayırlı uğurlu olsun :)

Antep-Samsun arası çok yolculuk yaptım, yollar gayet iyi. Ama Samsun'dan mı Trabzona geçersiniz yoksa direkt Trabzona mı gidersiniz bilemiyorum. Samsun-Trabzon yolu da gayet iyi zaten. Çok tedirgin olunacak bir şey olacağını sanmıyorum hocam. Fiyat olarak ne kadara anlaştınız acaba ve advanced mi, konfor pketi mevcut mu?

• kangalf kullanıcısına yanıt

advance+konfor paketmiş hiç dikkat etmemiştim konfor pakete  

435'e aldım , keşke 2 ay önce alsaydım.

Hayırlı olsun hocam, yine iyi almışsınız. 1.0 bulmak da zor artık. Ellerindeki stok tamamen tükenince daha da artacaktır fiyatlar.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.