Şimdi Ara

AUDI A3 2021 8Y (ANA KONU) (268. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.351
Cevap
173
Favori
442.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 264265266267268
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Makyajsız kasada böyle değildi. Durup dururken başıma iş çıkardım. Zaten ön tasarım görsel olarak makyajsızı daha çok beğeniyorum 😁

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Makyajlı kasayı inceleme fırsatı buldum geçen gün. Arkadaş o kapı içlerinde ve torpido üstünde alcantara nedir ya? Zamanla koku yapabilir ve kirlenebilir, kötü görüntüye neden olabilir. Diğer özellikleri güzel olabilir ancak bu detayı çok beğenemedim.

• aslanaslan10 kullanıcısına yanıt
    O alcantara döşemeler opsiyon yaklaşık 12k gibi bi ücreti var. Benim araç en basic sline bende yok.

• ka.selcuk K kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim hocam, zorlu bir sürecin ardından araca kavuştum

• aslanaslan10 kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim, 2 gündür kullanıyorum kullandıkça daha da hoşuma gitmeye başladı genelde tam tersi olurdu :)

araç gerçekten çok şık, yeni aldığım için bana daha da güzel geliyordur tabi ama çevremdeki herkes de çok beğendi.

Özellikle direksiyonu, koltukları, kullanıcı arayüzü gerçekten çok güzel, hoşuma gitmeyen hiçbir detayı yok diyebilirim neredeyse. Konfor ve motor da gayet tatmin edici, sadece spor modda kalkışta gaza yüklendiğimde bir saçmaladı gibi oldu, tam nasıl anlatırım bilmiyorum ama sanki arabaya arkadan 2-3 kere vurdular gibi hissettirdi bunu anlayamadım tekrar deneyeceğim.

tabi ki keşke dediğim birkaç konu da mevcut.

- kör nokta uyarısının olmaması saçma geldi

- şerit ortalama olsaydı çok güzel olurdu

- kablosuz car play, bunun ufak araçları var onunla stabil bir sistem sağlanırsa olur yoksa aman aman bir problem değil zaten

- çoğu kişinin bahsettiği yol sesi olayını fark ettim rahatsız etmiyor ancak daha iyi olabilirdi

ve kısa sürede birkaç sorum var,

1. Arabayı çalıştırdığımda ekranda üst kısımda sarı kesik çizgili bir daire içerisinde bir araba ve ufak bir uyarı simgesi yanıyor harekete geçtikten sonra kayboluyor, genel ikaz ışıklarına baktım ancak bulamadım bu ne ikazı

düzeltme: pre sense ışığıymış, dururken yanması normal kabul ediliyormuş galiba

2. Giderken gazı kestiğimde araç motoru kapatıyor(act) süzülüp giderken birden 1,5-2 devir arasında tekrar çalıştırmaya başlıyor, bunu neden yapıyor bir mantığı var mı neden motor kapalı devam etmiyor yani anlayamadım.

3. Fren mekanizmasında kullanılan teknolojiyi de tam çözemedim, böyle bir git gel yapıyor elektrik motorunu dolduruyor gibi, tüketim göstergesinin solunda yeşil bir akü lambası var o arada yarım arada full yeşilde oluyor.

4. Kablosuz car play için bir araç kullanan var mı acaba nasıl, stabil çalışıyor mu sistemle çok merak ediyorum.

5. Yedek anahtarım çalışmıyor galiba, pilinin bittiğini düşünüyorum ancak farklı bir güvenlik önlemi var mı emin olamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stay weird -- 14 Şubat 2025; 1:26:23 >

• stay weird kullanıcısına yanıt

2024 Temmuzda aldım, kör nokta var benimkinde, menüden kapalı olabilir mi hocam seninkinde?

Yelken modundayken önüne araba gelirse çıkıyoryelken modundan.

Fren bi garip ben hala alışamadım, hafif frenlemelerde rejeneratif frenleme yapıyor balataları kullanmıyor.

• stay weird kullanıcısına yanıt
    Benim tahminim araç tam ısınmadıysa yelken modundan cıkıyor ama emin değilim

• ayok09 A kullanıcısına yanıt

hayırlı olsun hocam, benimki 2023 model maalesef yok.

bunu düşünmemiştim mantıklıymış, gözlemleyeceğim.

evet zamanla alışacağız gibi ama nerede nasıl davrandığını çözsem içim rahatlayacak en azından.

• Atlikarinca1983 A kullanıcısına yanıt

yok hocam uzun yolda da yapıyor, yukarıda arkadaşın dediği gibi önüne araç geldiğinde açıyor olabilir.

• 
Sayfa: önceki 264265266267268
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.