< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
AUDI -A3- 35, 1.5TFSI-150 hp (291. sayfa)
-
-
Teşekkür ederim. Bi takip edeyim, çözüm bulursam yazarım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçenlerde araba park halinde rölantideyken motor arıza lambası 5 saniye yanıp yanıp söndü. Ertesi gün de sabah çalıştırdığımda 1. vitesteyken arabada vuruntuya benzer bi durum oldu, manuel arabada debriyaja basmadan düşük hızda giderkenki sallamaya benziyordu. İki sorun bağlantılı mı emin olamadım, ya ateşleme ya da kavrama sorunu gibi. Daha önce benzer şey yaşayan olmuş muydu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Vuruntu degilde ilk marşta elektrik almiyor vuruntulu gibi calisiyordu calisinca epc isigi yakiyordu araba kapatip acinca duzeliyordu bunu yaklasik 5 6 ay yapti boyle kullandim sonra ilk calistirmada hic elektrik almaz gibi oldu akuyu degistim sorun cozuldu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
90.000 bakımı için 11k ödedim yetkili serviste, lokasyon İzmir. Bilgi amaçlı yazayım dedim :) Ayrıca hız sabitleyici taktırmak işçilik dahil 20 k dediler yaptırmadım.
-
Bakım kapsamında yapılan işlemleri yazabilir misiniz? Standart bakıma ek olarak 4. yılda bujilerin değişeceğini de belirterek 24 bin lira civarı bir fiyat verdiler. Çok fazla geldi. Standart bakım 11 bin lira ise buji değişimi için ekstra 13 bin lira istenmesi hiç makul değil.
-
Benim arac 60k da ve 5. Senesi bakimda buji degisimi dahil 14k fiyat aldim yani normal bakim 11 k ise 3 k buji saymislar 23 k nin icerisinde baska birseyler vardir
Teşekkür ederim. İki defa sordum fiyatı, ikisinde de aynı rakamı söylediler. Bu fiyatı öğrendiğim iyi oldu. En azından fiyat farkının sebebini sorabileceğim. 48 bin kilometre 4. yıl bakımına denk geliyor benim araç için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imyusyil -- 3 Eylül 2024; 0:53:42 > -
O fiyatta 4 balata fren hidroligide olabilir. Ayrica buji degismenize gerek oldugunu dusunmuyorum bir sonraki bakima sarksa bir problem olmaz benim 60k da suan yeni degisicem bujileri 5. Sene
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironwrist34 -- 3 Eylül 2024; 0:55:0 >
1 ay önce detaylı bakım için 17 bin lira ödedim,
motor v kayışı,kasnak
bujiler
sıvılar
filtreler
fren hidroliği
+ helicoil işçiliği çıktı buji için
-
Tabii, buyrun. Ekstra bir iş yapılmamış klasik bakım. Ama servis geçmişinden baktım şimdi 60 bin bakımında buji ve kayış gergisi değişmiş, birim fiyatı periyodik kontrolle aynı gözüküyor. Belki doğru olabilir.
-
Trabzon servisi arayınca onlar da almış olduğum 24 bin liralık fiyata anlam veremediler. Buji için 3500 gibi bir fiyat söylediler. Bakım da 11 bin civarı. Ayrıca buji için erken, onlar 60 bin bakımını atmış olabilirler dedi. Bujilerin değişimi için 60 bin km veya 72 ay süreden birinin dolması gerekiyormuş. Muhtemelen @gondor41 'in paylaştığı gibi 60 bin bakımı 17 bin lira civarında olmalı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imyusyil -- 6 Eylül 2024; 0:15:33 > -
P030000 arıza kodu vermiş hocam motor, buji değişimi umarım çözer sorunu.
Buyum ihtimal buji ozamano akude olabilir yilina gore.
Buji en son 38 bin km önce değişmişti, akü de üzerinde gelen oem akü hâlâ 5 yıl oldu. Ben ikisini de değiştireyim olmazsa.
Benim 5. Yil aku bitti degistim epc bahsettigim gibi epc isigi vs yakiyordu gec atesleme yapiyordu suan duzeldi.Ben buji degismedim hic bu bakimda degisicem
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironwrist34 -- 6 Eylül 2024; 11:0:2 >
Merhaba, 2020 model 35 tfsi Hb Dynamic paket a3 aldım. Android oto için mixsepetini kullanan oldu mu , ya da çevresinden herhangi bir şikayet alan var mı, bir de araçta uzun yolda iken gaz pedalının ordan hafiften sıcak hava geliyor bu durumla karşılaşan oldı mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X