Şimdi Ara

AUDI -A3- 35, 1.5TFSI-150 hp (293. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.970
Cevap
77
Favori
421.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 291292293294295
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Problem neyden olabilir hocam, açıkçası servise götürmeye çekiniyorum daha da kötü hale gelebilir diye

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sigsegv S kullanıcısına yanıt
    Frene tam basmama yokuslarda n ye alip el freni cekmeden park ediyorsaniz sanziman genelde boyle calisiyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • individual İ kullanıcısına yanıt

Durur vaziyette Autoholdu devredışı bırakırken ayak frende değilse elfrenini çeker. Ayağınız frendeyken devredışı yapmayı deneyin.

• Bu aralar arac rolantide ugultu sesi duyuyorum benzin pompasindan geliyor gibime geliyor ve arac 30 40 km hizla giderken on takimdan metal surtme mi desem islik mi desem o tarz bir ses geliyor [ dsg sangirtisi degil ] fikri bilgisi olan varmi.

• ironwrist34 kullanıcısına yanıt
    aynı sesi kardeşim de tiguan'da yakalamış ben fark edemedim henüz. 2 silindirle çalışma sesi gibi mi?

• gorkemert kullanıcısına yanıt
    2 silindir degil bende 2 silindirde ses farketmiyor titresimde olmuyor acikcasi ama bu aralar rolantidede 20 30 km hizla giderkende sag arka koltuk altindan gelen ugultu mevcut surekli pompa calisiyor gibi ses geliyor bu ses rolantide disardan sag arka tekere egilincede duyuluyor ve bunu surekli olarak yapmiyor 10 calistirmamin 5 inde var 5 inde yok o ses

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironwrist34 -- 30 Eylül 2024; 21:46:29 >
  • İstanbul anadolu yakası servis tavisyeniz varmı arkadaşlar bakım için

• Merhabalar, 2020 sportback A3 aracımda 16inç jant var fakat araç virajda çok yatıyor gibi 17jant geçmek istiyorum, 16inç janttan 17janta geçen arkadaş varsa yorumlarını beklerim, masraf yapıp değiştirmeye değer mi, bir de ender elektronikten drive select uygulaması yaptıran var mıdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Just38 J kullanıcısına yanıt
    Araciniz dynamic paket, viraj performansi istiyorsaniz jantla kazanamazsiniz, o uzun ve yumusak yaylara cozum bulmaniz lazim… Bunlari yaparken beraberinde 17 janta da gecerseniz sorunlariniza care bulursunuz…

Ya da satip sport paket alin daha mantikli, daha orjinal sekilde ugrasmadan istediginize erisin… Sportta kisa suspansiyon ve 17 jant var ama yine de yumusak bir suspansiyon yapisi var (bmw lere gore diyelim)

• eapantherea kullanıcısına yanıt
    Ve sportta bol bol yol sesi :) o degilde ps4 den goodyear asymetric 6 ya gectim nerdeyse yari yariya daha sessiz ve direksiyon daha yumusak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironwrist34 -- 2 Ekim 2024; 21:38:24 >
    Hayirli olsun, aklimizda bulunsun

Eski bir lastikten yeniye geçince oluşan hissiyat biraz bizi yanıltabilir aslında.

Ps4’de iyi bir lastik ama henüz kullanma fırsatım olmadı.

Pirelli p7c2 ao tercih ettim A3’de. Ömrü bitince farklı bir lastik alırım muhtemelen.

Kullandiginiz urunde 69 db ve audi icin uretim zaten . Ps4 71 db diye hatirluyorum .asymetric 6 da 69 db.Sizin kullandiginiz ao kodluyu bizim burdaki bayilerde bulamadim onu alicaktim aslinda.Tabi zamanla buda gurultulu olucaktir. Ben t005 ler cok gurultulu diye daha araci aldigimda degistirdim ps4 taktirmistim ps4 un ilk zamanki halinide biliyorum oda gurulruluydu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironwrist34 -- 5 Ekim 2024; 17:25:56 >
    Ben A3’ü aldığımda üstünde P7 AO vardı. Açıkçası ses ve uğultu problemi yoktu onda. Kağıt üstünde 68db.

P7C2 AO’lar daha yeni nesil diye onu tercih ettim ama sanki P7 daha başarılı geldi bana.

Arada nokian aldım, sonra geri verdim. O da 68db idi ama 91V yerine 94XL önerdi seçim toolu. Tam bir işkence oldu bana.

Lastikteki db değerlerini çok kaale almamak lazım, muhtemelen o ölçümler belli bir hızda, belli bir sıcaklıkta dışarıdan ölçülen bir değer. Yine yol durumu da çok büyük etken, etiketi daha yüksek db olan lastik stabilize yolda daha sessiz olabilir. O yüzden tecrübelere göre lastik alacağım bundan sonra.

Ben ps4 le beraber nokian kişlik lastik aldim nokian kislik lastik degeride 68 veya 69 db idi kislik olmasina ragmen ps4 den sessizdi

Nokian’ın kışlıkları iyi de yazlıkları maalesef kötü. Kendi bayisi de dedi.

Ben 3 ay 5000km kullandım. 5-7 kmh hızda bile uğultu yapıyordu. Kendi bayisi de teyid etti. Fakat Nokian kabul etmedi, mahkeme yoluyla ücret iadesi aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi individual -- 5 Ekim 2024; 21:44:42 >
  • Son dönemde serviste 4.bakımı yaptıran fiyat alan oldu mu acaba? Sunroof bakım fiyatı da paylaşabilirseniz sevinirim.

• 120 bin bakımı için 36 bin lira fiyat aldım axess ve iş bankasına 3 taksit uygulanıyor.

• gorkemert kullanıcısına yanıt
    Ne var iceriginde ben 60k bakimina giricem bu ay

• 
Sayfa: önceki 291292293294295
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.