Şimdi Ara

AUDI -A3- 35, 1.5TFSI-150 hp (295. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.922
Cevap
75
Favori
411.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 293294295296297
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O kisimlardan ugultu geliyorda sebebi olabilirmi diye dusundum servis komple sistemimi degisiyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ironwrist34 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, erel hakkında bilginiz var mi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sigsegv S kullanıcısına yanıt
    Hayir erel e hic gitmedim.

Hocam değişirse direkt bu değişir bence.

AUDI -A3- 35, 1.5TFSI-150 hp

• gorkemert kullanıcısına yanıt
    Ses bu hocam depo agzina kadar doluyken bi tik azaliyor ses.

• onatba O kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam. Aracı terkederken zaten sırası ile vitesi N'ye alıp sonra da park butonuna basıp el frenini aktive etmek gerekmiyor mu? N'de iken uyarı vermesine ne gerek var? N'de iken start/stop butonuna basıp da aracı tamamen durdurmayı unutmamamızı mı hatırlatıyor acaba?

• rolanddes kullanıcısına yanıt
    Bana notification geldi ancak tam anlamadım.

Aracı sürerken bazen ben de arka koltuktan gelen uğultuyu duyuyorum.

• individual İ kullanıcısına yanıt
    Surerken yol ugultusundan bu ses zaten pek duyulmuyorda bende ama rolantide dikkat cekiyor direk.

Bana şöyle bir yanıt vermiştiniz ben de ona cevaben yazdım.

AUDI -A3- 35, 1.5TFSI-150 hp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rolanddes -- 28 Ekim 2024; 7:39:18 >
    Şimdi geldi görüntü. Çok acayip.
    Sorun devam ediyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 28 Ekim 2024; 7:44:48 >

Evet devam ediyor. Sadece şunu anlamadım. Böyle bir uyarı N'deyken ignition'ı kapatmadan araçtan çıkmamızı engellemek için mi var?

Onu bende tam anlamadım.

Araba çekici moduna giriyor olabilir, servise gösterin bence. Gerekirse yazılım güncellesinler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FthGTI -- 28 Ekim 2024; 15:28:4 >
  • Arkadaşlar merhaba.3 ay önce 2020 model 35tfsi sedan a3 almıştım. 120bin kmye yaklaştı ve ağır bakımlarını yaptırayım yakında diye düşünüyorum.

araçta kitapçık çıkmadığı için nelerin değişeceğini bilemiyorum.pdf şeklinde nasıl bulabilirim?

daha önce hep özelde bakımları yapılmış aracın.yetkili mi özel mi diye arada kalmıştım.

yukarıda bir arkadaşımız yetkili servis için 30binTL yazdığı için yetkili servise gitmem muhtemelen. yarı yarıya fark eder mi acaba özel servis?

ayrıca start-stop çalışmıyor, ilk aldığımda çalışıyordu. akü zayıf olabilir diye yorumladım ama başka bir sıkıntı olabilir mi bildiğiniz?

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker321 -- 7 Kasım 2024; 10:5:31 >
  • Merhabalar. 2024 model aracımda sürüş asistanlarınıdan, şerit takip sistemi ve frenleme sistemi nasıl kapatılıyor acaba? Bunları kapattığımda aracı her çalıştırdığımda devreye girmekteler ve bağzen ciddi tehlikeye yol açmaktalar. yardımınız için şimdiden teşekkürler

• Yokuşta kalkış sırasında biraz silkeleme yaşıyorum. Kavrama değişim vaktinin geldiğinin göstergesi midir bu? Yeni bakım yaptırdım balatalar v kayışı falan değişti bi umut onla alakalıdır diyorum ama

• Kasislerden gecerken on tekerlekler yukseldigi yerden inerken hafif bir garttt (gacirtt) etme (ozellikle ayak hafiften de frende olsa biraz daha belirgin oluyor ve her kasiste de yapmiyor, bazen yapiyor bazen yapmiyor, hava sogukken daha belirgin) neyin gostergesidir? Ayni zamanda arac duruyorken direksiyonu cevirirken lungur lungur ses de var (bu dogusun yaglayip gecirdigi sorun, acaba nereyi yagliyorlar bilen var mi?)

• sigsegv S kullanıcısına yanıt
    Kullanima gore 20 bin sonra filan gelir tahminen kavrama degisiminin kacinilmaz olmasi

Titreme motordan gelen bir titreme de olabilir, hemen para harcamayin derim

• 
Sayfa: önceki 293294295296297
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.