Bujiler, V kayışı ve gergisi, tüm filtreler, yağ ve fren hidroliği değişimi ile beraber 19 bin TL'ye yaptırdım. |
Bildirim
Bujiler, V kayışı ve gergisi, tüm filtreler, yağ ve fren hidroliği değişimi ile beraber 19 bin TL'ye yaptırdım. |
merhabalar, 2016 makyajlı sb aracım. Lastikçi jant göbeğini kırmış eğreti takınca yolda düşmüş. lastikler 16 inç internette temu vs baktım bulamadım. bu kapağı nereden bulabilirim? bir de bu kapaklar kaç mm bilgisi olan var mı? |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
teşekkür ederim oradan bakayım. evet kapağı kırıldı. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forever eagle -- 20 Kasım 2024; 11:47:7 > |
Merhaba, 1.5 tsi advance a3 için 30 bin bakımı yaptıran var mı yakında? Ne kadar tuttu ve ne işlem yapıldı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi individual -- 22 Kasım 2024; 22:52:29 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eapantherea -- 23 Kasım 2024; 13:28:9 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sigsegv -- 1 Aralık 2024; 9:45:23 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |