Erzurum ERZ otomotivde. 19 bin küsur liraydı. Küsuratını tam hatırlamıyorum. Ama 500-700 gibi bir rakam olabilir. Biraz daha indirim ile düz 19 bin lira yaptılar. |
AUDI -A3- 35, 1.5TFSI-150 hp (298. sayfa)
-
-
Dogus oto servis kaydinda “amortisor tamponu yağlama” diye gecen aksiyon amortisor takozunun yaglanmasimidir yoksa baska bir sey mi bilen var mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam bunlarda fren sistemi nasıl bilmiyprum ama merkez veya westinghouse kaçırıyor olabilir. Mutlaka yağı ve kaçağı kontrol edin. Mümkünse bir fren ustasına gösterin. Bahsettiğiniz sorun normal değil. Hava yoksa, yeni balatayla hiç normal değil.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tamponu değilde takozu olabilir hocam. Amortisör takozu ve burçları gresle yağlıyorlar kasislerde gelen garç gurç sesi kesmek için. Amortisör tamponu dendiğini ilk defa duydum.
Ben de oyle tahmin ediyorum ama yine de bilmedigimiz bir sey mi diye bakayim dedim
İstanbul ili için tavsiye ettiğiniz usta/özel servis var mıdır, (bakım için)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Just38 -- 10 Aralık 2024; 20:18:19 >
Merhaba Audi sedan a3 sound 8v taktırmak istiyorum, yanında da yan kapılara mıd taktırmak istiyorum mümkün mü acaba taktıran varmı yardımcı olursanız sevinirim
Taktırdınız mı
Merhaba kapılara mid taktınız mı
Merhaba, mid’leri takmadım. Satın da almadım. Çünkü pahalı. O mid ve kapaklarının 2-3 katı fiyatına bang & olufsen set bulmuştum, almaya gittim ama satıcının arka surround’ları farklı çıkınca bu işlerden vazgeçtim. 10 hoparlör yetiyot aslında. Hevesim de yok açıkçası.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi individual -- 13 Aralık 2024; 14:55:38 >
son zamanlarda çözülemeyen mekanik ya da elekt. bi arıza oldu mu?
-
Yok hocam, bu araclarin o sekilde kronik bir sorunu yok
arkadaşlar selam
kısmetse aracımı bu gün teslim alıcam daha önce golf 7 kullanıyordum SD kart ile müziklerimi gayet güzel dinliyordum sanırım a3 lerde bu kart yada usb olayı bitti mi ? illede herseyi telefonamı yüklemek zorundayım ? type c bir kart okuyucu alsam çalışır mı deneyen oldumu ?
-
Hangi kasa icin soruyorsunuz ? 8v de kart okuyucuda mevcut cd calarda mevcut :)
8y type c usb dönüştürücü aldım işimi gördü
-
Arkadaşlar merhaba , 2020 model audi a3 aldım ve sormak istediğim iki husus var.
Birinci husus araç havalar soğukken (4 derece altı)kasislerde vs gıcırtı sesi çıkartıyor, Vag grubu araçlarda bu durumun normal olduğu söylendi doğru mudur ?
İkinci husus ise aracı çalıştırdığımda , elektronik hareket sesi geliyor , far ayarı yapıyor araç bundan kaynaklı olabilir mi yaşayan var mıdır.
Birde araca home of audi de apple car play taktıracağım 40 bin tlye tavsiye eder misiniz ? Araç 27 binde 2020 design paket
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
iki olay da normal hocam, ilk sorun için; salıncak burçlarını yağlayınca geçici çözüm oluyor ama birkaç yağmurdan sonra eski haline dönüyor.
Çok teşekkürler hocam sağolun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar hayırlı forumlar. 2022 model 8Y kasa aracım var. Araç henüz sadece 30 bin küsür km de ancak DSG 3. vitesteyken araç yaklaşık bin devire kadar düştüğünde bile tekrar gaza bastığımda 2’ye geçirmek yerine rölanti devrine yakın bir devir aralığında gitmeye çalışıyor ve motoru boğuyormuşçasına bir hissiyat oluşturuyor. Bazen direkt 3’ten 2’ye düşürürken bazen ısrarla 3. viteste gitmeye çalışıyor ve aracı zorluyor ya da vites geçişi gecikiyor. Acaba şanzımanın karakteristiği böyle de yeni mi dikkatimi çekiyor yoksa bu olmaması gereken bir durum mu? Benzer sorunlar yaşayanlar var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X