< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sigsegv -- 9 Kasım 2024; 16:1:24 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Cevaplarınız için teşekkür ederim. Kavramayı sarf malzeme olarak tıpkı fren balatası gibi zamanı gelince değişecek şeklinde mi düşünmeliyiz. Benim ilk DSG'li aracım olduğu için konuya çok hakim değilim. Bildiğim kadarıyla kavrama değişince volanı da değiştiriyorlar. Bunlar da epey masraflı diye biliyorum. Ve diyelimki değiştirdik eskisi gibi efektif ve problemsiz çalışabiliyor mu? Yoksa sürekli bir yerden patlak verip yamama çözümler mi üretiliyor? Bu arada 60 bin bakımını kartal doğuşta yaptırdım 25 bin TL. Standart yağ filtre + v kayışı + bujiler + ön balatalar değişti. Merak eden arkadaşlar için fikir olabilir. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi individual -- 10 Kasım 2024; 18:4:25 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironwrist34 -- 10 Kasım 2024; 21:17:41 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironwrist34 -- 10 Kasım 2024; 22:4:45 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironwrist34 -- 14 Kasım 2024; 19:21:59 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |