Bildirim
Audi a3 HB midir ? SW midir ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hb'dir tabi basit soru araba kullanım alanı, bagaj orantısı ortada. Sw araç arkada ticariye yakın ayarda bagaj bırakacak şekilde uzun araçlara deniyor. -
sport back tir o, sb olur yani ama sw olma ihtimali yok. -
İkiside değil, Pickup. -
-
Ben HB diye biliyorum. O resimlerdeki tavan rayları insanı yanıltıyor. Beğenenler var ama SW sevmeyen biri olarak arabanın görünümünün tavan rayları gibi ayrıntılarla SW'leştirilmesini sevmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evil Belief -- 8 Mart 2020; 23:55:44 > -
Hocam gözümüzün sürekli gördüğü hb’lere göre nispeten bir tık uzun göründüğü ve dediğiniz gibi raylar falan yüzünden sw karşılaştırılması yapılmış. Ama sportback diye geçiyor ve hem bagajın inişinden dolayı hem de agresif tasarımdan dolayı sw sanılmış ama bence de hb. -
Hocam gözümüzün sürekli gördüğü hb’lere göre nispeten bir tık uzun göründüğü ve dediğiniz gibi raylar falan yüzünden sw karşılaştırılması yapılmış. Ama sportback diye geçiyor ve hem bagajın inişinden dolayı hem de agresif tasarımdan dolayı sw sanılmış ama bence de hb. -
A3 HB aslında 3 kapıdır, sizin attığınız 5 kapı olanlar Sportback.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Hb'dir tabi basit soru araba kullanım alanı, bagaj orantısı ortada. Sw araç arkada ticariye yakın ayarda bagaj bırakacak şekilde uzun araçlara deniyor.
|
İkiside değil, Pickup.
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X