Şimdi Ara

Audi A3 LPG sistem tavsiye edebilecek var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
6.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar audi a3 102 hp 8v tiptronik motora en uygun sorun çıkartmayacak sistem hangisi?Bu konuda hiçbir bilgim olmadığından herhangi bir yere gitmeden önce size danışmak istedim.Sorunlarla uğraşmak istemiyorum.Yardımcı olabilirseniz sevinirm.

• golf-bora ve octavia da aynı motor var yanılmıyosam bu araçları kullanan arkadaşları bulursan bire bir bilgi almış olursun.
  • prins taktırdığım yerde , triptonic vitesli bir jetta yada lpg takılıyordu. sendeki motorun aynısı vardı.
  • ben arabamıza iki hafta önce prins marka taktırdım tektırdığım yerde a4 2.0 tiptronik vardı galiba sizinkilerde de prins daha başarılı..
  • prins nerede taktırdın? brc, atiker vs duymuştum ama prins hiç duymamıştım.daha önce dediğim gibi bu konuda pek bilgili değilim.prinsi araştıracağım.maliyetler hakkında bir bilgisi olan var mı?
  • prins piayasadaki en pahalı LPG kiti 2000 ytl başlıyor bildiğim kadarı ile ama en kaliteli olandı gibi
  • prins taktıranlar ne kadar çoğalmış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • istanbuldaysan zavoli öneririm
  • ah şu prins fiyatı biraz uçurmasa bende onu taktıracaktım, o yüzden landi renzo taktırdım 500 ytl daha düşüğe

2200 ytl fiyat çekti prins benim araca.
  • kit fiyatları ile alakalı sanırım
    mesala atikerin kiti 600 ytl ise prince 1700 ytl fiyatı var.
    tabikide montaj fiyatlarıda ona bağlı olarak değişiyor
  • Aracınıza BRC SEQUENT 24 MY 07 taktırın ve rahat edin. Her yerde yetkili servis ağı, kaliteli montajlar, müşteri memnuniyeti

Dükkan garantisi ile sınırlı kalmayın

www.2a-lpg.com

quote:

Orjinalden alıntı: tomunt

Arkadaşlar audi a3 102 hp 8v tiptronik motora en uygun sorun çıkartmayacak sistem hangisi?Bu konuda hiçbir bilgim olmadığından herhangi bir yere gitmeden önce size danışmak istedim.Sorunlarla uğraşmak istemiyorum.Yardımcı olabilirseniz sevinirm.
  • Dükkan garantisi :)

Biraz farklı ve fazla iddialı bir söylem olmuş. BRC nin arkasında da Arçelik yada Sony falan yok sonuçta :)
  • 2A Mühendislik San ve Tic A.Ş. var. ürünlerinin sonuna kadar arkasındalar.

quote:

Orjinalden alıntı: merruse

Dükkan garantisi :)

Biraz farklı ve fazla iddialı bir söylem olmuş. BRC nin arkasında da Arçelik yada Sony falan yok sonuçta :)
  • Audi A3 montajımız oldu kullanıcı arkadaşlarımız çok menmunlar isme dünya paralar vermek bence doğru değil. soracağınız her konuya cevap vermeye hazırım.
    quote:

Orjinalden alıntı: tomunt

Arkadaşlar audi a3 102 hp 8v tiptronik motora en uygun sorun çıkartmayacak sistem hangisi?Bu konuda hiçbir bilgim olmadığından herhangi bir yere gitmeden önce size danışmak istedim.Sorunlarla uğraşmak istemiyorum.Yardımcı olabilirseniz sevinirm.
  • konunun üzerinden baya zaman geçmiş ama belki ihtiyacı olana yardımı dokunurhttp://forum.donanimhaber.com/m_39910203/mpage_1/f_/key_//tm.htm#43143370
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.