Şimdi Ara

Audi a3 Sline

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bu aracı almak istiyorum ama bi kaç sorum var sline ne oluyor birde audilerde en dolusu ambition modeli mi birde bu araç beygir gücünü 76-100 yapmıs bu araç 102 beygir değilmi gidişi nasıldır birde bunlarda ses sitemi var diyorlar onun hakkındada bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-2005-model-sline-takas-olur-lpg-li-isli-148533903/detay/

• aynısının manuel olanından arkadaşımda var oda 2005 veya 2006 olması lazım bose ses sistemi var öyle sölemişti dün aracı kullandım konforlu sürüşü rahat bir araçdı
  • S-line demek "S3 aksesuarları taşıyorum abi" demek.

Fındık motorlu 1.6 kompresör Mercedes C180'lerin AMG olması gibi,

1.6 atmosferik motorlu 3.16'ların "ama M pakeeet!!?" diye sükse yapması gibi,

Artizlikten ibarettir. Bende bir tane var, oradan biliyorum. Orasında burasında S-line yazıyor. Birkaç spor görünümlü artizlik var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haruss

arkadaslar bu aracı almak istiyorum ama bi kaç sorum var sline ne oluyor birde audilerde en dolusu ambition modeli mi birde bu araç beygir gücünü 76-100 yapmıs bu araç 102 beygir değilmi gidişi nasıldır birde bunlarda ses sitemi var diyorlar onun hakkındada bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-2005-model-sline-takas-olur-lpg-li-isli-148533903/detay/

Bu araç S-Line değil bilginiz olsun. Bulursam bi örnek S-Line ekleyeceğim birazdan.

Bu araç S-Line işte. koltuklarındaki logoları, jantları, direksiyonu bu şekilde olmalı:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-ogretmenden-a3-ambition-s-line-kazasiz-degisensiz-f1-lpg-149043414/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KubilayA -- 2 Ocak 2014; 17:08:14 >

• ilk mesajda verilen aracın ön tampon değişmiş bunu bilin

ayrıca otomatik a3 ler 40-50 bin km de bir mekatronik arızası çıkartıyor ve 4-5 bin liralık masrafa sokuyor sahibini ;)

manuellerine bakmanızı tavsiye ederim

ayrıca ambition a3 lerin en donanımlı modelidir fakat opsiyonlarla donatılmış bir attraction ambition dan daha donanımlı hale getirilebilir

ayrıca yukarda da bir arkadaşın dediği gibi araç s line model değil replica jant takmışlar araç s line diye yediriyorlar ;)
  • Güzel araç
  • Bence hevesi alınmış bir araca benziyor. Daha düşük kilometrede daha temiz araçlar ayrıntılı bakılırsa bulunabilir. Otomatik arızasını da hiç duymamıştım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mercedes C180 Coupe
    5 yıl önce açıldı
    Audi A4 (B8)
    10 yıl önce açıldı
    Yeni Cupra Leon - Golf - A3
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Parasının arabası değil.
  • Demode iğrenç 4 kollu direkyon var ve 155 binde. Ayrıca tam emin değilim ama ön tampon değişmiş olabilir.
  • omcool kullanıcısına yanıt
    2-3 ay once almak icin baya niyetlenmistim piyasa da zilyon tane otomatik var ama manuel cok az ve ne hikmetse satilan manueller otomatiklerden daha pahali

Araci bu forumda olsun audi forumlarinda olsun arastirinca bircok arac sahibinin mekatronik arizasindan muzdarip oldugunu gordum ve dogus 5-6 bin fiyat cikartiyor onarima

Ben de sonuc olarak vazgectim hatta ozamanlar bile bu arac satilik ilanlar arasinda vardi diye hatirliyorum

Bence cok hirpalanmis duruyor arac daha donanimsiz ama daha temizini almanizi oneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • On panjur makyajlı kasaya dönüştürülmüş dıreksıyon makyajlı kasaya aıt degıl

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • slm lar bende BMW e36 kasa vardı sattım şimdi yenı aracım audi a3 2005 model daha 3 gün oldu alalı şimdilik bır sorun yok cok konforlu ve seri trıptonık s lıne ile farkı bıraz daha aksesuar farkı sadece
  • ön panjuru değişmiş makyajsız kasa
  • tampon ile oynanmış sanki dikkatli olun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.