Şimdi Ara

AUDI A4 B9 (ANA KONU) (565. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
11.785
Cevap
141
Favori
967.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 563564565566567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam kararsızdım a4 konusunda çok güzel özetlediniz aracı, c serisi ve 320 almaktan vazgeçtim
    Eğer Quattro bulabilirsem istediğim fiyatlara öncelikle Quattro almaya çalışıcam
    Değerli yorumunuz için teşekkürler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mr.İnformation M kullanıcısına yanıt

şahsi tercihim eğer 2.0 motorlu araç alacaksam mutlaka 4 çeker olurdu. bence siz de quattro kovalayın. ben de düşük km quattro 2.0 tfsi yada 45 tfsi avant peşindeyim ama maalesef çok yok satışta...

• YouGotThatRight kullanıcısına yanıt
    Quattro alıcam fakat sıfır araç bulamıyorum
    2. Eli de özellikle quattrolarda sıfırdan daha pahalı.
    Audi araç bulucuda tarattığımda yeni araç düşer düşmez arıyorum bayiyi "sistemde hata olmuş araç opsiyonlandı" gibi bahaneler duyuyorum.
    O bayiler de hava parası veren müşterilere satış yapıyor büyük ihtimalle.
    2. Elde quattro advance bulursam istediğim fiyatlara bağlıyıcam
    45 TFSİ ayrı bir hikaye bu arada :))

• 2019 model 2.0tdi aracım 47000 km de. bugün konya audiyi aradım yıllık bakım için. filtreler, yağ, şanzuman yağı değişmesi gerekir dediler, 17bin küsür zubizu indirimi ile 12.500e yaparız dediler. yakın zamanda bakım yaptıran ya da fiyat alan var mı?

• ccangur C kullanıcısına yanıt

şanzıman yağı tfsi motorlarda 60 binde, dizelde bu kmde erken değil mi?

• YouGotThatRight kullanıcısına yanıt

dizelde de ayni da yildan dolayi demislerdir. oyle bir sey yok tabii.

• Mazot filtresi de tüm dünyada 30 binde bir değişiyor. Burda 2 yil diyorlar. Yurt disi sitelerinde vs hep 30 bin demişler yil diyen yok. Bizimkiler tutturmuş. 12 bin km de bakıma sokmuşum mazot filtresi diyorlar. Yaptırmadım. 4.bakim 27500 km ye gelince mazot filtresi ve gerisi standart bakım sanzuman yağı vs yok yaotirdim. Yüzde 75 zubizu ve 500 kusur tl ozon temizliği kitlemesi ile 7730 lira tuttu Doğuş Kartal da. Dizel araç tekrar belirteyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptainTsubasa483 -- 8 Nisan 2023; 23:34:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CaptainTsubasa483 kullanıcısına yanıt

Yeni mi yaptırdınız bakımı? Benim araçta dizel. Olmadı bosch car service var orada yaptırırım. İllaki daha uygun olur

• ccangur C kullanıcısına yanıt

Ilk 5 yil servisten baktirayim dedim yoksa verilmez ya.

• Mr.İnformation M kullanıcısına yanıt

Sıfır bayide liste fiyatı üzerinden 250 bin fazla istemişler

bende almayı düşünüyorum ama seçim sonrasına bıraktım

ya herro ya merro

• mrvolkan kullanıcısına yanıt
    Öyle Hocam kaç gündür arıyorum araç siteye düşer düşmez çekiyorlar :)
    Ben direkt bayramdan önce almaya çalışıyorum seçimi beklemek de bir risk fakat ters tepip fiyatlar da düşebilir hiç belli olmaz

• Bir de a4 kullanan arkadaşlara sorum olucak
    Siyah veya mavisini almayı düşünüyordum fakat siyah arabanın temizliği ile uğraşmak istemiyorum
    Muson gri diye bir renk var kullananlar var mı aranızda ? Kir gösteriyor mu bu renk

• Benim aracım Muson gri.Kir gösterme konusunda gayet iyi.

Siyah ve lacivert ince kılcal çizikleri çok belli eder .Siyah aracım vardı.Yıkadıktan sonra bile güneş yansıması olduğunda bütün kusurları gösteriyordu.

• dün itibariyle A4 1.4 Tfsi Dynamic paket almış biri sıfatıyla konuya dahil olmuş bulunmaktayım.

• etoiledorient kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun mahsuru yoksa model, km, kaporta fiyat bilgisi verir misiniz? Ben de aracımı ilana koymayı düşünüyorum fiyat kestiremiyorum çok farklı fiyatlar var

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • turcoblanco kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim sağ olun. 2016, 98bin, tramer 7 bin lira. Şase direk podyalar hatasız işlem yok. Ufak bir sök tak düzeltme yapılmış kaputta, macunlu işlem yok. İnce boya. Ton tutturmak için boyamışlar. plastik parçalarda sağ arka sol arka çamurluklarda boya mevcut. Fiyata siz diğer muadil ilanlara ve açıklamalarına bakarak, aracınızın tramer, boya değişen, bakım durumu ve aciliyetiniz vs gibi aklınızda varsa başka birkaç kriter daha bunların hepsine bakarak siz karar vereceksiniz.

• etoiledorient kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim. Benim aracım 2017 Design, led far sunroof var. 62 bin km'de. Kaporta aksamında hata boya yok. sadece ön tampon panjurdan dolayı bir trameri var o da yetkili serviste onarılmış. İlanlara bakarsak 1.400.000 - 1.450.000 gibi görünüyor ama bilemiyorum.

Benim araç Dynamic paket. Sunroof yok. RS Tampon kiti var. İç bej döşeme. Benim sadece kişisel kanaatimdir yanlış anlamaz iseniz, kendi aracımı aldığım rakam ve anlattıklarınız kadarıyla 1.150.000 - 1.250.000 gibi rakamlar o aracın hızlı, çabuk paraya döner rakamı gibi geliyor bana. İnsanlar önlerini göremedikleri için ileriyi fiyatlamaya çalışıyorlar, bu sefer de alıcılar isteksiz davranıyorlar haliyle. Yani o rakamlar alan memnun satan memnun rakamları olamaz benim kanaatim. O rakam sadece satıcıyı memnun eder ki o zaman da zaten o rakamdan ticaret olmaz. Ki nitekim de satıcıların da aman satılsın gibi bir dertleri şu ortamda fazla olmadığı için, malını satmak isteyen mecbur biraz yaklaşır, acelesi olmayan devam. Zaten döviz %5 artsa,%8-10 artsa, millet malının fiyatına panikle %30-40 koyuyor. Döviz tutmakta bir şey ifade etmiyor. Yakında birkaç sene daha böyle giderse herhalde bugün 3-5 yaşındaki bir Passat ikinci elde 50 bin dolar ediyorsa misal, birkaç sene sonra, yine 3-5 yaşında bir Passat artık 75-80 bin dolar eder herhalde. Böyle saçma sapan, enteresan tuhaf bir hal aldı. Nereye gidiyor bunun sonu bilmiyorum. Sonumuz hayrola.

• Tespitlerinizde kesinlikle haklısınız. Araç piyasası allak bullak oldu. Bayiler liste fiyatının üstüne artık 200 bin liralar istemeye başlamış. Polo 1 milyona ramak kalmış. Ben tesla almak için ön ödeme yaptım ama aracım bahsettiğiniz gibi 1.150 - 1.250 bandına gidecekse 10 bin lira ön ödememi yakarım çünkü bu rakamlara satıldıktan sonra aracı alamam. Bu durumda sizin satın aldığınız dynamic aracı max 1 milyona almış olmanız lazım. Geçen hafta arkadaşıma 70 bin km'de passat aldık trendline 2017 970 bin liraya. buradan bakınca da neredeyse aynı fiyata a4 çok daha makul kalıyor.

Araç alınmazsa ( Tesla ) ön ödeme iade edilmiyor mu hocam ?

• 
Sayfa: önceki 563564565566567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.