< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SmallKing1 -- 8 Aralık 2017; 22:15:46 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SmallKing1 -- 8 Aralık 2017; 22:15:46 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Başlık troll. 1.5 motorlu A5 yok. Git başka yerde eğlen çocuk.
|
Anana babana sabır diliyorum.
|
Ne yazıkki inandırıcı değil!!!
|
Bu mesajın bile herşeyi anlatıyor genç kardeşim
|
https://forum.donanimhaber.com/2007-bmw-3-20d-mi-scirocco-2012-model-mi--129429765#129430207
60 bin bütçeden a5 2017 model alıcak bütçeye ? trollsün anladık çocuksun anladıkta biraz daha inandırıcı bi konu açar insan. |
1.5 motorlu A5 gözükmüyor Audi'nin sitesinde. 1.4 ve 2.0 var. Eski kasa falan mı aldığınız?
|
1.5 a5, anlıyorum...
|
1.5 A7 varmıydı
|
Bende audi a8 aldim az once. Aslinda 7 serisi alacaktim ama mâgazâ kapanmisti. Sonra audi bayiye gittim Tam kepenki kapatiyordu adam, son anda cüzdanı kepenkin altina kistirdim da girebildim iceri. Neyse iste paket yaptirdim yarin teslim edecekler bende 1.0 motor aldim.
Edit: araci teslim aldim hosuma gitmedi galericiye biraktim 100 kâğıta. Yarin s class alacagim |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SmallKing1 -- 8 Aralık 2017; 22:3:24 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Nafaryus -- 8 Aralık 2017; 22:49:24 > |
|