Şimdi Ara

Audi a5 coupe? Bmw 420d

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar sadece tasarım amacıyla, a5 coupe mi? bmw 420d mi? araç alma arifesindeyim, a5 coupe yeni kasa 1.4 tfsi almayı düşünüyorum yada 420d ikiside tatmin eder beni performans bakımından diye düşünüyorum, a5 coupe sanki daha yeni çizgilere sahip gibi ama donanım olarak sport mu design mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• a5 in sürüş hissi olarak a4 ten hiç bi farkı yok.Buna emin olabilirsin.Sportif sürüş hissi istiyosan 4 serisi daha çok hissettiriyor.Sürüş pozisyonu yere yakın.
  • EmperorMan kullanıcısına yanıt
    A5 in sürüş pozisyonu 4 serisinden daha yakın gelmişti bana da :/
    Ekleme : iç kabin kalitesine göre zaten 4 serisinin hiç bir şansı yok. 4.20 nin tek avantajı motoru.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Led Zeppelin -- 26 Mayıs 2018; 14:46:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

A5 in sürüş pozisyonu 4 serisinden daha yakın gelmişti bana da :/
    Ekleme : iç kabin kalitesine göre zaten 4 serisinin hiç bir şansı yok. 4.20 nin tek avantajı motoru.
    2 aracıda sürme fırsatım oldu.4 serisi arkadaşımda olduğu için arada kullanıyorum.Bence kesinlikle a5 le kıyaslanamaz sportifliği.Oldukça sert iyi viraj dönen bi araç.
  • 4.20d makyajli kasaysa tercihim 4 olurdu.

Makyajsiz 4 ise, tercihim a5 olurdu

Tamamen dis gorunuse bakarak, diger etkenlerden bagimsiz olarak soyluyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bağa mı didin? -- 26 Mayıs 2018; 15:17:18 >
  • 420dnin avantajları motor ve şanzıman yönünde
    Hem dizel 190 beygirlik çok iyi yürüyen bir motor hem de dsgye göre daha keyifli zf şanzıman var ama daha yeni daha güncel olması sebebiyle a5 de düşünmeniz normal.Bence denk getirebilirseniz 4,arayıştan sıkılırsanız A5 alın.
    A5 Coupe için şu araca bakabilirsinizhttps://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-2017-bayii-yeni-kasa-audi-a5-coupe-sport-0-km-19-jant-tr-tek-554825680/detay
  • 2000 motor dizel 4 varken a5 1.4 tsi almazdım.

Ha A5 2 tdi olursa o zaman A5

• Bir f30 kullanıcısı olarak; 190lık dizel demeseydiniz kesinlikle A5 derdim. Ancak motor-şanzman birlikteliği sebebiyle 420 derim. İkisini de bulabilirseniz kiralayın 2 günlüğüne. Kararınızı verin. Hangisi sizi daha mutlu ettiyse alın gitsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 serisinden, 4 serisinden bıkmadınız mı? Her yerde bunlardan var bence farklı bir araç alın. A5 ten ziyade c coupe de olabilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.